reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
tak sobie mysle i mysle ze moze jeszcze u mnie nei doszlo do zagnierzdzenia i musze czekac co najmniej hmmm 3 4 dni i dopiero zrobic test, ohhh tylko musze bych cholernie cierpliwa....

Wiktorja silczne cudenka robisz

Madlen to sobie pospalas ...ale nalezalo Ci sie w koncu caly tydzien wstajesz wczesnie aby wyszykowac dzieci do szkoly ;-)

Karin ja rozumiem ze trudno tak czekac ,ja sama teraz juz wariuje a musze poczekac najmniej 5 dni i te dni tak strasznie sie dluza :zawstydzona/y:

Dziewczyny ja zmykam bo mój tatko ma dziś urodzinki i idziemy na imprezkę :-)

Zajrzę do Was wieczorkiem i pewnie będę miała kilka stronek do nadrobienia :-D

Miłego dnia kobitki!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Wiktoria to robisz fajna bizuteryjke za male pieniazki :-)

Heksa widze za masz dobry humorek ,chyba to za sprawa tych wszystkich swiecidelek co ????:-D

poczytalam,ale nie wiem czy mi sie cos nie poplata :zawstydzona/y:
Heksa najlepszego dla taty !!:-)
Asia przykro mi :-( <tule> ;-)
Karin a moze zrob bete ?? a jak nie to wstrzymaj sie z testami..wiem ,ciezko ale chyba lepiej miec mila niespodzianke,niz przykre rozczarowanie ;-) zaciskam &&&&&&&&& aby jednak okazalo sie,ze to ciaza !!!
i dalej nie pamietam...:zawstydzona/y:
a cos pamietam o jajkach..tylko teraz nie wiem co,moj tez je czesto ale jemu one pomagaja ..:-D
musze sie obudzic ,bo chyba jeszcze spie

reklama
Do góry