reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Dziewczyny ja też się żegnam........
Oczka mi się całkiem zamykają już...............
Spokojnej nocki!!!

Wiktoria no ja po prostu już nie będę wchodzić chyba na tą Twoja stronkę..
Bo zawsze coś znajdę dla siebie........
Co tam zajrzę to mam ochotę coś sobie zamówić :sorry:

A napisz mi proszę, czy masz może jakieś czarne koraliki, z których dałoby się zrobić takie kolczyki jak te długie różowe na zdjęciu w Twoim sklepiku?
Mam czarne koraliki ale z białym takie jak te
006.JPG

i mam też takie
o+005.JPG

tylko w kształcie tego białego koralika na środku tej bransoletki
015.JPG

Załączniki

• 015.JPG
    015.JPG
    11,1 KB · Wyświetleń: 18
powariowaly,chwile mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia mam :szok:
poczytam jutro a teraz juz ide pod prysznic,gonie dzieciaki do spania i przytulam sie do M.
dobranoc bbbaby ;-)

wiktoria czy ja moge pokazac twoja bizu mojej znajomej ?,moze tez cos kupi ;-)

powariowaly,chwile mnie nie bylo a tu tyle do nadrobienia mam :szok:
poczytam jutro a teraz juz ide pod prysznic,gonie dzieciaki do spania i przytulam sie do M.
dobranoc bbbaby ;-)

wiktoria czy ja moge pokazac twoja bizu mojej znajomej ?,moze tez cos kupi ;-)
Kochana ty się mnie nie pytaj tylko pokazuj możesz pokazać ją komu chcesz a ja będę prze szczęśliwa a tym bardziej jak by się im coś spodobało :tak::-)Dzięki

wiki wolalam zapytac,ale jak moge to OK ;-) powysylam wiadomosci i moze akurat beda nowe klientki;-)..bo naprawde bardzo ladna robisz ;-)

Wiktoria mi bardzo podoba sie ta bransoletka no jest taka sliczna ze az sie slinie jak ja widze tak kombinuje jak Ci za nia zaplacic bo jest cudna i musi byc moja :tak:chyba ze nic nie wymysle to trudno :-(

No nic ja zmykam ,zycze milej nocki i do jutra dobranoc ;-)

reklama
Witam ja myślałam że będę miała co czytać a tu cisza :szok::szok: ja wstałam o 8:30 gdzie to zapisać :-D:-Ddzieci są jednak czasem kochane i dadzą pospać .
Musze iść do sklepu ale to jak kawę wypiję mróz za oknem pewnie dość duży bo wszystko w bieli i taka jakby mgła :tak:.
Edytka myśl myśl a gdzie ty kochana mieszkasz?

Do góry