reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Wiktoria hej :-)

No gdzie te dziewczyny ? mialy wpasc i wypic z nami kawke :-p

Kochana ja mieszkam w UK i moja karta nie moge robic przelewow miedzynarodowych :zawstydzona/y: a wiem to bo kiedys chcialam przelac cioci troche kaski na jej konto i niestety nie moglam :no:
Mam tez konto w PL ale tym momencie nie mam do niego dostepu bo nie mam bankowosci internetowej a teraz bardzo zaluje ze jej nie mam :angry:

reklama
hej 
a ja pozucam moja nadzieje bo bedzie potem ciezko, co prawda podbrzusze boli caly czas daje mi o sobie znac nie jest to jakis straszny bol ale jest, piersi niby delikatne ale bez rewelacji... no i dzis zrobilam ten sam test tylko ze znow nie zporannego moczu tylko z drugiego a wczoraj robilam z 3 moczu jak i wczoraj jak i dzis widze ta pici pici kreseczke nawet jak lezy prosto ale jest chuda jak by ktos narysowal ja olowkiem, i mysle ze to jednak nie ciaza, bo powinna chyba byc kresa grubsza ?? prosze o pomoc bo sie zadreczam strasznie 

Karin szkoda ze nie zrobilas z porannego moczu ,chociaz niektorym dziewczynom test pozytywny wychodzi dopiero tydzien po terminie @ ...moze owulacje sie przesunela i dlatego taka cienka kreseczka ? poczekaj do niedzieli i zrob testa z porannego moczu ;-)

zrobie zrobie ale jak wyjdzie znow taka cienka to chyba se szczele w glowke bo ile mozna sie stresowac ehhh :/ musze wstac i zaczac funkcjonowac a te testy to mnie wybijaja z rownowagi i to ostro, wczoraj tylko obiad zrobilam i nic wiec a cos mousze  w domu posprzatac :( 

Wiktoria hej :-)

No gdzie te dziewczyny ? mialy wpasc i wypic z nami kawke :-p

Kochana ja mieszkam w UK i moja karta nie moge robic przelewow miedzynarodowych :zawstydzona/y: a wiem to bo kiedys chcialam przelac cioci troche kaski na jej konto i niestety nie moglam :no:
Mam tez konto w PL ale tym momencie nie mam do niego dostepu bo nie mam bankowosci internetowej a teraz bardzo zaluje ze jej nie mam :angry:
Aha rozumiem :tak:

witam z rana ja wstałąm o 9:30 bo brzuch mnie pobolewał no i przed chwilą dostałąm @ i teraz to mnie brzuch bpli na maxa :wściekła/y:
Tule mocno :tak:
zrobie zrobie ale jak wyjdzie znow taka cienka to chyba se szczele w glowke bo ile mozna sie stresowac ehhh :/ musze wstac i zaczac funkcjonowac a te testy to mnie wybijaja z rownowagi i to ostro, wczoraj tylko obiad zrobilam i nic wiec a cos mousze w domu posprzatac :(
Kochana nie stresuj się zobaczysz jeszcze w niedziele a jak nie to wybierz się do gina

Asia bardzo mi przykro.... tulam

Karin a dlaczego wczoraj musialas udawac ze spisz ? mialas nam napisac :tak:
No własnie Katrin oco chodziło??

Ja już po zakupach teraz biore się za sprzątanie

Juz wam mowie bo wczoraj z moim sie poklucilam o testy bo on chce bym zrobila dopiero we wtorek i poklucilismy sie oto a on musial wyjsc do pracy co prawda email mi pisal i przepraszal a ja udawalam twarda i nie czula i napisalam mu ze wcale testu nie zrobie, i udawalam ze spie by on mogl mnie delikatnie calowac po pleckach i przepraszac i takie tam hehe ale nadal jestem niby obrazona choc ciezko mi idzie to udawanie, ale niech sie chlop postara i niech mi nie karze czekac az 4 dni by zrobic testa przeciez to oszalec idzie w tej niepewnosci, wkazdym razie on niewie ze testy robilam itd. bo dzis jest w pracy do 14 :) od 5 rano. 
mierzyam sobie temp dzis rano to znaczy 1 raz o 5 15 i mialam 36,6 ale poszlam spac po 12 wnocy wsumie... i potem godzine nie spalam rano bo robilam ten test co ma 25 ul ale tu nic nie wyszlo wiec zasnelam gdzie o 6 rano i obudzilam sie o 9 i znow zmierzylam temp. i bylo 36,9 dodam ze moj termomert to zwykly elektryczny wiec mu nie wierze ale wiem ze jak by mi pokazal 36,4 to napewno bym dostala @ kiedys mierzylam tem przez jeden miesiac i tak wlasnie bylo najpierw fajnie i wysoko a potem 36,4 i 2 h potem @ :( 
Boje sie nastawiac na ta ciaze bo jak nie bede to tragedia gwarantowana w moim przypadku, kreska jest widoczna golym ok, nie jest mocna to fakt bo bada ale jest ale co najgorsze to jest cienka i to mnie martwi jej grubosc... okresu niemam dalej ale zastanawiam sie czy aby to nie byla kreska ktora tam jest jak sie zrobi test taka kreska gdzie powinna pojawic sie ciazowa, no i fakt ze dopiero jest mozliwe zobaczenie tej kreski jak test wyschnie bo inaczej na poczatku to caly test jest lekko rozowy i tu kolejne pytanie czy wogule jest sens ta kreska sie sugerowac bo mozna ja zobaczyc po jakis hmm 20 minutach jak cale pole wybleka i pozostaje tylko kontrolna i ta moja kreseczka 

reklama
asia tule mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl, tak szczerze to niewiem wolala bym juz miec ta @ bo kazda godzina a nawet minuta w tym stresie to nie zycie ehhhhh..... 

Do tego zaczelam kombinowac odnosnie tej ogorkowej, moja mama miala tak ze mna ze na drugi dzien zwymiotowala i wiedziala ze jest wciazy, ja co prawda ta moja ogorkowa nie wymiotowalam bo jak sprobowalam to mnie cofnelo i to bylo 19 bol jajnika choc nie bylam pewna czy to owu to byl 15 jesli sadzic ze owulka pojawila sie po 3 dnia czyli np 18 to 19 moglo dojsc do zaplodnienia, i moze stad ten wstrest do mojej ukochanej zupki jeszcze robionej przezemnie dotego dochodzi ze jezeli dobrze kombinuje to dzis bedzie 10 dzien od zaplodnienia jak juz, czyli test jeszcze moze sie mylic a co gorsza moja @ powinna pojawic sie dopiero za 4 dni.... choc tak jak pisalam wczesnie chyba z 5 lat temu mialam tak dlugie opuznienie @ co ja mowie ponad 6 lat temu.

Do góry