reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Wiktoria tylko szybko do nas wracaj bo ja wiecznie zyc nie bede :-D:-D

Asia poczekamy zobaczymy ,Madlen dobra kobieto czekamy na Ciebie ...

Karin my tu poczekamy spokojnie wdech i wydech

Ostatnia edycja:
Ja musze dac mezowi mojego lapka na chwile ,bo mnie ladnie prosi wiec bede dobra zona i mu na chwile go pozycze :tak: niedlugo wracam ;-)

Wiktoria tylko szybko do nas wracaj bo ja wiecznie zyc nie bede :-D:-D

Asia poczekamy zobaczymy ,Madlen dobra kobieto czekamy na Ciebie ...

Karin my tu poczekamy spokojnie wdech i wydech
Już jestem żyjesz jeszcze :-D:-D:-D
dobra kobietki ide też się kąpać i może puzniej jeszcze do was zajrze
Będziemy czekać

Ja musze dac mezowi mojego lapka na chwile ,bo mnie ladnie prosi wiec bede dobra zona i mu na chwile go pozycze :tak: niedlugo wracam ;-)
No pożyć jak ładnie prosi :-)

Ja już głowę umyłam i czekam aż mi się woda zagotuje :-)

no i musze konczyc moj wlsnie wrocil z wiezienia to znaczy z pracy i musze udac spiaca i na maxa obrazona jutro wam napisze dlaczego 
milej nocki

Na chwilę Waszostawić i potraficie 10 stronek naklikać :)

a jak tu wesoło dzisiaj :-D

Co do wielkości brzuszka po ciążach to zaręczam Wam, że mój może konkurować w kategorii "który większy" :-p

Karina wysłałam zaproszenie na NK, obejrzalam Twoje fotki śliczna kobietko, ale z Ciebie fajna babeczka, normalnie aż promieniejesz dobrą energią na kilometr... :tak: Jestem pewna, że przy Tobie nie da się nudzić i że można z Tobą pogadać o wszystkim... Taka fajna duszyczka jesteś :-) A dzieciaki cuuuuuuudne! Córa bardzo do Ciebie podobna :tak:

A co do tego obrażania się na męża - też czasem stosuję taką metodę :cool2:

Wiktoria poprosiłam na NK żebyś mi odlożyła jeden komplecik. No i jeszcze nad innym się zastanawiam :rofl2:
A te kolczyki srebrne kule to takie dość duże są w rzeczywistości? Posłałabyś mi jeszcze jakieś dodatkowe zdjęcie, gdzie byłby je dobrze widać? To o tych kulkach pisałaś, że się zdziwiłaś gdy przyszło zamówienie, że takie duże?

Ostatnia edycja:
Heksia no duże są ale znowu nie ogromne 30 mm a na nk już sprawdze 018.JPG

Ostatnia edycja:
Wiktoria no ja po prostu już nie będę wchodzić chyba na tą Twoja stronkę..
Bo zawsze coś znajdę dla siebie........
Co tam zajrzę to mam ochotę coś sobie zamówić :sorry:

A napisz mi proszę, czy masz może jakieś czarne koraliki, z których dałoby się zrobić takie kolczyki jak te długie różowe na zdjęciu w Twoim sklepiku?

reklama
ja tylko wpadłam powiedzieć dobranoc bo mężuś wrucił zjadł kolacje teraz się kąpie i zaraz spaciulki idziemy ieśli można tak to nazwać

Do góry