reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
zaraz ide dziewczynki kąpać zrobie im kolacje i niech idą spać bo mnie troche brzuch boli zaraz usmaże sobie sól o goracy okład zrobie z soli

Edytko dziękuję za przepis na ciasteczka ;-)
Muszę tylko poszukać w sklepie takiego gotowego ciasta francuskiego, na pewno jest bo widziałam niedawno w markecie, ale jakoś mi nie przyszło do głowy, ze takie proste ciasteczka z tego będzie można zrobić…… Och żeby jeszcze to ciasto francuskie nie miało tylu kalorii.... :-p

Edytko i Asiu ja również trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła…..

Wiktoria ta stronka ze sklepikiem internetowym SUPER!
Ja znowu wypatrzyłam coś dla siebie… :tak:
Nie mogę zbyt często wchodzić na ta stronkę bo za każdym będę chciała coś kupić :-D

Jakimś kretyńskim komentarzem na NK się nie przejmuj, bo ten portal jest fajny jeśli chodzi o utrzymywanie kontaktu ze swoimi znajomymi, ale daje niestety pole do popisu osobom, które lubią sobie popisać głupie komentarze…
Na pewno się przejęłaś – to normalne, sama bym się wkurzyła nieźle… :wściekła/y:
Ale naprawdę szkoda nerwów z powodu takiej głupotki…

Obejrzałam na NK fotki biżuterii…
Siaba da ba da…. Niektóre z tych rzeczy mam już w mojej toaletce :-):tak:

Wysłałam Ci zaproszenie do znajomych :happy:

A tak na marginesie, to jesteś śliczną kobietką!!!!!!

Aleście mi narobiły smaka tym ryżem z jabłkami, chyba już wiem co jutro na obiadek zrobię…
Ale moje chłopy po takim jedzonku godzinkę później będą znowu głodni…
Mój M i starszy syn uwielbiają mięcho……..
Najchętniej by jedli mięsko codziennie….
A ten młodszy oraz ja lubimy wszystko co słodkie :tak:
Nawet obiadek może być jak dla nas slodki

Edytko co to za podrywanie robotników :-D
Bidulek pewnie prawie z dachu spadł...........

Asiu co to za sposoby z ta solą? Napisz proszę jak ja przygotowujesz, aby pomogła?
Działa?

Madlen o to masz fajnie, ze tak możesz „wyłapać” owu sugerując się smakami i ochotą na kurczaczka z curry :sorry:

Ja dziś wreszcie się zebrałam w sobie i zadzwoniłam umówić się do ginka w naszej przychodni…

Umówiłam się na pierwszy wolny termin czyli… 2 marca! :szok:
Kule mole muszę się zapisać gdzie indziej bo przecież nie będę tyle czekać…

Heksia dziękuje Ci bardzo:-) naprawdę poprawiłaś mi humorek :-).
A ja Cie wcześniej szukałam na nk ale nie znalazłam :no: ale już jesteś w moich znajomych Jupiii :-D:-D:-D:-D
Termin do gin powalający :szok:.

Ja sobie dalej zajadam makaron z cynamonem tak mi jakoś na smak przyszło.
Na jutro mamy zupkę pomidorową a we czwartek chce zrobić mielone tylko nie wiem jak to się robiło :no::szok:

Ostatnia edycja:
Heksia dziękuje Ci bardzo:-) naprawdę poprawiłaś mi humorek :-).
A ja Cie wcześniej szukałam na nk ale nie znalazłam :no: ale już jesteś w moich znajomych Jupiii :-D:-D:-D:-D
Termin do gin powalający :szok:.

Ja sobie dalej zajadam makaron z cynamonem tak mi jakoś na smak przyszło.
Na jutro mamy zupkę pomidorową a we czwartek chce zrobić mielone tylko nie wiem jak to się robiło :no::szok:

Troszkę się "zakamuflowałam" na NK żeby tak łatwo nie można było mnie znaleźć :-D

A mielone robisz tak:
mięsko, około 400-500g
sól, pieprz, ciut vegety
troszkę czosnku mielonego (jeśli się lubi)
można cebulkę drobno posiekaną (ja nie daję bo dzieciaki nie lubią)
ja daję trochę suszonej pietruszki
1 jajo
2-3 łyżki bułki tartej lub kaszy manny

zagniatasz, a potem takie ukulane klopsy obtaczasz w bułce tartej
i hops na patelnię :tak:

reklama
Moje dziecko juz spi ,wczoraj bylo podobnie...ale sie ciesze bo wieczorek spedzimy tylko z mezusiem,jak narazie Tom poszedl do chlopakow oni buduja z klockow samochody a T puszcza im stare piosenki typu "puszek okruszek" i takie tam a ja weszlam do Was na chwilke...

Moj Kuba to taki niejadek jest,niestety :zawstydzona/y:

Heksa fajnie ze zajrzalas ;-)

Ja tez Wam wysle zaproszenie na NK :-p

Ostatnia edycja:
Do góry