reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
zaraz ide dziewczynki kąpać zrobie im kolacje i niech idą spać bo mnie troche brzuch boli zaraz usmaże sobie sól o goracy okład zrobie z soli

Edytko dziękuję za przepis na ciasteczka ;-)
Muszę tylko poszukać w sklepie takiego gotowego ciasta francuskiego, na pewno jest bo widziałam niedawno w markecie, ale jakoś mi nie przyszło do głowy, ze takie proste ciasteczka z tego będzie można zrobić…… Och żeby jeszcze to ciasto francuskie nie miało tylu kalorii.... :-p

Edytko i Asiu ja również trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła…..

Wiktoria ta stronka ze sklepikiem internetowym SUPER!
Ja znowu wypatrzyłam coś dla siebie… :tak:
Nie mogę zbyt często wchodzić na ta stronkę bo za każdym będę chciała coś kupić :-D

Jakimś kretyńskim komentarzem na NK się nie przejmuj, bo ten portal jest fajny jeśli chodzi o utrzymywanie kontaktu ze swoimi znajomymi, ale daje niestety pole do popisu osobom, które lubią sobie popisać głupie komentarze…
Na pewno się przejęłaś – to normalne, sama bym się wkurzyła nieźle… :wściekła/y:
Ale naprawdę szkoda nerwów z powodu takiej głupotki…

Obejrzałam na NK fotki biżuterii…
Siaba da ba da…. Niektóre z tych rzeczy mam już w mojej toaletce :-):tak:

Wysłałam Ci zaproszenie do znajomych :happy:

A tak na marginesie, to jesteś śliczną kobietką!!!!!!

Aleście mi narobiły smaka tym ryżem z jabłkami, chyba już wiem co jutro na obiadek zrobię…
Ale moje chłopy po takim jedzonku godzinkę później będą znowu głodni…
Mój M i starszy syn uwielbiają mięcho……..
Najchętniej by jedli mięsko codziennie….
A ten młodszy oraz ja lubimy wszystko co słodkie :tak:
Nawet obiadek może być jak dla nas slodki

Edytko co to za podrywanie robotników :-D
Bidulek pewnie prawie z dachu spadł...........

Asiu co to za sposoby z ta solą? Napisz proszę jak ja przygotowujesz, aby pomogła?
Działa?

Madlen o to masz fajnie, ze tak możesz „wyłapać” owu sugerując się smakami i ochotą na kurczaczka z curry :sorry:

Ja dziś wreszcie się zebrałam w sobie i zadzwoniłam umówić się do ginka w naszej przychodni…

Umówiłam się na pierwszy wolny termin czyli… 2 marca! :szok:
Kule mole muszę się zapisać gdzie indziej bo przecież nie będę tyle czekać…

Heksia dziękuje Ci bardzo:-) naprawdę poprawiłaś mi humorek :-).
A ja Cie wcześniej szukałam na nk ale nie znalazłam :no: ale już jesteś w moich znajomych Jupiii :-D:-D:-D:-D
Termin do gin powalający :szok:.

Ja sobie dalej zajadam makaron z cynamonem tak mi jakoś na smak przyszło.
Na jutro mamy zupkę pomidorową a we czwartek chce zrobić mielone tylko nie wiem jak to się robiło :no::szok:

Ostatnia edycja:
Heksia dziękuje Ci bardzo:-) naprawdę poprawiłaś mi humorek :-).
A ja Cie wcześniej szukałam na nk ale nie znalazłam :no: ale już jesteś w moich znajomych Jupiii :-D:-D:-D:-D
Termin do gin powalający :szok:.

Ja sobie dalej zajadam makaron z cynamonem tak mi jakoś na smak przyszło.
Na jutro mamy zupkę pomidorową a we czwartek chce zrobić mielone tylko nie wiem jak to się robiło :no::szok:

Troszkę się "zakamuflowałam" na NK żeby tak łatwo nie można było mnie znaleźć :-D

A mielone robisz tak:
mięsko, około 400-500g
sól, pieprz, ciut vegety
troszkę czosnku mielonego (jeśli się lubi)
można cebulkę drobno posiekaną (ja nie daję bo dzieciaki nie lubią)
ja daję trochę suszonej pietruszki
1 jajo
2-3 łyżki bułki tartej lub kaszy manny

zagniatasz, a potem takie ukulane klopsy obtaczasz w bułce tartej
i hops na patelnię :tak:

reklama
Moje dziecko juz spi ,wczoraj bylo podobnie...ale sie ciesze bo wieczorek spedzimy tylko z mezusiem,jak narazie Tom poszedl do chlopakow oni buduja z klockow samochody a T puszcza im stare piosenki typu "puszek okruszek" i takie tam a ja weszlam do Was na chwilke...

Moj Kuba to taki niejadek jest,niestety :zawstydzona/y:

Heksa fajnie ze zajrzalas ;-)

Ja tez Wam wysle zaproszenie na NK :-p

Ostatnia edycja:
Do góry