reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

heksa ja sobie zartuje z tym ostrym przed owu ,ale ostatnio jakos tak mam,ze przed owu chodzi za mna cos ostrego :tak:
wiktoria u mnie tez nie chca jesc cebuli w klopsikach,to tre na drobnych oczkach ,bo dla mnie cebula musi byc..dzieciaki nie widza i bynajmniej jedza ;-)
edyta to milego wieczoru ;-)
u mnie tylko cora jest niejadkiem,syn to wiecznie glodny i je wszystko..;-)

reklama
Ale jeszcze nie uciekam :-)

Ja mielone robie z cebulka bo moim dzieciaczkom to nie przeszkadza ,Alan tez jada wszystko za to z Kuba mam problemy,bo on warzyw nie,grochowki nie,kaszy nie normalnie mozna oszalec ale nutella jak najbardziej mu pasuje :-D

Moje dziecko juz spi ,wczoraj bylo podobnie...ale sie ciesze bo wieczorek spedzimy tylko z mezusiem,jak narazie Tom poszedl do chlopakow oni buduja z klockow samochody a T puszcza im stare piosenki typu "puszek okruszek" i takie tam a ja weszlam do Was na chwilke...

Moj Kuba to taki niejadek jest,niestety :zawstydzona/y:

Heksa fajnie ze zajrzalas ;-)

Ja tez Wam wysle zaproszenie na NK :-p
Oczywiście przyjmiemy zaproszenie zaraz lukne może już na mnie czeka :tak:
Ale jeszcze nie uciekam :-)

Ja mielone robie z cebulka bo moim dzieciaczkom to nie przeszkadza ,Alan tez jada wszystko za to z Kuba mam problemy,bo on warzyw nie,grochowki nie,kaszy nie normalnie mozna oszalec ale nutella jak najbardziej mu pasuje :-D
Oj tak nutella u nas by też schodziła ale nie kupuje im za często raz na jakiś czas :tak:.

Twoj Kubus to tak jak moj Adas :tak:
Wszystko co slodkie to zje, a na inne jedzonko kreci nosem.............

A starszy najchetniej by jadl miesko do kazdego posilku........
W ogole je dosc duzo, ma apetyt niezly...
Ma duzo ruchu, basen, karate itp.... Ale zauwazylam, ze ostatnio zjada o wiele wiecej niz kiedys...
Czy Wasze 6-7 latki tez mialy takie apetyty???

Edytko obejrzalam sobie Twoich chlopakow na fotkach z NK.......
Jakie slodziaki!
I wygladaja na bardzo grzeczne i spokojne dzieci!!!!!!!!
Naprawde! :tak:
A mamusia na bardzo milutka osobe :-D
Wszyscy razem wygladacie na baaaaaaaaaardzo szczesliwa rodzinke!

Wiktoria ja tez nutelle raz na jakis czas tylko kupuje, bo jak tylko ja schowam do szafki, to dziwnym trafem w ciagu max 2-3 dni znika znika ze sloiczka cala zawartosc

Ostatnia edycja:
Heksia moja Martynka prawie latek ale powiem ci ze zjada tak normalnie nie za dużo.Ale Kamil zjada dosłownie wszystko i w dużych ilościach a nie widać nic po nim taki szczuplutki :)

No i pora się przywitać tak że witam :-) śnieg za oknem sypie znowu trzeba będzie odgarnąć och kiedy to się skończy :dry::confused: później muszę na zakupy iść :-)

Czesc dziewczynki :-)

Heksa dziekuje za mile slowa buzka :** Powiem Ci ze Ty wygladasz na bardzo ciepla osobe i z checia spotkalabym sie z Toba,ot tak zeby pogadac :tak:a pieska masz slodkiego ;-)

Co do moich baczkow to masz racje naleza do spokojnych dzieci i przede wszystkim usluchanych,niemam z nimi problemow i oby tak zostalo :-p

Wiktoria Twoje zdjecia tez obejrzalam i z calym przekonaniem moge napisac ze Kamilek jest podobny do Ciebie a Martynka do tatusia ,sliczne dzieciaczki :tak:

Wiktoria a to na jakie zakupy sie wybieraasz ?

Czesc dziewczynki :-)

Heksa dziekuje za mile slowa buzka :** Powiem Ci ze Ty wygladasz na bardzo ciepla osobe i z checia spotkalabym sie z Toba,ot tak zeby pogadac :tak:a pieska masz slodkiego ;-)

Co do moich baczkow to masz racje naleza do spokojnych dzieci i przede wszystkim usluchanych,niemam z nimi problemow i oby tak zostalo :-p

Wiktoria Twoje zdjecia tez obejrzalam i z calym przekonaniem moge napisac ze Kamilek jest podobny do Ciebie a Martynka do tatusia ,sliczne dzieciaczki :tak:

Wiktoria a to na jakie zakupy sie wybieraasz ?

Oj tak wszyscy tak mówią :) że Martynka to tatuś a Kamilek mamusia :) Nawet mama w szpitalu mi mówiła że Kamilek wygląda tak jak ja jak się urodziłam.

A na zakupy takie spożywcze :-) na jutro na obiadek.I muszę mężusia pojazd opłacić ,,czytaj traktor'' :-D

Załączniki

• 3777.jpg
    3777.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 20
A ten slodziaczek to zapewne twoj synek ...:-)

O to macie traktor ? Moj Alan chcial kiedys pojechac traktorem naszych znajomych ,ale go przylapalismy i mu sie nie udalo :-p

A ten slodziaczek to zapewne twoj synek ...:-)

O to macie traktor ? Moj Alan chcial kiedys pojechac traktorem naszych znajomych ,ale go przylapalismy i mu sie nie udalo :-p
Tak tak mamy traktor a nawet 2 :-D jeden nasz drugi teściów ale nasz nowszy :-).Mamy znaczy teściowie mają małe gospodarstwo :-) 2 krówki jedno cielątko i kury psa i kota :-) a i rybki :-D

Uciekam będę gdzieś za godzinę

Ostatnia edycja:
reklama
To tych krow nie zazdroszcze bo ja sie ich boje
Ja sobie wlasnie kawke zrobilam i maly szama paczka ktorego mezus rano kupil...i cos czuje ze i ja sie na niego zalapie :-p

Do góry