reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

melduje sie, ze zyje, pamietam o was i trzymam kciuki za starania :tak: nie wchodzę zbyt często, bo po pierwsze nadal jestem w PL,a nie u "siebie", po drugie jakos nie mam czasu, bo ciagle cos, i takie tam ;)
jak bede u siebie to pewnie bedzie mnie wiecej, chociaz roznie moze byc bo tu szczeniak, tu chyba kuzyn moj z nami pojedzie za praca... no zobaczymy jako to wszystko sie pouklada... pozdrawiam was :) i zyczem ilego dnia

reklama
Wiktoria jak te nasze chłopaki będą tak wszystko jeść, to niezłe chłopy z nich wyrosną…….
I dobrze! :tak:

Edytko….. Ja na pogaduchy zawsze chętna :-D

Skoro nie da się w realu spotkać to bardzo chętnie na forum!
Jak to dobrze mieć z kim pogadać a właściwie popisać……

Grzecznych dzieci zazdroszczę...
Moje nie takie znowu niegrzeczne, ale czasem jak w nich wstąpi jakiś diabełek to aż się dom trzęsie…
Czasami strasznei sobie dokuczają...

Za chwilę dla odmiany zaczynają się tak zgodnie i grzecznie bawić, że aż się zastanawiam, czy mi ktoś dzieciaków nie podmienił…. :confused:

Co do mojego psiaka to on jest duży i może groźnie wygląda, dlatego obce osoby się go boją (i tak ma być :tak:) ale to taka wielka przytulanka……… To jest taka ciapa kochana… Uwielbiamy go…….

Wiktoria jak zobaczyłam to zdjęcie, które wstawiłaś, to się napatrzeć nie mogłam!!!!!!
Jak ja kocham takie niemowlaczki przesłodkie!!!!!!!!!!!
Och jakbym sobie chętnie takiego utuliła…………..

Zaraz muszę policzyć ile mam jeszcze czasu do płodnych dni :rofl2:

A propos traktorów to mój młodszy jest absolutnym, zagorzałym traktoromaniakiem…….. i koparko maniakiem… Wcale się nie zdziwię jeśli kiedyś będzie jakimś operatorem koparki… Traktorem już miał okazję jechać, było to dla niego wielkie przeżycie! Aż miał buzię otwartą z wrażenia przez całą jazdę

No dobra, chodniczek wokół posesji odśnieżony i wysypany solą, pranie wstawione, teraz pora na kawusię…
A potem trzeba za obiadek jakiś się zabrać……
Zachciało mi się ogórkowej, mam nadzieję, że mi się uda smaczna, bo ostatnio jakoś tak średnio mi wyszła…

Martika jak dobrze, ze jesteś! :tak:

Jak tylko znajdziesz więcej czasu to proszę zamelduj się, bo ja będę Cię bardzo potrzebować w tych całych moich wyjazdowych przygotowaniach....... :-D

Trzymaj się!
I czekamy na fotki szczeniaczka!
Ale dzeciaki będą zachwycone!!!!!!!

A tak na marginesie to teraz jesteś chyba gdzieś niedaleko mnie, jesli w swoich rodzinnych stronach? :-)

Heksa napisalam ci cos na gg ;) i tu ... wiesz gdzie ;) tak jestem w Knurowie ;) wiec blisko ...

To jest Damia :

A to byl/jest nasz Koli:

Ostatnia edycja:
witam z kawka :-)
Martika a kiedy wracasz do siebie ?,milego pobytu w pl ;-)
Wiktoria u mnie tez cora podobna do taty a syn do mnie :tak:
Heksa moj prawie 7latek wazy 41kg :szok:,ubrania mu kupuje na 9-10lat..,ja to dopiero mam giganta w domu..,a cora to szczypior,jakbym jej nie podsunela jedzenia pod nos,to caly dzien moglaby zywic sie powietrzem :wściekła/y:,za to pzred mlodym jedzenie trzeba chowac..:zawstydzona/y:
Edyta zalapalas sie na paczka ?:-D

Martika to na dlugo wywialo ciebie do ojczyzny :szok::-D
wracaja juz do domu i na forum ;-)

teraz widzialam fotki psiaka..slodziak z niego !!!

Madlen mój starszy waży coś około 25kg…..
Twój synuś faktycznie duży chłopak…
Jak mój nadal będzie miał taki apetyt jak ma, to też pewnie za jakiś czas wyrośnie na dużego faceta…
Szczególnie, że mama (czyli ja :-D) ma 180cm wzrostu...

Martika jaki słodziak z tego waszego szczeniaczka……
Jak minka kochana…………
Cudny!!!!!!!
No i jak tu wytrzymać bez takiego kudłacza milutkiego w domu?

szczerze to juz bym chciala do siebie

jak to fajnie zabrzmiało "do siebie"
zastanawiam się, czy łatwo mi będzie po wyjeździe tak daleko zacząć myśleć, że jestem u siebie...... :-p

Ostatnia edycja:
Heksa oj tak duzego mam syna..niby waga urodzeniowa normalna,ale jakos tak szybko pozniej przybieral..i do dzisiaj mu to zostalo :tak:,bardzo szybko musilam zageszczac jemu mleko kleikiem,bo po samym mleku byl glodny,a i obiadki zaczal szybko jesc,bo cos ok.3.5 miesiaca..plus na sniadanie kaszka na mleku w miseczce na gesto..apetyt do jedzenia to on mial zawsze..juz nawet wtedy ,kiedy jeszzce byl w moim brzuchu,bo bylam wiecznie glodna..jadlam jak odkurzacz :zawstydzona/y:

Madlen ja byłam przekonana, że mój pierwszy synuś wda się w mamusię :-D i będzie duuuuży....
Ale tak nie jest.........

Mam wrażenie, że raczej młodszy za parę latek wystrzeli w górę i będzie bardzo wysoki.... za to jest taki chudy, ze wszystkie gacie dosłownie mu spadają z doopki więc najbardziej lubi te na gumce :rofl2:

Ale jacy będa, czy wysocy czy tez nie, czy chudzi czy pulchni, to sie pewnie okaże za ładnych pare latek....

Każde dziecko jest inne i każde tak samo kochane, czy małe czy duże.......
A my jestesmy mamusiami i całe nasze serduszka musimy dac właśnie tym naszym szkrabom, niewazne czy sa niejadkami czy tez małymi pasibrzuszkami.....

reklama
Heksa zgadzam sie z toba ;-),ja mam dwojke i niby podobni ale kazde znich jest inne..jednak tak samo kochane :tak:

Do góry