reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
A to jakas Twoja znajoma ? czy przypadkowa osoba ? Wiesz ta osoba moze miec jakies problemy z samoocena itd i dlatego tak pisze no albo zazdrosci ;-) nie przejmuj sie takimi wpisami

Czarna lista oznacza ze juz nie wejdzie na Twoj profil :-)

Ja to pamietam ze jak bylam mala to jadalam ryz z jablkiem i cynamonem mmmm ale mi smaka narobilas :-p

Czarna lista oznacza ze juz nie wejdzie na Twoj profil :-)

Ja to pamietam ze jak bylam mala to jadalam ryz z jablkiem i cynamonem mmmm ale mi smaka narobilas :-p
Aha
No ja też jadałam ryż z jabłkiem i cynamonem :-)
Martynka swoją porcje zjadła i chce jeszcze to idę zrobić ...

Teraz jak gotuje u siebie to teściowa udaje że nie jest głodna :-D:-D:-D:-D:-Dbo jak ją wołam na obiad to mówi że se przyjdzie a ja nie będe pod nos podkładać :-) wredna jestem co ?

reklama
E tam jaka wredna :-) no moze troszke :-p zarcik

Musialam zaciagnac rolety w salonie bo jakis robotnik obserwowal mnie z dachu :eek:

Do góry