reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Monico bardzo ladny wozek..az ci zazdroszcze..ale nie tak zlosliwie :no:;-),poprostu juz tez chcialabym moc kupic wozek i male ubranka dla malego szkrabika..:-(
a tu trza jeszcze czekac..niewiadomo jak dlugo..
moja cora pojechala do kolezanki,wroci wieczorem..w domu troche ciszej :-D mlody troche smutny,to pogralam znim w domino i chinczyka,a zaraz jeszcze obiecalam ,ze pogramy w pilkarzyki :tak:;-)
dziewczynki powiedzcie mi,czy u 10latki moze zaczac sie okres dojrzewania i burza hormonalna ??,bo moja corka od jakiego czasu ma takie chustawki ,ze juz po malu nie idzie z nia wyrobic,ja -kobieta ,jestem w stanie ja zrozumiec,ale chlopaki dostaja w glowe..no ale facet nigdy nie zrozumie kobiety :no::-D..i tak se mysle,czy mi czasem corka nie dojrzewa,ale to juz ???:szok:...no ale jak to inaczej tlumaczyc jej zachowanie,jak ona potrafi w ciagu 5min.plakac bez powodu ,za chwile krzyczy a potem jakby nigdy nic-smieje sie..czasami juz mi rece opadaja i trace cierpliwosc..:zawstydzona/y:

reklama
Madlen jak najbardziej moze sie zaczac :tak: wiec takie zmany nastroju moga byc sprawa hormonalna w kocu to juz prawie mala kobietka...

Ja narazie uciekam bo moje dziecko sie obudzilo i ide sie z nim poprzytulac papa

Monico śliczny wózek :tak::tak:

Madlen myślę że może.:tak::tak:Ja tam jeszcze mam czas bo moja ma dopiero 6 lat no za miesiąc bedzie miała ale czas tak szybko leci ze ani się pewnie obejrzę a też będzie dorastać :tak::szok:

Ja jestem ale tak na chwilkę :-) dzieci już śpią :-) więc mam ciszę

Heksia mogła byś mi komentarz dodać na blogu?

madlen - ja też uważam że zaczęła dojrzewać, teraz już podobno dziewczynki zaczynają miesiaczkować w wieku 9 lat
więc napewno stąd jej "trudne " zachowanie

Witam się poniedziałkowo i przyłączam się do porannej kawki:-)

Wpadam teraz tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do dentysty…
Weekend miałam zabiegany, mieliśmy przez 2 dni gościa, 6-letniego przyjaciela mojego starszego synka
Było super :tak: ale nie ukrywam, że jednak 3 dzieci w domu to inaczej niż 2…..
Może tez dlatego, ze jednak to jedno dziecko nie „moje” i pilnowałam ich cały czas jak oka w głowie :-D

Wczoraj odwiedziliśmy babcię i dziadka z życzeniami, objedliśmy się ciastem jak bączki, dostaliśmy jeszcze ciacho do domu w pudełku i zgadnijcie co teraz jem :-p

Monico wózek cudny!!!!!!!
A jeszcze cudniej będzie się prezentować, gdy już mała księżniczka zacznie z niego korzystać :tak:

Wiktoria oczywiście, dodam komentarz na blogu tylko chyba dopiero wieczorem, na spokojnie, bo mam dzisiaj dzień trochę zabiegany…

Do potem

reklama
Witam i ja zaraz sobie kawę zrobię ..

Ja sobie wczoraj zamówiłam koralików na łączną kwotę 80 zł mam nadzieje że się odrobię :-)
i dzisiaj idę do banku zapłacić i przy okazji wstąpię do szkoły Martynki i wezmę jej książki żeby nadrobiła trochę.

Asia witaj :-)
Heksia powiem Ci że w listopadzie miałam siostrzenice na 2 dni ona ma 2 latka i też było inaczej ale dlatego że własnie to nie moje było i człowiek bardziej go pilnował :-)

Do góry