reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen hej

Jak widac duzego ruchu tu nie ma...moze na dniach bedzie lepiej :tak:

Ja moim chlopakom nie daje zadnych witamin ani nic w tym stylu :no:

Madlen a sobie tak pomyslalam czy twoja corcia nie dostala jeszcze @ ?? wiesz bo to zachowanie moze tez byc przez to...

reklama
Edyta jeszcze nie,ale spokojnie mloda ma jeszcze czas,dopiero bedzie miala 10 lat ..,ale wiem ze nim wystapi pierwsza @ to hormonki wariuja na dlugo przed,bo wszystko musi sie przygotowac..na razie ma takie uderzenia..ale juz po malu musze ja do tego wszystkiego przygotowac,czeka mnie powazna rozmowa jak kobieta z kobieta,ale jak to zrobic ??? ona nie chce sluchac,a ja nie wiem jak do niej dotrzec..
male dzieci male problemy,duze dzieci duze problemy..zdecydowanie bardziej wole male problemy !!!

Malen tak sie mowi ze ma jeszcze czas ja dostalam pierwsza @ jak mialam 10 lat a teraz dziewczynki bardzo szybko dojrzewaja :tak: wiec przygotuj sie jak twoja mala coreczka niedlugo zmieni sie w mala kobietke...a moze sprobuj podejsc pedagogicznie,zapytaj czy ma jakies pytania zwiazane z dojrzewaniem,zapewnij ja ze zawsze moze na Ciebie liczyc ,ze jak bedzie miala jakies pytania,lub problemy to zawsze moze do Ciebie przyjsc itd...moze to poskutkuje ;-)powodzenia bo wiem ze takie tematy nie sa latwe :zawstydzona/y:

Cos mnie brzusio pobolewa hmmmm zastanawiajace :dry:

Edyta ty mnie nie zalamuj,ja i tak juz mam depreche z tego powodu,ze mi dzieci rosna i juz nie sa takie malutkie..niby normalna kolej rzeczy,ale dla mnie trudna i bolaca :-(,
moja cora wie,ze moze na mnie liczyc itd..ale to nie jest latwy temat,bo sama po sobie wiem,ze w tym wieku takie tematy sa b.wstydliwe..rosnace piersi w tym wieku tez nie sa powodem do dumy..ajjj..bedzie trzeba to jakos przezyc i przebrnac przez to...

a ktory masz dc ???

Musialam odejsc dac malemu pic ale juz jestem :tak:

Dzisiaj mam 21 dc a cykle mam zazwyczaj 30-32 dniowe ...

Tak sobie pomyslalam ze przeciez duzo filmikow jest w necie na temat dojrzewania itd moze puscilabys jeden corci ,oczywiscie po uprzednim obejrzeniu go przez ciebie bo przeciez musisz sprawdzic co zawiera taki filmik i czy sie nadaje do ogladania dla twojej corci...moim zdaniem przez ta burze hormonow ktora ma twoje dziecko ,ona sama dokladnie nie wie co sie z nia dzieje i moze taki filmik moglby pomoc jej w zrozumieniu tego co doklanie sie z nia dzieje w tym okresie :tak:

Ostatnia edycja:
Ja na dzisiaj sie juz zegnam,bo bateria pada mi w lapku wiec do jutra babeczki ,milej nocki papatki ;-)

Witajcie kochane w ten wtorkowy dzień :-) własnie popijam kawę :-).Hm wczoraj jakoś mi się spać nie chciało i założyłam sobie Sklep internetowy :-) muszę tam powklejać zdjęcia.
A i zrobiłam pare ozdób wczoraj jak mi się akumulatory naładują do aparatu to wkleję wam fotki :tak:

reklama
Do góry