reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Ja dzisiaj tez nie wychodze bo u nas tez wiatrzysko ,Tom wstapi do sklepu jak bedzie wracal z firmy bo nie chce wychodzic z malym w taka ogode :no:

A daleko masz tesco ?

reklama
Edytka tak,na poczatku to kupowalismy,bo tanie :-D ogolnie zle nie jest,ale musisz sama doprawic ;-)..moj Hubi bardzo je lubi i czesto je z makaronem ,najchetniej w sosie pomidorowym :tak:

Ja ostanio jak nie wiedzialam co im zrobic na obiad to kupilam i powiem Ci ze moim dzieciom tez posmakowaly,Alan woli w sose pomidorowym a Kuba te zielone w sosie wlasnym :-D A znasz jeszcze jakies dobre produkty gotowe angielskie wyroby ?Bo ja bym cos poprobowlala ale nie wiem co jest dobre a co nie ...

Edyta my gl.kupujemy w tesco i wiele ang.produktow nam smakuje..ale teraz tak ciezko mi powiedziec co konkretnie :sorry2:,bo za duzo tego jest :-D

mi sie wydaje,ze juz przyzwyczailismy sie do tego ang,jedzenia i nam smakuje..wszystko,a jak cos jest jalowe to zawsze mozna doprawic ;-)

reklama
Monico sliczny pojazd ma Zuzinka,ja tez chce maluszka :tak::tak:

Musze kupic mase makowa bo nie moge zrobic ciastek :dry: ale musze poczekac do poniedzialku bo jutro polski sklep jest zamnkiety...

Do góry