reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
edytko
do dzis mialam tylko chyba 2-3 sukienki, dostalam ubranka od kolezanek
zakupilam jeszcze 4 przez allegro za 20 zł
i dzis w tesco jedną malutka i parę większych
i właśnie zaczęłam czuć że będzie w domu dziewczynka:-)

Monico ciezko Ci bedzie kiedy malutka juz sie pojawi na swiecie, a wszystkimi dziecmi trzeba bedzie sie zajac, wyprawic do szkoly itp...
Ale tez radosci bedziesz miala wiecej :tak:
Takie dzieciaczki to balsam dla serca kazdej mamusi :sorry2:

Och jak ja Ci zazdroszcze tych sukieneczek slicznych w domu.....
Niech no mi sie tylko skonczy @ to dopadne mojego M, moze tez uda nam sie zmajstrowac dziewuszke :-D

Super, ze zakupki ciuszkowe sie udaly!
Ja wlasnie wrocilam od kolezanki, ktora ma 2 coreczki, no i..... trzeci dzidzius w drodze...
i czuje, ze tez bedzie coreczka :rofl2:

Ślicznie prosimy o zdjęcia wózeczka!!!!!!!!!

ja już po kawce
troszkę ogarnęłam domek, wstawiłam ciuszki Zuzi z wczorajszych zakupów

wózek wstawię wieczorkiem

wczoraj też sporo rzeczy zrobiłam, jeszcze składanie wózka, wieczorem nie wiedziałam jak mam się położyć
w łóżku tak wszystko mnie bolało:cool:,
więc dziś musi być "lekki" dzionek

teraz zabieram sie za rozbieranie choinki, sypie się że szok, ale miesiąc wytrzymała:-)

Edytka jestem juz,smazylam placki ziemniaczane smykom ,bo wczoraj mialam na obiad i wszystkiego nie posmazylam i mi zostalo,to teraz wcinaja
Monico,oszczedzaj sie troszke,poki jeszcze corunia w brzuszku..chociaz zdaje sobie sprawe,ze to nie taka latwa sprawa

Monico zwolnij tempo bo jeszcze nam tu urodzisz :dry: a na wozeczek z checia lukne :tak:

Madlen no w koncu zgralysmy sie co do czasu na bb :-p moj T jedzie do firmy na chwile wiec moge chwilke popisac :tak:

reklama
a moj jest w pracy,mialam isc do matalana,bo cora zaczyna w szkole basen od srody i musze jej kupic stroj nowy,recznik..bo w domu ma z Kubusiem i prosiaczkiem i czepek,ale tak wieje,ze sobie daruje..
pozniej tylko skocze do tesco bo nie mam ziemniakow na obiad ..

Do góry