reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

No wlasnie Heksia nie zaglada...i tak naprawde nie wiadomo co u niej :no:

JaK Ja bym Ci podrzucila tesciorka ,no nie moge sie doczekac jutra :zawstydzona/y:

reklama
wiktoria :szok:,ja tez mysle ze jestes w ciazy :tak:..kochana zrob rano test,chociaz jak masz wizyte u gina to bedzie wiadomo co jest piec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,aby byla fasolka :tak::tak:
moja znajoma miala okres na poczatku ciazy,a o tym ze jest zaciazona,dowiedziala sie na poczatku chyba 4m-ca,totalny szok..ale jak widac wszystko mozliwe ;-)
czekam jutro na wiadomosc..Edytka nap.mi smsa,jak sie okaze ,ze nasza Wiktoria jest w ciazy,bo mnie jutro nie bedzie z rana i nie dam rady wejsc na bb :-(..a nie wytrzymam do popoludnia..:no:
my juz po malu konczymy,az nam mozgi paruja...na szczescie dobiegamy do mety ;-)

Jestem :-) nic mi nie jest to że mam powiększoną jedną strone to powiedziała ze może więcej się tłuszczu układa :eek::eek: w ciąży nie jestem :no::no::-(.Mówiła że jak by się to powiększało to żeby się umówić na usg.Ale chyba pójdę jeszcze do innego lekarza .3 marca mam mieć okres no to zobaczę czy będzie i jak to dalej będzie wyglądało .

Wiktoria najwazniejsze ze nic Ci nie dolega ...Jesli masz jakies watpliwosci to skonsultuj to z innym lekarzem :tak: ide napisac eska do Madlen ,bo sie napewno martwi ;-)

reklama
Do góry