reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

No wlasnie Heksia nie zaglada...i tak naprawde nie wiadomo co u niej :no:

JaK Ja bym Ci podrzucila tesciorka ,no nie moge sie doczekac jutra :zawstydzona/y:

reklama
wiktoria :szok:,ja tez mysle ze jestes w ciazy :tak:..kochana zrob rano test,chociaz jak masz wizyte u gina to bedzie wiadomo co jest piec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,aby byla fasolka :tak::tak:
moja znajoma miala okres na poczatku ciazy,a o tym ze jest zaciazona,dowiedziala sie na poczatku chyba 4m-ca,totalny szok..ale jak widac wszystko mozliwe ;-)
czekam jutro na wiadomosc..Edytka nap.mi smsa,jak sie okaze ,ze nasza Wiktoria jest w ciazy,bo mnie jutro nie bedzie z rana i nie dam rady wejsc na bb :-(..a nie wytrzymam do popoludnia..:no:
my juz po malu konczymy,az nam mozgi paruja...na szczescie dobiegamy do mety ;-)

Jestem :-) nic mi nie jest to że mam powiększoną jedną strone to powiedziała ze może więcej się tłuszczu układa :eek::eek: w ciąży nie jestem :no::no::-(.Mówiła że jak by się to powiększało to żeby się umówić na usg.Ale chyba pójdę jeszcze do innego lekarza .3 marca mam mieć okres no to zobaczę czy będzie i jak to dalej będzie wyglądało .

Wiktoria najwazniejsze ze nic Ci nie dolega ...Jesli masz jakies watpliwosci to skonsultuj to z innym lekarzem :tak: ide napisac eska do Madlen ,bo sie napewno martwi ;-)

reklama
Do góry