reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
A co ja mam powiedzieć już bym chciała wiedzieć co i jak
Dam znac jutro a dzisiaj już uciekam do łóżeczka bo zmęczona jestem i oczka mi sie zamykają same.Dobranoc i do jutra :-)
Dam znac jutro a dzisiaj już uciekam do łóżeczka bo zmęczona jestem i oczka mi sie zamykają same.Dobranoc i do jutra :-)
wiktoria ,ja tez mysle ze jestes w ciazy ..kochana zrob rano test,chociaz jak masz wizyte u gina to bedzie wiadomo co jest piec &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,aby byla fasolka
moja znajoma miala okres na poczatku ciazy,a o tym ze jest zaciazona,dowiedziala sie na poczatku chyba 4m-ca,totalny szok..ale jak widac wszystko mozliwe ;-)
czekam jutro na wiadomosc..Edytka nap.mi smsa,jak sie okaze ,ze nasza Wiktoria jest w ciazy,bo mnie jutro nie bedzie z rana i nie dam rady wejsc na bb :-(..a nie wytrzymam do popoludnia..
my juz po malu konczymy,az nam mozgi paruja...na szczescie dobiegamy do mety ;-)
moja znajoma miala okres na poczatku ciazy,a o tym ze jest zaciazona,dowiedziala sie na poczatku chyba 4m-ca,totalny szok..ale jak widac wszystko mozliwe ;-)
czekam jutro na wiadomosc..Edytka nap.mi smsa,jak sie okaze ,ze nasza Wiktoria jest w ciazy,bo mnie jutro nie bedzie z rana i nie dam rady wejsc na bb :-(..a nie wytrzymam do popoludnia..
my juz po malu konczymy,az nam mozgi paruja...na szczescie dobiegamy do mety ;-)
wiktoria12
Witajcie ja już się umyłam ubrałam i jade do pani doktor :-) zjadają mnie niesamowite nerwy.
wiktoria12
Jestem :-) nic mi nie jest to że mam powiększoną jedną strone to powiedziała ze może więcej się tłuszczu układa w ciąży nie jestem :-(.Mówiła że jak by się to powiększało to żeby się umówić na usg.Ale chyba pójdę jeszcze do innego lekarza .3 marca mam mieć okres no to zobaczę czy będzie i jak to dalej będzie wyglądało .
reklama