anrad975
Fanka BB :)
dokładnie wiktoria siadaj na pupie i zostaw juz ten biedny śnieg...zadbaj o siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Qrcze Wikoria nie powinnas takich ciezkich rzeczy robic a odsniezanie jakby nie patrzec to ciezka robota usiadz na dooopce i nic nie rob bo jeszcze bedzie tak ze jak cie zlapie bol to juz nie pusci ...mi to kazdy ruch sprawial bol ,nawet jak lezalam ,nerwobol to taka dosc bolesna dolegliwosc,ja miesic nie wychodzila z lozka a o pracy nie bylo mowy
Wlaczyl sie alarm przeciwpozarowy i tak juz wyje kilka minut ,licze na to ze nie bede musiala sie ewakuowac
Kiedy ja ciągle na wysokich obrotach ale postaram się więcej odpoczywać ale przy moich dzieciach to prawie nie możliwe.dokładnie wiktoria siadaj na pupie i zostaw juz ten biedny śnieg...zadbaj o siebie
Kiedy ja ciągle na wysokich obrotach ale postaram się więcej odpoczywać ale przy moich dzieciach to prawie nie możliwe.
No ja już po lekarzu powiedział że wyniki mam dobre :-).Dał mi skierowanie na prześwietlenie i mówił że później da mi skierowanie na jakieś masaże.
Może się odezwie jak już jej będzie lepiej :-)