reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Qrcze Wikoria nie powinnas takich ciezkich rzeczy robic :no: a odsniezanie jakby nie patrzec to ciezka robota :sorry: usiadz na dooopce i nic nie rob bo jeszcze bedzie tak ze jak cie zlapie bol to juz nie pusci ...mi to kazdy ruch sprawial bol ,nawet jak lezalam ,nerwobol to taka dosc bolesna dolegliwosc,ja miesic nie wychodzila z lozka a o pracy nie bylo mowy :eek:
Wlaczyl sie alarm przeciwpozarowy i tak juz wyje kilka minut ,licze na to ze nie bede musiala sie ewakuowac :confused2:

dokładnie wiktoria siadaj na pupie i zostaw juz ten biedny śnieg...zadbaj o siebie:)
Kiedy ja ciągle na wysokich obrotach :sorry::sorry: ale postaram się więcej odpoczywać ale przy moich dzieciach to prawie nie możliwe.:-D:-D

Kiedy ja ciągle na wysokich obrotach :sorry::sorry: ale postaram się więcej odpoczywać ale przy moich dzieciach to prawie nie możliwe.:-D:-D

Wiem ze nie jest to latwe ,ale nie niemozliwe...wlacz im jakies bajeczki albo film przyrodniczy,pograjcie w gry planszowe,lub porysujcie cos ,...ot taka bezwysilkowa rozrywka ;-) i napewno nie bedzie im sie nudzic :-p

No ja już po lekarzu powiedział że wyniki mam dobre :-).Dał mi skierowanie na prześwietlenie i mówił że później da mi skierowanie na jakieś masaże.

To najwazniejsze ze wyniki si ;-)
Uuuuu a tych masazy to zazdroszcze :-p:-)

Gdzie Wy dziewuszki pouciekalyscie ...zawsze bylo tu gwarno a ostatnimi czasy to jakas cisza nastala :zawstydzona/y:

No chętnie na masaże bym szła teraz mnie tak plecy bolą że wziełam tabletkę.Zastanawiamy się też nad zmianą łóżka.Bo mąż jak przyjedzie to też mówi że go plecy bolą jak na nim śpi..
A wiecie co słychać u Heksi ??

No ja nie mam zadnych info od Heksy :no: ona cos pisala ze jakis dolek ja dopadl czy cos takiego...szkoda ze nie mam num tel do niej aby napisac eska :sorry:

reklama
Hej kochane,dopiero usiadlam,przedluzylo nam sie w pracy dzisiaj bo polowa stafu chora,wiec masakra totalna,jakies wirusisko zaatakowalao hotel..az sie boje zebym ja nie zlapala...pozniej sie wzielam za robienie golabkow bo ju w pracy jakos tak mialam ochote,pozniej sprztanie i teraz dopiero wyszlam z wanny i zagladam tutaj.jutro po pracy objecuje ze siadam i jestem z wami,na biezaco.a teraz lece czytac i nadrabiac :)spokojnej nocy!!

Do góry