reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
witam się wiem że przez ostatni tydzień was zaniedbałąm ale o niczym innym nie myślałam tylko o zmierzchu o Edwordzie dzisiaj o 1 w nocy skończyłam czytać sage zmierzch ale teraz nie wiem co dalej chyba jeszcze raz zaczne ją czytać bo mi tak jakoś smutno że już się moja przygoda z nią skończyła:no:

czesc kobietki:)no i wykrakalam:((((chyba mnie dosiegnal wirus,zaraz po pracy zaczelam biegac do toalety i leci ze mnie...juz mnie d...a boli:((glowa mi peka,kiszki to mi tak glosno graja ze m sie smieje,nie mam apetytu:((ciekawe czy mi szybko przejdzie...jestem w szoku bo nigdy mnie taki wirus nie lapal,tyle razy lezalam z corcia na rotawirusa w szpitalu-bo ona to lapala po dwa ,trzy razy w roku i odazu sie odwadniala,wiec kroploweczki byly potrzebne:(((ale ja nigdy tego swinstwa nie zlapalam a teraz ma sz ci babo placek:(((temeratury nie mam,tyle ze ten brzuch sie kurczy i bardzo boli...mam nadz ze sie nie rozkreci i szybko przejdzie bo inaczej przymusowe 3 dni wolnego bede miala:((

a jak tam u was?edytka pochwal sie jakie autko kupiliscie??my tez musimy zmienic ale chyba nie damy rady juz w tym roku,chyba ze jakos pod koniec,zobaczymy..
wiktoria idz kochana i niech cie tam pozadnie wymasuja:)):tak:

Asiczka zdrowka ;-),codziennie patrze na twoj wykres i zaciskam kciuki :tak:...oby tempka byla dalej taka :tak:

kochana mam nadz ze ta tempka jakos sie utrzyma i wkoncu zobacze te dwie kreseczki...no ale czas pokaze,nie chce sie nakrecac..
qurcze,nie wiem czy moge cos wziasc na ta biegunke???czuje jak slabne,ledwo siedze,pije duzo,tylko boje sie ze gdyby jednak byla fasolka to cos moze sie wydarzyc...mozna cos brac???

reklama
Czesc dziewczyny wpadam dopiero teraz bo domownicy juz spia a ja mam chwile dla siebie :-)

Asiczka przykra sprawa z tym wirusem Zonqa dobrze pisze dac jej wodki :-D co do samochodu to kupilismy Vauxhalla Merive i dzisiaj juz nim pomykalam i powiem ze calkiem niezle sie jezdzi tylko sprzeglo troche wyzej bierze niz w suzuki i musze sie przyzwyczaic ,ale niedlugo ogarne temat :rofl2:

Dzisiaj mielismy dzien rodzinny bo Tom mial wolne i trzeba bylo to spozytkowac...jutro mezus bedzie w pracy wiec pewnie znajde chwile na posiedzenie przed kompem ;-)

A teraz zycze wam moje kochane milej nocki papatki

Do góry