reklama
walentynkowa
Początkująca w BB
witam się wiem że przez ostatni tydzień was zaniedbałąm ale o niczym innym nie myślałam tylko o zmierzchu o Edwordzie dzisiaj o 1 w nocy skończyłam czytać sage zmierzch ale teraz nie wiem co dalej chyba jeszcze raz zaczne ją czytać bo mi tak jakoś smutno że już się moja przygoda z nią skończyła
wiktoria12
Mama i żona :)
Walentynkowa ja tak robie ze jak skończę to znowu zaczynam ale już po którymś razie się trochę nudzi.
Przeczytaj sobie Sagę zmierzch oczami Edwarda jest na necie orginalnych 12 rozdziałów
Przeczytaj sobie Sagę zmierzch oczami Edwarda jest na necie orginalnych 12 rozdziałów
walentynkowa
Początkująca w BB
wiktoria a mogłabyś podać jakiś link stronki
wiktoria12
Mama i żona :)
Kochana wpisz poprostu w wyszukiwarkę Saga Zmierzch Oczami Edwarda
asiczka31
Fanka BB :)
czesc kobietkino i wykrakalam(((chyba mnie dosiegnal wirus,zaraz po pracy zaczelam biegac do toalety i leci ze mnie...juz mnie d...a boli(glowa mi peka,kiszki to mi tak glosno graja ze m sie smieje,nie mam apetytu(ciekawe czy mi szybko przejdzie...jestem w szoku bo nigdy mnie taki wirus nie lapal,tyle razy lezalam z corcia na rotawirusa w szpitalu-bo ona to lapala po dwa ,trzy razy w roku i odazu sie odwadniala,wiec kroploweczki byly potrzebne((ale ja nigdy tego swinstwa nie zlapalam a teraz ma sz ci babo placek((temeratury nie mam,tyle ze ten brzuch sie kurczy i bardzo boli...mam nadz ze sie nie rozkreci i szybko przejdzie bo inaczej przymusowe 3 dni wolnego bede miala(
a jak tam u was?edytka pochwal sie jakie autko kupiliscie??my tez musimy zmienic ale chyba nie damy rady juz w tym roku,chyba ze jakos pod koniec,zobaczymy..
wiktoria idz kochana i niech cie tam pozadnie wymasuja)
a jak tam u was?edytka pochwal sie jakie autko kupiliscie??my tez musimy zmienic ale chyba nie damy rady juz w tym roku,chyba ze jakos pod koniec,zobaczymy..
wiktoria idz kochana i niech cie tam pozadnie wymasuja)
asiczka31
Fanka BB :)
Asiczka zdrowka ;-),codziennie patrze na twoj wykres i zaciskam kciuki ...oby tempka byla dalej taka
kochana mam nadz ze ta tempka jakos sie utrzyma i wkoncu zobacze te dwie kreseczki...no ale czas pokaze,nie chce sie nakrecac..
qurcze,nie wiem czy moge cos wziasc na ta biegunke???czuje jak slabne,ledwo siedze,pije duzo,tylko boje sie ze gdyby jednak byla fasolka to cos moze sie wydarzyc...mozna cos brac???
zonqa
Szał, dziki szał...
proponuje orsalit jest to koktajl elektrolitów napewno nie zaszkodzi w razie co dzidzi mój synek go brał przy rota
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czesc dziewczyny wpadam dopiero teraz bo domownicy juz spia a ja mam chwile dla siebie :-)
Asiczka przykra sprawa z tym wirusem Zonqa dobrze pisze dac jej wodki co do samochodu to kupilismy Vauxhalla Merive i dzisiaj juz nim pomykalam i powiem ze calkiem niezle sie jezdzi tylko sprzeglo troche wyzej bierze niz w suzuki i musze sie przyzwyczaic ,ale niedlugo ogarne temat
Dzisiaj mielismy dzien rodzinny bo Tom mial wolne i trzeba bylo to spozytkowac...jutro mezus bedzie w pracy wiec pewnie znajde chwile na posiedzenie przed kompem ;-)
A teraz zycze wam moje kochane milej nocki papatki
Asiczka przykra sprawa z tym wirusem Zonqa dobrze pisze dac jej wodki co do samochodu to kupilismy Vauxhalla Merive i dzisiaj juz nim pomykalam i powiem ze calkiem niezle sie jezdzi tylko sprzeglo troche wyzej bierze niz w suzuki i musze sie przyzwyczaic ,ale niedlugo ogarne temat
Dzisiaj mielismy dzien rodzinny bo Tom mial wolne i trzeba bylo to spozytkowac...jutro mezus bedzie w pracy wiec pewnie znajde chwile na posiedzenie przed kompem ;-)
A teraz zycze wam moje kochane milej nocki papatki