reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Asiczka no to rzeczywiscie za wczesnie na sikanca,zawsze trzeba miec nadzieje ,ja zawsze ja mam do czasu kiedy nie dostaje @,chociaz i tak to wszystkiego nie przekresla,takze nigdy nie mozna byc niczego pewnym na 100% :-p

Ja dzisiaj bede zmieniac autko,jesli wszystko bedzie dobrze po jezdzie testowej meza to na jakies 2 godzinki bede posiadaczka nowego autka :-)

Asiczka jesli inne dziewczyny sie odezwa to bedzie co poczytac,bo raczej ja sama ze soba nie dam rady duzo naskrobac :rofl2:
Milej pracki i wracaj do nas szybko :tak:

Martika witaj,bardzo mi przykro ze nawiedzila Cie ta stara raszpla @ :zawstydzona/y: wiesz ja tez tak mam ze jak sie nie staram to wszystko jest w porzadku,a jak tylko staranka sa w toku to jest do dooopki ,ale napewno duzo dziewczyn tak ma wiec nie jestesmy same ...

Ostatnia edycja:
reklama
Anrad a witamy,witamy :-)

U mnie humorek dopisuje,a u Ciebie ??

Madlen ,Wiktoria,Walentynkowa i reszta ekipy co tam u Was ???

u mnie jak zawsze humorek 50 na 50 ni tak ni tak, hihi sama nie wiem jak
szaro na zewnątrz i mokro pogoda depresyjna, ale człowiek nie może się poddawać :-)

Ja jestem ale uciekam bo sprzątam :-) musiałam znowu łóżko wyprać bo Kamilek się zesikał :wściekła/y::wściekła/y: ale już wyprane i pachnie :-D:tak:.W niedziele przyjeżdżają goscie na urodzinki więc chce posprzątać sobie wcześniej :).
Na 15:00 ide do lekarza,dzieci się bawią ciastoliną powiem wam ze super sprawa radochy tyle mają że nawet ich nie słyszę ciągle coś robią :)

witam,mam chwilke to zagaldam..na dluzej zajrze popoludniu jak mi sie uda..ja ten tydzien mialam mega zalatany..na zakretach nie wyrabialam :-D
Martika bo jak kobieta za duzo mysli o ciazy,to psychika sie blokuje..u mnie etz w tym cyklu jakas wariacja :szok:
Wiktoria to czekamy za wynikami :tak:
Asiczka kochana z calych sil trzymam &&&&&&&&& za II kreskeczki !!!,a tempka sliczna i oby taka byla &&&&&&&&:tak:;-)
Edytko za ciebie tez caly czas trzymam &&&&& i puszcze dopiero jak bedziesz po testowaniu ;-) i juz nie smutaj :-p
Heksa odezwij sie kochana,bo zaczynam sie martwic :-(
a my dzisiaj kupilismy bilety na wakacje..tazke ze staranek na razie nici :-(,troche zal jest,ale nie wyobrazam sobie zbrzuszkiem ciazowym podrozowac,a wiadomo kazda ciaza inna..a ja nie wiem jaka by ta byla :no:..tylko teraz musimy uwazac,bo tak jest zazwyczaj ze jak sie chce to nie ma, a jak czlowiek nie chce,to ma :tak:..jakby sie trafilo male baby,to bedzie radosc,ale nie staramy sie na razie..,ale pisac z wami bede..nie opuszczam was :no::-D...a jak nie uda sie do wakacji to mam nadzieje,ze wakacyjny klimat nam bedzie sprzyjal i z takiej letniej namietnosci bedzie male,zdrowe i sliczne baby :-D
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)

Wiktoria koniecznie daj znac po wizycie :tak:

Madlen a gdzie sie wybieracie na wakacje ??? i nawet nie mysl o opuszczeniu nas ,bo bede bombardowac Cie smsami :-D

Maz pojechal do pracki,kupilismy samochod juz ubezpieczylismy i jestesmy w szoku bo bedziemy placic tylko £38 miesiecznie na nas dwojke :-)
Juz zdazylam ugotowac zupke ,maly moze niedlugo przytnie komara to chwile z Wami posiedze :rofl2:

reklama
Qrcze Wikoria nie powinnas takich ciezkich rzeczy robic :no: a odsniezanie jakby nie patrzec to ciezka robota :sorry: usiadz na dooopce i nic nie rob bo jeszcze bedzie tak ze jak cie zlapie bol to juz nie pusci ...mi to kazdy ruch sprawial bol ,nawet jak lezalam ,nerwobol to taka dosc bolesna dolegliwosc,ja miesic nie wychodzila z lozka a o pracy nie bylo mowy :eek:
Wlaczyl sie alarm przeciwpozarowy i tak juz wyje kilka minut ,licze na to ze nie bede musiala sie ewakuowac :confused2:

Do góry