reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

wiktoria mam nadzieję że wyniki wyszły ok i 100 LAT DLA CÓRKI:-) u mnie wiosny wcale nie czuć...szaro...buro...i ponuro...a do rozwiązania coraz bliżej i coraz bardziej się boję....:baffled:

reklama
Zeberka moja córcia ma urodzinki dopiero 26 lutego nie wiem czemu już to pokazało :no:
Edytka mam nadzieje że dobre wyjdą :-)

Kochane zafarbował sobie włosy w czasie wolnym pokaże fotkę :)
Asia jak tam czytasz dalej ??
Heksia co z tobą dawno Cie kochana nie było:-(

Czesc kochana,ja poprosze kawke:((ledwo zyje dzisiaj tak mi sie nie chcialo wstawac:(a za 15 min wychodze do pracy...brrrrr...dzisiaj mam pierwszy dzien bez luteiny,zobaczymy czy cosik tam sie wykluje czy nie...

Asiczka nie ma sprawy ide wstawic wode na kawusie ;-) a tempka obiecujaca wiec moze cosik jest na rzeczy...:-) a kiedy powinnas dostac @ ??? moze przetestuj ?/:-p

Edytko cykle bez luteinki mam tak conajmniej 34-36 dni wiec mysle ze jeszcze za wczesnie na testowanie,odstawilam dzis luteine wiec poczekam kilka dni i jak @ nie przyjdzie to bede sikac:)ale znajac moje szczescie:((((jedyne co to strasznie mnie te piersi bola,nawet spac nie daja bo ja lubie na brzuchu,a tu jakis taki dyskomfort i sie budze.no zobaczymy,wole sie nie nakrecac...ok kochana,to dokoncze ta kawusie i zmykam do pracy,bede dzisi kolo 15 wiec zaraz sie do was odezwe bo m dzis do 24 wiec nudaaa bedzie:)buziole i milego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!piszcie zeby bylo co nadrabiac;-)

reklama
melduje sie z pierwszym dniem @... oczywiscie nagle cykl mam 28 dniowy, ostatnio dobijal nawet do 33 :no: jak nie mysle o staraniu to mam ksiazkowe cykle, regularne, z bolem owulacyjnym, sluzem itp a od kiedy zaczelismy starania, albo o nich myslimy, to brak sluzu, brak bolu i cykle od 28 do 33 dni :szok:

Do góry