reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

ja zerkam i zerkam ale malo sie tu dzialo wiec milczalam i w planowaniu plci pisalam ;) bo informacji nigdy dosc...
ojj nerwobole nie wesolo :/ madlen jak tam @ przyszla ?
madlen zlosliwy ten pasek ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiczka moze to byc zagniezdzanie jak rownie dobrze ta krew to wplyw lekow hmmm trudno powiedziec,masz ten sam dzien cyklu co ja a kiedy masz zamiar testowac ?? Ja ostatnio jakas senna jestem,maly wlasnie zasnal wiec ja chyba tez poloze sie i moze przytne komara ...chlopaki ogladaja CN jestesmy juz po obiadku wiec mysle ze nie beda mnie budzic :sorry:

Wiktoria teraz doczytalam ja od zawsze pilam kawe i to kilka szklanek dziennie,nawet przy nerwobolach,ale od jakis 2 lat pijam jedynie rozpuszczalna z mlekiem ;-)

Dziewczynki bede pozniej bo sen mnie dopadl :cool:

Czesc dziewczynki :-)

Mlody jeszcze spi,starszaki juz w szkole,maz bedzie za godzinke wiec poki mam czas to wpadlam do Was z kawka :-pjeja zostalo 9 dni do testowanka a mi sie tak strasznie dluzy :zawstydzona/y:

Milego dnia

wpadam jak zwykle wieczorkiem,ale nie bylo czasu w ciagu dnia
sorry2.gif

u smykow w szkole jest tydzien dla rodzicow i codziennie cos,gl.chodzi o to,aby spedzac z dziecmi w szkole czas a przy okazji dobrze sie bawic..
wink2.gif
,a jak wrocimy ze szkoly to juz czas leci,obiad,lekcje,nim sie obejrze juz wieczor
shocked.gif

kochane trzymajcie kciuki,aby mezowi przesuneli urlop,bo inaczej doopa z wakacji..mamy leciec do znajomych,ale oni maja czas na przelomie lipiec/sierpien a moj ma urlop od polowy sierpnia,wiec mam nadzieje,ze mu zamienia..
yes2.gif

a co tutaj taka cisza ??? :szok:
Wiktoria &&&&&,za wyniki aby byly dobre ;-)
Anrad ja tez czuje wiosne...,zimy to ja nawet nie mialam :-D
Edyta co u ciebie ?,mam nadzieje ze rosie w tobie mala fasolka ;-)&&&&&&&
Asiczka a jak u ciebie,wiadomo juz cos..&&&&& za II kreseczki ;-)
cala reszte pozdrawiam :-)

reklama
Hej

Wpadam na chwileczke powiedziec ze zyje :-p

Madlen u mnie jeszcze nie wiadomo,muszez czekac do 1-szego ...

Asiczka no wlasnie co tam u Ciebie robilas testa ??

Wiktoria licze ze wyniki wyszly dobre :tak:

Do góry