reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Asiczka moze to byc zagniezdzanie jak rownie dobrze ta krew to wplyw lekow hmmm trudno powiedziec,masz ten sam dzien cyklu co ja a kiedy masz zamiar testowac ?? Ja ostatnio jakas senna jestem,maly wlasnie zasnal wiec ja chyba tez poloze sie i moze przytne komara ...chlopaki ogladaja CN jestesmy juz po obiadku wiec mysle ze nie beda mnie budzic
Wiktoria teraz doczytalam ja od zawsze pilam kawe i to kilka szklanek dziennie,nawet przy nerwobolach,ale od jakis 2 lat pijam jedynie rozpuszczalna z mlekiem ;-)
Dziewczynki bede pozniej bo sen mnie dopadl
Wiktoria teraz doczytalam ja od zawsze pilam kawe i to kilka szklanek dziennie,nawet przy nerwobolach,ale od jakis 2 lat pijam jedynie rozpuszczalna z mlekiem ;-)
Dziewczynki bede pozniej bo sen mnie dopadl
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam własnie przed chwilą wróciłam z ośrodka.Pobrali mi krew jutro mają być wyniki
anrad975
Fanka BB :)
witam. Wiktoria a czy bolą Ciebie plecy na wysokości klatki piersiowej? taki piekący ból
wiktoria12
Tak mam taki ból teraz troche ustąpiło ale ciągle czuje że boliwitam. Wiktoria a czy bolą Ciebie plecy na wysokości klatki piersiowej? taki piekący ból
anrad975
Fanka BB :)
witam milusio wszystkie Mamusie:-)
ja czuję już wiosnę w powietrzu, fajnie...
ja czuję już wiosnę w powietrzu, fajnie...
wiktoria12
Witajcie ja odebrałam dzisiaj wyniki i myślę że nie jest tak źle .W piątek idę do lekarza zobaczę co on mi powie.Bo ja tam nie bardzo się na tym znam
wpadam jak zwykle wieczorkiem,ale nie bylo czasu w ciagu dnia
u smykow w szkole jest tydzien dla rodzicow i codziennie cos,gl.chodzi o to,aby spedzac z dziecmi w szkole czas a przy okazji dobrze sie bawic..
,a jak wrocimy ze szkoly to juz czas leci,obiad,lekcje,nim sie obejrze juz wieczor
kochane trzymajcie kciuki,aby mezowi przesuneli urlop,bo inaczej doopa z wakacji..mamy leciec do znajomych,ale oni maja czas na przelomie lipiec/sierpien a moj ma urlop od polowy sierpnia,wiec mam nadzieje,ze mu zamienia..
a co tutaj taka cisza ???
Wiktoria &&&&&,za wyniki aby byly dobre ;-)
Anrad ja tez czuje wiosne...,zimy to ja nawet nie mialam
Edyta co u ciebie ?,mam nadzieje ze rosie w tobie mala fasolka ;-)&&&&&&&
Asiczka a jak u ciebie,wiadomo juz cos..&&&&& za II kreseczki ;-)
cala reszte pozdrawiam :-)
u smykow w szkole jest tydzien dla rodzicow i codziennie cos,gl.chodzi o to,aby spedzac z dziecmi w szkole czas a przy okazji dobrze sie bawic..
kochane trzymajcie kciuki,aby mezowi przesuneli urlop,bo inaczej doopa z wakacji..mamy leciec do znajomych,ale oni maja czas na przelomie lipiec/sierpien a moj ma urlop od polowy sierpnia,wiec mam nadzieje,ze mu zamienia..
a co tutaj taka cisza ???
Wiktoria &&&&&,za wyniki aby byly dobre ;-)
Anrad ja tez czuje wiosne...,zimy to ja nawet nie mialam
Edyta co u ciebie ?,mam nadzieje ze rosie w tobie mala fasolka ;-)&&&&&&&
Asiczka a jak u ciebie,wiadomo juz cos..&&&&& za II kreseczki ;-)
cala reszte pozdrawiam :-)
reklama