reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Kochana ja Sagę Zmierzch czytam już chyba 6 raz wczoraj do 1 w nocy czytałam :-) kończe już drugą część.Ale trzyma w napięciu :tak:on ją zostawi w Księżyc w nowiu ale będą razem więcej ci nie powiem:-) A oglądałaś może filmy ? Sagi Zmierzch ?? Powiem Ci że ja jak zaczęłam czytać to fatalnie się później czułam długo upodobniałam się do Belli :-) i ciągle czułam taką pustkę w sobie :-( Miłego czytania bo jeszcze trochę przed tobą :-) A ostatnią część czytałam z wypiekami na twarzy :-) Nieraz się śmiałam nieraz płakałam :-( ale ksiązka warta czytania .Fajna jest też Pocałunki Wampirów :tak:

Witam i ja też mnie długo nie było.Ale to wszystko przez to że mam więcej pracy :-(. A dzisiaj idę do lekarza :-( wczoraj dostałam takich ataków bólu serca a raczej mięsnia sercowego ze myslałam że się przekręcę nawet chodzić nie mogłam.Dziś jeszcze trochę pobolewa ale da się wytrzymać.Pozdrawiam Was Kochane.

reklama
Czesc :-)

Wiktoria a moze masz nerwobole ?? Ja kiedys je mialam...bol jest taki nieprzyjemny odczuwalny w okolicach serca,ja bylal na zwolnieniu ok miesiaca,nie moglam normalnie funkcjonowac bo kazdy ruch sprawial mi okropny bol :sorry:nie przemeczaj sie i nie dzwigaj...
Ja wrocisz od lekarza to daj znac co powiedzial...oczywiscie zdrowka dla Ciebie ;-)

Walentynkowa no ton saga Cie wciagnela :-p

Madlen jak tam...dzieci juz w szkole ??? Moje lobuziaki ida dopiero jutro a wiec dzisiaj maja ostatni dzien laby :tak:

Edytko no może ja to mam już od dawna ale ten wczorajszy ból bił wszystkie inne na głowę.Pójdę zobaczę :-) wiem że się przepracowałam przez sobotę i może dlatego teraz znowu mnie boli ale mniej jak wczoraj i mam uczucie jak by mi ręka drentwiała i robiła się taka ciężka :szok:.I jeszcze wczorajsze bicie serca jak już leżałam w łóżku tak zabiło 3 razy tak strasznie ciężko a później nie wyczuwałam go nie wiem jak to możliwe a po chwili wróciło do normy.U nas słoneczko świeci i powolutku śnieg topi .Ja się już wykąpałam idę włoski wysuszyć i koło 12:30 pójde do lekarza

zagladam tylko na chwiler bo zaraz zaczynam czytać zaćmienie boże jaka ja jestem szcześliwa że dostałąm książki w księgarni film oglądałąm pierwszą i za raz dokończe oglądać 2 część trzecia obejrze dopiero jak przeczytam książke

Wiktoria najwazniejsze aby to lekarz obadal,moze da Ci jakies skierowanie na badanka aby zobaczyc od czego sie to zrobilo,ja pamietam ze tez bardzo dobrze czulam bicie serca przy nerwobolu,mialam wrazenie ze serce bije bardzo mocno i ze sie obija o scianki :sorry: no nie wiem lekarzem nie jestem ale wydaje mi sie ze masz podobne objawy do moich,a dodam ze w tym czasie co sie to stalo pracowalam bardzo ciezko i bardzo malo spalam ,praktycznie wogule,jedynie 3h na dobe :zawstydzona/y:

witam :-)
dzieci w szkole,maz w pracy a ja zagladam do was z kawka :tak:,bylam na zakupach bo rano rozwalil mi sie pasek od spodni i idac do szkoly musialam je trzymac,bo mi z tylka spadaly :zawstydzona/y:,a przy okazji nakupowalam innych "smieci":tak:
Wiktoria ja na twoim miejscu nie pilabym kawy :no:,mi tez rece dretwieja,wiec lykam magnez i inne witaminki :tak:..duzo zdrowka dla ciebie i daj szybko znac jak wrocisz od lekarza,bo bede sie martwila o ciebie :tak:
Walentynkowa to milego czytania ;-)
Edyta a twoje chlopaki teraz tez mialy wolne ?
Heksa co u ciebie?? odezwij sie kochana :tak:
Karin mam nadzieje,ze dolek juz minal,zajrzyj do nas :tak:
Martika a ty gdzie sie podziewasz ?,prosze sie meldowac :tak:

No ja już po lekarzu:) Powiedział że to nerwoból i że to od kręgosłupa.Dostałam też skierowanie na badanie krwi i zobaczymy co z tego wyjdzie.Przepisał maść i tabletki jak nie przejdzie to mam się u niego stawić.

No ja już po lekarzu:) Powiedział że to nerwoból i że to od kręgosłupa.Dostałam też skierowanie na badanie krwi i zobaczymy co z tego wyjdzie.Przepisał maść i tabletki jak nie przejdzie to mam się u niego stawić.

Wiedzialam ze to to :-p teraz musisz duzo wypoczywac i nic nie dzwigaj ...

Madlen moje chlopaki mieli wolne od 10 lutego :tak:

reklama
Hej dziewuszki:))Melduje sie:))U mnie jakos tak dziwnie dzisiaj kochane....podejrzanie..rano na papierze zobaczylam spore slady takich nitek krwi,ale tylko raz jak sie podtarlam a pozniej juz w ciagu dnia zwykly sluz..i troche dzis tempka skoczyla,do tego takie pobolewanie w dole brzucha.czy ktoras z was miala jakies plamienia przy lutce??biore ja pierwszy cykl i jestem zielona czy to wina lutki czy moze cosik sie zagniezdzalo..ale bym chciala ale wole sie nie nastawiac...lece was nadrobic:))):-)

Do góry