wiktoria12
Mama i żona :)
Kochana ja Sagę Zmierzch czytam już chyba 6 raz wczoraj do 1 w nocy czytałam :-) kończe już drugą część.Ale trzyma w napięciu on ją zostawi w Księżyc w nowiu ale będą razem więcej ci nie powiem:-) A oglądałaś może filmy ? Sagi Zmierzch ?? Powiem Ci że ja jak zaczęłam czytać to fatalnie się później czułam długo upodobniałam się do Belli :-) i ciągle czułam taką pustkę w sobie :-( Miłego czytania bo jeszcze trochę przed tobą :-) A ostatnią część czytałam z wypiekami na twarzy :-) Nieraz się śmiałam nieraz płakałam :-( ale ksiązka warta czytania .Fajna jest też Pocałunki Wampirów
Witam i ja też mnie długo nie było.Ale to wszystko przez to że mam więcej pracy :-(. A dzisiaj idę do lekarza :-( wczoraj dostałam takich ataków bólu serca a raczej mięsnia sercowego ze myslałam że się przekręcę nawet chodzić nie mogłam.Dziś jeszcze trochę pobolewa ale da się wytrzymać.Pozdrawiam Was Kochane.
Witam i ja też mnie długo nie było.Ale to wszystko przez to że mam więcej pracy :-(. A dzisiaj idę do lekarza :-( wczoraj dostałam takich ataków bólu serca a raczej mięsnia sercowego ze myslałam że się przekręcę nawet chodzić nie mogłam.Dziś jeszcze trochę pobolewa ale da się wytrzymać.Pozdrawiam Was Kochane.