reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edyta to ona do mnie chyba z Krakowa jedzie ..a przy okazji gdzies po drodze zbladzila
Na to wyglada tylko zeby dojechala
edyta01
Czekamy na czwarty cud
witam sie i zycze milej niedzieli,u nas tez ladnie i slonecznie
Edyta wolalabym,aby nie przyszla a test pokazal II kreski ;-)
A ktory masz dc ??
ale tu cichutko ...
my jeszcze zaliczylismy wieczorny spacerek,ale zimno bylo i smyki ciagnely do domu,w ciagu dnia bylo cieplo,a teraz..brrr.jutro juz poranna pobudka,bo zaczyna sie szkola,ojj ciezko bedzie wstac..
kolezanka wysle mi z pl.tabletki castagnus,mam nadzieje ze cos pomoga na regulacje moich cykli ;-)
a co u was,jak minela niedziela ?
my jeszcze zaliczylismy wieczorny spacerek,ale zimno bylo i smyki ciagnely do domu,w ciagu dnia bylo cieplo,a teraz..brrr.jutro juz poranna pobudka,bo zaczyna sie szkola,ojj ciezko bedzie wstac..
kolezanka wysle mi z pl.tabletki castagnus,mam nadzieje ze cos pomoga na regulacje moich cykli ;-)
a co u was,jak minela niedziela ?
edyta01
Czekamy na czwarty cud
No cos cichutko ,nie wiem gdzie sie podziala reszta dziewczyn
Madlen castangus jest tez dostepny w uk ,dostaniesz go w bootsie ;-)Search results
Madlen castangus jest tez dostepny w uk ,dostaniesz go w bootsie ;-)Search results
Edyta nawet nie wiedzialam,ze tutaj sa ,ale ona jeszcze bedzie mi wysylala inne,to przy okazji wysle te ,bo chcialam sobie sama zamowic online,ale drogo wychodza..a nie spieszy mi sie ,w tym tyg.mi kupi i wysle to w nast.powinnam juz dostac ;-),trzeba sie samemu leczyc,jak taki problem z wizyta u gina tutaj..
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jest tez polska apteka internetowa Dzialajaca w UK ...maja jakies tam braki ale w ostatecznosci dobre i to ...a to link do apteki http://www.nova-farm.com mysle ze i cennik za wysylke rowniez nie jest wygorowany
Ostatnia edycja:
reklama
walentynkowa
Początkująca w BB
witam się i przepraszam że zaniedbałam was przez weekend ale w piątek w połódnie przyszły wreszcze ksiązki sagi zmierzch izaczelam czytanie tak mnie to wciągneło że nie opchodziła mnie nic innego - jeszcze raz za to przepraszammężowi powiedzałam wczoraj że ma wziąść dziewczynki i jechać do teściów a on do mnie co się w głowe uderzyląś chcesz żebym pojechał bez ciebie ale chciałąm żeby pojechal żebym mogła być sama i pogrążyć się w lekturz a za bardzo się bałąm że czytając moge zacząć płakać no i zgodził się dojechać więc mialm przez jakieś 12 godzin święty spokój skończyłam czytać o 1 w nocy ale nie mogłam zasnąć do 3 nie wiem czemu póżniej śnił mi się Edward nie widziałąm go ale go wołałam to wiem na pewno i czemu do holery w tym czasie musiał obudzić mnie mąż
dzisiaj czekam do 9 i ide do miasta po następne 2 książki tylko najpierw musze coś zjeść bo od piątku wieczora nic nie jadłąm
wiktoria jestem troche złą na Ciebieczemu mi nie powiedzałaś że zmierzch jest to taka cudowna historia miłośna
i zdradz mi jeden sekret czy Edwrd bedzie z Bella czy znowu ją zostawi tylko to chciałąbym wiedzieć:-)
dzisiaj czekam do 9 i ide do miasta po następne 2 książki tylko najpierw musze coś zjeść bo od piątku wieczora nic nie jadłąm
wiktoria jestem troche złą na Ciebieczemu mi nie powiedzałaś że zmierzch jest to taka cudowna historia miłośna
i zdradz mi jeden sekret czy Edwrd bedzie z Bella czy znowu ją zostawi tylko to chciałąbym wiedzieć:-)
Ostatnia edycja: