reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama

Jak mija niedziela ???

Ja do 13tej jestem sama z dzieciaczkami ,pozniej bedzie juz mezulek i pewnie uskutecznimy jakis spacerek bo mamy sloneczko :-)

Milej niedzieli...

witam sie i zycze milej niedzieli,u nas tez ladnie i slonecznie :happy:
Edyta wolalabym,aby nie przyszla a test pokazal II kreski ;-)

ale tu cichutko ...
my jeszcze zaliczylismy wieczorny spacerek,ale zimno bylo i smyki ciagnely do domu,w ciagu dnia bylo cieplo,a teraz..brrr.jutro juz poranna pobudka,bo zaczyna sie szkola,ojj ciezko bedzie wstac..:tak:
kolezanka wysle mi z pl.tabletki castagnus,mam nadzieje ze cos pomoga na regulacje moich cykli ;-)
a co u was,jak minela niedziela ?

Edyta nawet nie wiedzialam,ze tutaj sa ,ale ona jeszcze bedzie mi wysylala inne,to przy okazji wysle te :tak:,bo chcialam sobie sama zamowic online,ale drogo wychodza..a nie spieszy mi sie ,w tym tyg.mi kupi i wysle to w nast.powinnam juz dostac ;-),trzeba sie samemu leczyc,jak taki problem z wizyta u gina tutaj..:wściekła/y:

Jest tez polska apteka internetowa Dzialajaca w UK ...maja jakies tam braki ale w ostatecznosci dobre i to ...a to link do apteki http://www.nova-farm.com mysle ze i cennik za wysylke rowniez nie jest wygorowany :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i przepraszam że zaniedbałam was przez weekend ale w piątek w połódnie przyszły wreszcze ksiązki sagi zmierzch izaczelam czytanie tak mnie to wciągneło że nie opchodziła mnie nic innego - jeszcze raz za to przepraszammężowi powiedzałam wczoraj że ma wziąść dziewczynki i jechać do teściów a on do mnie co się w głowe uderzyląś chcesz żebym pojechał bez ciebie ale chciałąm żeby pojechal żebym mogła być sama i pogrążyć się w lekturz a za bardzo się bałąm że czytając moge zacząć płakać no i zgodził się dojechać więc mialm przez jakieś 12 godzin święty spokój skończyłam czytać o 1 w nocy ale nie mogłam zasnąć do 3 nie wiem czemu póżniej śnił mi się Edward nie widziałąm go ale go wołałam to wiem na pewno i czemu do holery w tym czasie musiał obudzić mnie mąż
dzisiaj czekam do 9 i ide do miasta po następne 2 książki tylko najpierw musze coś zjeść bo od piątku wieczora nic nie jadłąm
wiktoria jestem troche złą na Ciebie:-Dczemu mi nie powiedzałaś że zmierzch jest to taka cudowna historia miłośna
i zdradz mi jeden sekret czy Edwrd bedzie z Bella czy znowu ją zostawi tylko to chciałąbym wiedzieć:-)

Ostatnia edycja:
Do góry