reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
hejka,
nie bylo mnie ,bo kurcze jakies paskudztwo mnie zlapalo,lecialo dolem i gora od wczoraj ..jeszcze mnie troche trzyma,ale juz lepiej,najgorzej to bylo w nocy..wrrr
pewnie juz spicie ??,hmmm..to ide poczytac ,co tu naprodukowalyscie ;-)
milej nocki

Hej

A co tu tak pusto,jeszcze nikogo nie bylo :szok:

Ja dopiero teraz wpadlam bo niedawno wrocilismy z miasta,bylismy w Ikei,potem obiad na miescie,no a na koniec spacer...i dopiero niedawno doczlapalismy sie do domku ...maly polegl a ja przyszlam sie przywitac :-)

No to ja tez sie witam,zagladam tu ale widze ze ostatnio sie nic nie dzieje a pisanie samej ze soba jakos tak malo przyjemne:no:Takze dziewczyny poprawcie sie!!!
W pracy dzisiaj kociollll,tyleee ludzi nie wiem po co oni przyjezdzaja tu w taka pogode,nad morzem to glowe chce urwac i zimno....buuuu..bradzo mnie bola dzisiaj cycuchy...hmmm..ale obiacalam soebie ze nie bede sobie nic wkrecac tym razem bo pozniej rozczarowanie:(((
edytka co tam kupilas w IKEA?my sie wybieramy i jakos nie mozemy tam dotrzec,mamy jakas dobra godzinke do liverpoolu a tam jest IKEA wlasnie..no moze kiedys sie wkoncu uda..

jakos cichutko dzisiaj :szok:
Asiczka tempka ladnie skoczyla,wiec owu byla :tak:,teraz trzymam &&&& ,aby nie spadla a na koncu wykresu pojawil sie plusik ;-)i nie smutaj juz,do maja coraz blizej..i bedziecie wszyscy razem ;-)
robilam test i jedna kreska :-(,a ta moja @ jakas dziwna w tym cyklu..niby jest,ale jakby jej nie bylo..nie wiem o co tu chodzi..:confused:

Madlen no to naprawde masz pokrecone cykle ,ja bym sie wybrala do lekarza troszke wczeniej :tak:

Asiczka temp ladna wiec teraz czekamy razem z toba na rzwoj sytuacjii ;-)

Edyta ale ten cykl mam jakis taki poplatany,wczesniej bylo w miare OK,a teraz..juz sama nie wiem o co tu chodzi...:no:

plamienia mam jak na koniec @,a czasami jak sie podcieram albo se paluch wsadze,to jest krew..i badz tu madra,ja juz zglupialam,czy to moja @ czy co ??,juz nic nie kumam :no:..czekam..tylko juz sama nie wiem na co ....

reklama
Asiczka kupilismy lampke do pokoju dzieciakow,mielismy kupic jakas szafke ale nic ciekawego nie bylo...musielismy tez kupic im nowa klawiature i glosniki do kompa bo w starej nie dzialala spacja :sorry2:

Madlen za '@ powinnysmy brac pierwszy dzien krwawienia a nie plamienia...moze wredota sie dopiero zbliza //

Ostatnia edycja:
Do góry