reklama
asiczka31
Fanka BB :)
OO Lemurka bo ja tez mialam ci wlasnie napisac odnosnie tej kolezanki)Kurcze,ciezka decyzja...nie wiem czy mamy prawo stawiac sie w jej sytuacji i cokolwiek doradzac,ja osobiscie mysle ze gdyby to mnie sie tyczyla taka sytuacja to mimo wszystko na aborcje bym sie nie zdecydowala bo jestem osoba wierzaca to raz a po drugie jakos tak chyba ciezej byloby mi zyc z taka swiadomoscia ze zabilam dziecko anizeli zyc z chorym dzieckiem..ciezka sprawa,,,,,,nie mamy prawa sie chyba tutaj wypowiadac...moja kolezanka urodzila synka-roslinka doslownie,zywienie dojelitowe,nie chodzi nie mowil,codzienne zabiegi,masaze opieka nad n im 24 /h,wogole to po porodzie mial zaraz umrzeć ,a zyl ponad 8 lat.pamietam ile serca oni dawali temu dzieciaczkowi,bywalo ciezko,nieraz plakala ze ma dosyc ze moze lepiej jakby go wogole nie bylo,ale za chwile kiedy sie wygadala,wyplakala leciala do niego i przepraszala za takie mysli,gadanie.zmarł w tym samym dniu kiedy ja urodzilam Julcie,na grype,oslabiony organizm i serduszko nie wytrzymalo.kolezanka byla zrospaczona,na codzien byla bardzo umeczona opieka nad nim ale kiedy go zabraklo nie potrafila sobie czasu zorganizowac,bo wszystko jemu podporzadkowala.teraz ma za to zdrowego szkraba a Alek jest ich malym aniolkiem i sporym elementem,jak nie najwazniejszym- dobrej rodzinnej historii.takze decyzje sa ciezkie ale moze nie warto z gory zakladac ze to tylko bedzie straszne umeczenie...wkoncu to czastka nas...nasz skarb...i znowu sie wzruszylam,ja sie chyba wykoncze(Życze nam wszystkim zebysmy nie musialy podejmowac taaak trudnych decyzji...
asiczka31
I co tu tak cicho??????Dziewczyny wezcie sie w garsc bo topik umrze smiercia naturalna!!!!
Ja zaraz do pracy zmykam i bede popoludniu i chce miec duzoo do nadrabiania!!!!
MIŁEGO DNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zaraz do pracy zmykam i bede popoludniu i chce miec duzoo do nadrabiania!!!!
MIŁEGO DNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
walentynkowa
Początkująca w BB
witam się z pączkiem bo mi od wczoraj zostały kupila wczora winko nowe kiliszki wino znowu okazało się klapą zdecydowanie za słodkie
a co do Wiśniewskiego tak jestem jego fanką uwielbiam go teraz czekam do 21 lutego na jego nową płyte
a co do Wiśniewskiego tak jestem jego fanką uwielbiam go teraz czekam do 21 lutego na jego nową płyte
walentynkowa
Początkująca w BB
jak chces edyta to moge się podzielić pączkami
anrad975
dzień dobru, dzień dobry czy cos mnie ominęło? kurcze mogę tylko w dzień klikać, a tu najwiecej się dzieje wieczorkiem
walentynkowa
Początkująca w BB
anrad ja też tylko klikam w dzień bo wieczorem nie mam czasu
reklama
przykro mi y powodu twojej straty... u mnie niestety ani jedno dziecko sie nie uratowalo... ciezka rozmowa przed toba... trzymam kciuki... to jej zycie, decyzja jakakolwiek nie bedzie latwa, byle by byla swojej decyzji pewna, zeby ja przemyslala... zeby potem nie dreczyly ja watpliwosci... ehh na prawde jej wspolczuje, kazda decyzja w tkaiej sytuacji jest trudna...martika ja tez bylam w ciazy blizniaczej z moim synkiem ale niestety drugi dzidzius zmarl.U nas w rodzinie sa same blizniaki mi sie jednak nie udalo.Co do mojej kolezanki to jutro do niej jade i z nia powaznie porozmawiam,caly czas jak o tym mysle jest mi niedobrze,nie wiem c\zy wiecie co mam na mysli-tak jakbym to ja miala stracic to dziecko,nie moge jesc i nie moglam wczoraj spac