reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Wkońcu moge usiasc i troche z wami popisac o ile ktos jeszcze tu jest.Słuchajncie wylulalam małego za wszystkie czasy i upewnilam sie tylko w przekonaniu ze bardzoooo jednak chce poraz kolejny zostac mama....:))Kurcze dzis na facebooku kolejna moja kolezanka wkleila zdjecie z usg i szczesliwie oglosila ze zostanie mama po raz 3!!!Jakos tak zabolalo...ciesze sie z jej szczescia,ale wsyztskie dookola w ciazy juz a nam jakos nie idzie:(((czuje ze łapie dołekkk:((jeszcze ta tesknota za dziecmi,,,juz nie do wytrzymania....nie wiem ..jak sie nic nie zmieni,nie wydarzy na plus jak ja to dalej wytrzymam....jakos tak mi źle..:((i smutno

reklama
Asiczka jeszcze troszke i bedziesz cieszyc sie bliskoscia swoich dzieci :tak: Wyobrazam sobie jak ciezko Ci jest...ja 3 lata temu jak pojechalam do PL na tydzien bez dzieci to po 2 dniach tesknilam za nimi a Ty jednak nie widzisz ich kilka miesiecy ...wiec i tak podziwiam Cie ze sobie jakos radzisz ,ja to chyba bym nie dala rady :zawstydzona/y:Ale pomysl ze juz niedlugo bedziecie wszyscy razem ;-)

Witam Was. Na wstępie chciałabym przeprosić jeśli wybrałam nieodpowiedni dział/temat do opisania mojego problemu. Wszystkie z Was starają się o dziecko a ja jeszcze nie, jednak mam kilka pytań, które mnie martwią i może Wy mogłybyście mi pomóc i rozwiać moje wątpliwości. Mam 20 lat, miesiączkuje od lat 8 jednak nadal nieregularnie. Moje cykle wahają się między 28 a 35 dniami. Ostatnią @ rozpoczęłam 10 stycznia. 8 lutego nie zabezpieczyliśmy się z moim partnerem (stosunek przerywany). Dziś na wkładce zauważyłam kilka brązowych plamek. Czy może być to plamienie implantacyjne? Czekam na miesiączkę, która nie nadchodzi co mnie martwi. Wydaje mi się, że okres już powinnam dostać. Nie wiem jak mam to wszystko rozumieć. Proszę o pomoc. Dziękuję i pozdrawiam

Ja juz dzisiaj stwierdzilam ze nie bede czekala do wakacji tylko zabieram je juz w maju,musze powiedziec mezowi jak wroci z pracy.nie dam rady,czuje ze sie rozsypuje...:no:z corcia dzisiaj jak rozmawialam to tak biedna na mnie patrzyla tymi wielkimi czarnymi oczkami,spytalam ja czy juz ma ja babcia spakowac i przyslac do mnie to kiwnela glowka ze tak,a do niedawna nie bylo opcji bo baly sie tutejszej angielskiej szkoly..a teraz to juz wszystko jedno byle byly z nami..moje niunie kochane:tak:kurcze mam nadz ze ten czas jakos smignie szybko bo zwariuje..

Biore ta luteine i jest tak dziadowsko niedobra...wogole to mam nadz ze mialam owulacje,znacie sie na tych wykresach,moze ktoras z was by na moj zajrzala i cos powiedziala?juz nie wiem..

Lulubebe wydaje mi sie ze to plamienie moze byc poczatkiem @ a nie implantacjii zarodka,jeli jednak masz jakies watpliwosci powinnas wykonac test ciazowy ;-)

Asiczka z wykresu wynika ze mialas skok czyli owu byla i jak narazie tempa sie ladnie utrzymuje i oby tak dalej ...a jesli chodzi o dzieciaczki no to superowa wiadomosc ,dzieciaczki napewno szaleja z radosci i Ty takze ,a szkola sie nie przejmuj napewno sobie poradza,wazne ze beda blisko Was ;-)

Ostatnia edycja:
Właśnie moja @ zawsze rozpoczynała się "z hukiem" lało się i lało przez 4 dni. Czy czekać do 14go dnia po odbytym stosunku, czy mogę pokusić się i zrobić wcześniej np. w niedziele?

Witam Was. Na wstępie chciałabym przeprosić jeśli wybrałam nieodpowiedni dział/temat do opisania mojego problemu. Wszystkie z Was starają się o dziecko a ja jeszcze nie, jednak mam kilka pytań, które mnie martwią i może Wy mogłybyście mi pomóc i rozwiać moje wątpliwości. Mam 20 lat, miesiączkuje od lat 8 jednak nadal nieregularnie. Moje cykle wahają się między 28 a 35 dniami. Ostatnią @ rozpoczęłam 10 stycznia. 8 lutego nie zabezpieczyliśmy się z moim partnerem (stosunek przerywany). Dziś na wkładce zauważyłam kilka brązowych plamek. Czy może być to plamienie implantacyjne? Czekam na miesiączkę, która nie nadchodzi co mnie martwi. Wydaje mi się, że okres już powinnam dostać. Nie wiem jak mam to wszystko rozumieć. Proszę o pomoc. Dziękuję i pozdrawiam
witaj lulubebe:)wydaje mi sie ze jezeli wspolzycie bylo 8 lutego to raczej nie doszlo do zaplodnienia.Byc moze to plamienie dzisiaj to wlasnie zaczynajaca sie @??ja czasem mam takie plamienia nawet na dwa trzy dni przed@.poczekaj jeszcze do konca tygodnia i jezeli @ nie przyjdzie to zrob sobie tescik i wszytsko bedzie jasne.

Właśnie moja @ zawsze rozpoczynała się "z hukiem" lało się i lało przez 4 dni. Czy czekać do 14go dnia po odbytym stosunku, czy mogę pokusić się i zrobić wcześniej np. w niedziele?

Jesli tak jak napisalas cykle masz 28- 35 dniowe to test jak najbardziej jest juz wskazany bo dzisiaj jest twoj 38dc :tak:

reklama
martika ja tez bylam w ciazy blizniaczej z moim synkiem ale niestety drugi dzidzius zmarl.U nas w rodzinie sa same blizniaki :tak:mi sie jednak nie udalo.Co do mojej kolezanki to jutro do niej jade i z nia powaznie porozmawiam,caly czas jak o tym mysle jest mi niedobrze,nie wiem c\zy wiecie co mam na mysli-tak jakbym to ja miala stracic to dziecko,nie moge jesc i nie moglam wczoraj spac:wściekła/y:

Do góry