reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Martika ciaza to nie jest,bo temp pokazala,ze nie bylo owu :no::-:)wściekła/y:,ale z godziny na godzine coraz bardziej wkurza mnie ta moja @,bo juz chce aby przyszla i odeszla..jak nigdy czekam na nia :-D,a ona leci sobie ze mna w kulki :wściekła/y::wściekła/y:
Walentynkowa ja nie wiedzialam,ze ty taka fanka Wisniewskiego jestes :szok:
u nas dzisiaj taki spaicy dzien,ze masakra..co chwile pada,mialam isc po prezent,ale nie chce mi sie tylka ruszyc..dobrze,ze mam jeszcze jeden dzien..a te urodziny to mi tez nie na reke..ale dzieciaki chca isc..,to nie mam wyjscia..

Edytka kawke to ja wypije zwami dopiero w nast.tyg.teraz tak wlecialam na szybko,bo mi malz znowu gdzies polecial,a my jeszcze obiadu nie jedlismy i czekam za nim,jak da mi znac,ze juz wraca,to uciekam do kuchni

Maden Dobra Kobieto :tak: lepiej troszke zwolnij i poodpoczywaj sobie ...

z suwaczka wywnioskowalam ze Twoj synek urodzil sie 16-tego marca :rofl2: moj Kuba jest z 19-tego :-p

Ja tez sie zastanawiam dlaczego ten czas tak zasuwa :eek: gdzie sie podzialy moje noworodki :zawstydzona/y:

masakra jak ten czas ucieka :szok:,dobrze ze tylko dzieci nam sie starzeja,a my wiecznie mlode :-D

ja to nawet pamietam dzien,kiedy testowalam..wydaje sie jakby bylo wczoraj..a to juz tyle lat minelo...:szok:

Ja do dzis pamietam dzien przed testowankiem przy pierwszej ciazy ,jakby to bylo wczoraj :tak:

No a z ta mlodoscia to kurcze nie dokladnie tak jak napisalas a szkoda :zawstydzona/y:

reklama
Ja do dzis pamietam dzien przed testowankiem przy pierwszej ciazy ,jakby to bylo wczoraj :tak:

No a z ta mlodoscia to kurcze nie dokladnie tak jak napisalas a szkoda :zawstydzona/y:
ja to pamietam kazde moje testowanie, ale najbardziej z pierwszej ciazy, bo mi testy nie wychodzily, poszlam dla swietego spokoju zrobic bete, odebralam wynika a kobieta do mnie, zebym sie nie martwila, bo moge jeszcze ta ciaze stracic bo jest wedlug niej slaba, a ja na nia spojrzalam i nic nie powiedzialam... bo chyba pomyslala, ze jak mlodo wygladam to wpadlam i nie chce tego dziecka... a ja o tym marzylam, jak widac Nadia urodzila sie cala i zdrowa :) drugie testowanie tez pamietam bo wyszla strasznie mocna kreska, no ale ciaza blizniacza nie utrzymala sie :(, a juz z Livka test wyszedl dzien po spodziewanej @... a testy mam gdzies w domu ;) na pamiatke nadal widac krechy... tylko z drugiej ciazy wyrzucilam zeby nie bolalo, a zdjecia z usg schowalam gdzies na dno szuflady...
milo tak czasem powspominac...

Do góry