reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
to pomysły fajne pogratulować, trochę się już w tym zajmujesz, więc napewno masz wprawę w zaginaniu drucików
jak kiedyś próbowałam zrobić kolczyka ale to nie dla mnie, zadużo zabawy:-)

Wikoria ja tez chce taka bizuterie;-),u nas walentynki na spokojnie bo maz dzisiaj pracuje ale dostalam od niego kwiatki i czekoladki,mniami,a tak planowalam jakas dietke ale co tam podjem sobie dzisiaj:-D

a tak z innej beczki to po tym ostatnim testowaniu chcialam sobie dac spokoj i zrezygnowac ze staranek i wychowywac jedynaczka:tak:.A co wy o tym myslicie dziewczyny?widze,ze Heksa nic nie pisze:no:

melduje sie, zeby potem sie nie zgubic.. ;)
lemurka przykro mi ze sie nie udalo, ale ja osobiscie nie chcialabym byc jedynaczka, bylam nia 6 lat i ciesze sie, ze pojawil sie brat ;) wiesz, jakakolwiek by roznica wieku nie byla, to brat czy siostra to zawsze ktos do kogo mozna sie odezwac, kiedy rodzicow zabraknie... ktos za kogo sie czuje odpowiedzialnosc i ktoremu sie pomoze mimo wszystko... jasne sa sytuacje kiedy rodzenstwo jest tak poroznione, ze jakby nim nie bylo, ale to skrajne przypadki i zwykle te osoby maja takie same uparte charaktery... ja tam osobiscie bym nie chciala byc ani miec jedynaka...
u mnie w rodzinie ciocia miala jedynaka, ale to byla taka sytuacja, ze okazalo sie po porodzie, ze wiecej dzieci miec nie moze, i przez 18 lat nie zawszla w ciaze, az tu na starosc niespodzianka ;) i teraz ma dwojke i nawet ten starszy 18 latek jest wniebowziety, ze juz nie jest jedynakiem ;)
ale to juz wasza decyzja :) najwazniejsze, ze wy bedziecie z decyzja, ze bedzie jedynaczek szczesliwi...

marti_ka tylko,ze ja jestem po 30ce i jak mi tak przyjdzie sie strac o kazda ciaze po kilka lat to sie nie wyrobie do 40stki:-Dhehehe

reklama
My juz po spacerku,bylismy w parku ale wial wiatr dosc mocno wiec dlugo sie nie nachodzilismy acz kolwiek maly obszedl park na okolo :-D

Jeszcze jedna tura ciastek w piekarniku,reszta sie juz studzi,wieczorkiem bedzie wyzerka :-p Tak czekalam dzisiaj na paczuszke ale jeszez nie przyszla ...mysle ze do konca tygodnia powinna do mnie dojsc...tesciowa dzisiaj wyslal nam kosmetyki na AZS wiec moze tez dojda konca tygodnia :rofl2:

Do góry