wiktoria12
Mama i żona :)
Kochana daj znać jak przyjdzie :-)
Ja również życze wszystkim Wam babeczki miłego poniedzialku i całego tygodnia.....
Zajrzę za jakiś czas, bo mam humor taki, że sama ze sobą ledwo wytrzymuję...
Dzisiaj testowałam i niestety tak się spodziewałam była jedna krecha :-(
Przypuszczałam, że tak będzie, ale jednak ten widok zabolał...
Mam nadzieję, że na wizycie u ginka 2 marca dostanę skierowanie na jakies badanka...
Pozbieram się jakoś i odezwe się gdy nie będę już taka marudna
Ściaskam Was wszystkie mocno!
Przykro mi kochane :-( tule mocno was obieHej dziewczyny,ja tez mam kiepski humortescik pokazal I kreske i mialam okropny caly weekend,chodze i poplakuje po katach a M nie wie jak ma do mnie podejsc bo caly czas warcze do niego o byle co!Mam przeczucie,ze z ta ciaza bedzie jak z poprzednia czyli ok 2 lat staran,ale ja nie wiem czy dam rade psychicznie,musze wyluzowac troszke i pewnie zaskocze od razu tak jak z synkiem bylo.Tylko nie da sie tak wylaczyc mozguDobrze,ze teraz czeka mnie przeprowadzka za 3 tyg bo kupilismy w uk domek i powrot do pracy wiec sie czyms zajme i moze wtedy...a co najgorsze to to,ze wczoraj dowiedzialam sie,ze moja 18letnia kuzynka jest w nieplanowanej ciazy,ale jej zazdroszcze oczywiscie w taki pozytywny sposob,ehhhh zycie,ale przynudzam,milego dnia dla wszystkich
Ja myśle że niedługo powinna dojść bo ta babka mówiła ze za 4 dni ale może robocze ? nie wiem mam nadzieje ze dojdzie cała i zdrowa jak to sie mówiHeksa,Lemurka bardzo mi przykro wiem jak to jest czekac na wymarzone II kreseczki i jakie to rozczarowanie zobaczyc tylko I kreche,obawiam sie ze moja reakcja bedzie podobna do Waszych jak w tym cyklu nie zaciaze noz kurcze czlowiek dba o siebie,lyka witaminki,stara sie ,probuje zajsc a tu jak na zlosc nic nie wychodzi...
Hekas mam nadzieje ze niedlugo humor powroci ,tulam;-)
Lemurka mam nadzieje ze pochwalisz sie nam domkiem,i gartuluje zakupu
A ja dzisiaj dostalam list ze szpitala na te badanka o ktorych pisalam,mam appointment na poniedzialek 5 marca godz 9:45,jeszcze bizuteria nie przyszla ,tak wiec czekam dalej na przesylke
Udanego bawienia :-)Witam kobitki:-)
heksa głowa do gory,wyluzuj i zagladnij do nas niebawem!!!
Lemurka,moze teraz jak zajmiesz sie przeprowadzka to te staranka zejda na dalszy plan w twojej glowie i akurat sie udaKoniecznie pochwal sie domkiem i gratuluje zakupu!!a moge zapytac w jakiej czesci uk mieszkacie?
Ja zaraz lece do kolezanki bawic ,w sumie to pomoc jej przy maluchach,bo zostaje pierwszy raz z nimi sama hihi i moze byc wesolo bo maly ma kolki a mała zazdrosna i ciagle chce na rece.
Śmiac mi sie chce bo kolezanka zapytala mnie co robimy w walentynki a ja jej na to ze separacja haha bo juz nam niedobrzez od tych czulosci ile mozna wytrzymac tych bobosexow?????
No ale dzisiaj jeszcze musimy zawalczyc bo tescik wyszedl raczej pozytywny,ciemniejsza kreseczka niz wczoraj,i ten spadek tempki tez moze swiadczyc o tym ze dzis owulka o ile jej nie bylo juz wczoraj;-)jezeli jutro skoczy do gory tzn ze juz po,wogole od jutra mam brac luteine wiec fajnie gdyby to juz bylo po owulce.
Ja byłam dziś na zakupach i kupiłam sobie czarną koszulkę nocną,na przyjazd mężusia.A że była promocja i jak się kupiło za 50 zł to 25 zł odliczali i płaciło się tylko 25 zł :-) to kupiłam sobie jeszcze taki gorsecik na podniesienie biustu.Powiem wam ze jest rewelacyjny i jaka różnica od razu lepiej ...
Oglądałam tez przed chwilą ciąża z zaskoczenia i czym bardziej to oglądam tym bardziej przybieram sobie do głowy że jestem w ciąży .Wariatka ze mnie i tyle .Maż twierdzi że rosnący brzuszek jest wynikiem jedzenia i braku ruchów