reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen ja to bym chciala te kreski zobaczyc najlepiej juz za 20 dni :-D

Te plamienia moga byc przed @ ...moze tez powinnas przebadac sobie hormony //

reklama
Czesc kobietki:)Wrćociłam po kilku dniach,kurcze siadl nam net...musielismy czekac na nowy router..no ale juz jestem.
Witam nowe staraczki

Aniu,Syneczki serdecznie gratuluje fasolinek:)))))
Ja weszlam wlasnie w etap wiec dzieje sie dzieje;-)oby cosik sie wkoncu wydzialo,dziewczny te ktore zafasolkowaly prosimy o fluidki!!!!
musze was jeszcze troszke nadrobic

Asiczka a ja od dzisiaj zaczynam ten etap :-D:-D i tez chce aby w koncu zaskoczylo :-p a ktory masz dc ? i ilo dniowe masz cykle ?

edytka mam teraz 12 dc a ogolnie cykle mam nieregularne ale tak srednio kolo34 dni ale to naprawde sredniiiioooo:tak:wiec nie wiem kiedy zaczynac nie wiem kiedy konczyc boboseksy,od 14 lutego mam brac luteine..

Ale tu cisza....wiktoria zaszyla sie w swojej pracowni hiih,a reszta gdzie?????jak sie pojawiam to nagle cisza...hmmm..podejrzaneee:szok:hehhe

Skoro nikogo nie ma to ja tez znikam bo co tu robic...

Ostatnia edycja:
Martika no wreszcie :-D
Ja Cię tutaj już nie jede raz przywoływałam, żebyś się zameldowała :tak:
Napisz proszę, jak podróżowaliście ze szczeniaczkiem, autkiem czy samolotem?
No i czy się już zaaklimatyzował w nowym domku?
nie mialam kiedy :angry: tyle sie dzieje, my podrozujemy tylko autem :zawstydzona/y: podroz przebiegla bez problemowo, mala co prawda bala sie auta, potem schodow, ale juz sie oswoila, grzeczna jest tfu tfu tfu zeby nie zapeszyc :blink: i o dziwo, sygnalizuje jak jej sie to i owo chce, a tego sie najbardziej balam, ze wszystko zasika i wogole, dzis nawet nauczyla sie na spacerze komendy do mnie, ale jestem dumna :-) heh
ja w kwestii trzeciego dziecka, postanowilam sprobowac w kwietniu uda sie to sie uda, nie uda to odpuszczamy, bedzie co ma byc...
Gratuluje zaciazonym, bo cos mi mignelo takiego syneczki, Ania :happy2:

Edyta,Asiczka udanych boboseksow :tak::tak: &&&&&&& aby cosik wyszlo z przytulanek :tak:;-)
Edyta zobacze co pokaze nast.wykres i wtedy pojde do gp.i wymusze wizyte u gina i badanie horm.,ale jeszcze poczekam..:tak:
Martika to wy chcecie starac sie tylko 1 miesiac ?,dobrze zrozumialam:confused: ..dlaczego tylko w kwietniu??
Wiktoria pochwal sie co zrobilas ?,ja lubie ogladac twoja bizu ;-)

reklama
Do góry