reklama
asiczka31
Fanka BB :)
Czesc kobietkiWrćociłam po kilku dniach,kurcze siadl nam net...musielismy czekac na nowy router..no ale juz jestem.
Witam nowe staraczki
Aniu,Syneczki serdecznie gratuluje fasolinek))))
Ja weszlam wlasnie w etap wiec dzieje sie dzieje;-)oby cosik sie wkoncu wydzialo,dziewczny te ktore zafasolkowaly prosimy o fluidki!!!!
musze was jeszcze troszke nadrobic
Witam nowe staraczki
Aniu,Syneczki serdecznie gratuluje fasolinek))))
Ja weszlam wlasnie w etap wiec dzieje sie dzieje;-)oby cosik sie wkoncu wydzialo,dziewczny te ktore zafasolkowaly prosimy o fluidki!!!!
musze was jeszcze troszke nadrobic
asiczka31
edytka mam teraz 12 dc a ogolnie cykle mam nieregularne ale tak srednio kolo34 dni ale to naprawde sredniiiioooowiec nie wiem kiedy zaczynac nie wiem kiedy konczyc boboseksy,od 14 lutego mam brac luteine..
wiktoria12
Mama i żona :)
Heksiu zamówienie gotowe
Ja jestem jak by co ale wpadł mi do głowy pomysł na bransoletkę i chce go spróbować
Ja jestem jak by co ale wpadł mi do głowy pomysł na bransoletkę i chce go spróbować
asiczka31
Ale tu cisza....wiktoria zaszyla sie w swojej pracowni hiih,a reszta gdzie?????jak sie pojawiam to nagle cisza...hmmm..podejrzaneeehehhe
Skoro nikogo nie ma to ja tez znikam bo co tu robic...
Skoro nikogo nie ma to ja tez znikam bo co tu robic...
Ostatnia edycja:
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja jestem jestem :-) bransoletka skończona uf trochę mi zeszło
nie mialam kiedy tyle sie dzieje, my podrozujemy tylko autem podroz przebiegla bez problemowo, mala co prawda bala sie auta, potem schodow, ale juz sie oswoila, grzeczna jest tfu tfu tfu zeby nie zapeszyc i o dziwo, sygnalizuje jak jej sie to i owo chce, a tego sie najbardziej balam, ze wszystko zasika i wogole, dzis nawet nauczyla sie na spacerze komendy do mnie, ale jestem dumna :-) hehMartika no wreszcie
Ja Cię tutaj już nie jede raz przywoływałam, żebyś się zameldowała
Napisz proszę, jak podróżowaliście ze szczeniaczkiem, autkiem czy samolotem?
No i czy się już zaaklimatyzował w nowym domku?
ja w kwestii trzeciego dziecka, postanowilam sprobowac w kwietniu uda sie to sie uda, nie uda to odpuszczamy, bedzie co ma byc...
Gratuluje zaciazonym, bo cos mi mignelo takiego syneczki, Ania
Edyta,Asiczka udanych boboseksow &&&&&&& aby cosik wyszlo z przytulanek ;-)
Edyta zobacze co pokaze nast.wykres i wtedy pojde do gp.i wymusze wizyte u gina i badanie horm.,ale jeszcze poczekam..
Martika to wy chcecie starac sie tylko 1 miesiac ?,dobrze zrozumialam ..dlaczego tylko w kwietniu??
Wiktoria pochwal sie co zrobilas ?,ja lubie ogladac twoja bizu ;-)
Edyta zobacze co pokaze nast.wykres i wtedy pojde do gp.i wymusze wizyte u gina i badanie horm.,ale jeszcze poczekam..
Martika to wy chcecie starac sie tylko 1 miesiac ?,dobrze zrozumialam ..dlaczego tylko w kwietniu??
Wiktoria pochwal sie co zrobilas ?,ja lubie ogladac twoja bizu ;-)
reklama