reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen ja to bym chciala te kreski zobaczyc najlepiej juz za 20 dni :-D

Te plamienia moga byc przed @ ...moze tez powinnas przebadac sobie hormony //

reklama
Czesc kobietki:)Wrćociłam po kilku dniach,kurcze siadl nam net...musielismy czekac na nowy router..no ale juz jestem.
Witam nowe staraczki

Aniu,Syneczki serdecznie gratuluje fasolinek:)))))
Ja weszlam wlasnie w etap wiec dzieje sie dzieje;-)oby cosik sie wkoncu wydzialo,dziewczny te ktore zafasolkowaly prosimy o fluidki!!!!
musze was jeszcze troszke nadrobic

Asiczka a ja od dzisiaj zaczynam ten etap :-D:-D i tez chce aby w koncu zaskoczylo :-p a ktory masz dc ? i ilo dniowe masz cykle ?

edytka mam teraz 12 dc a ogolnie cykle mam nieregularne ale tak srednio kolo34 dni ale to naprawde sredniiiioooo:tak:wiec nie wiem kiedy zaczynac nie wiem kiedy konczyc boboseksy,od 14 lutego mam brac luteine..

Ale tu cisza....wiktoria zaszyla sie w swojej pracowni hiih,a reszta gdzie?????jak sie pojawiam to nagle cisza...hmmm..podejrzaneee:szok:hehhe

Skoro nikogo nie ma to ja tez znikam bo co tu robic...

Ostatnia edycja:
Martika no wreszcie :-D
Ja Cię tutaj już nie jede raz przywoływałam, żebyś się zameldowała :tak:
Napisz proszę, jak podróżowaliście ze szczeniaczkiem, autkiem czy samolotem?
No i czy się już zaaklimatyzował w nowym domku?
nie mialam kiedy :angry: tyle sie dzieje, my podrozujemy tylko autem :zawstydzona/y: podroz przebiegla bez problemowo, mala co prawda bala sie auta, potem schodow, ale juz sie oswoila, grzeczna jest tfu tfu tfu zeby nie zapeszyc :blink: i o dziwo, sygnalizuje jak jej sie to i owo chce, a tego sie najbardziej balam, ze wszystko zasika i wogole, dzis nawet nauczyla sie na spacerze komendy do mnie, ale jestem dumna :-) heh
ja w kwestii trzeciego dziecka, postanowilam sprobowac w kwietniu uda sie to sie uda, nie uda to odpuszczamy, bedzie co ma byc...
Gratuluje zaciazonym, bo cos mi mignelo takiego syneczki, Ania :happy2:

Edyta,Asiczka udanych boboseksow :tak::tak: &&&&&&& aby cosik wyszlo z przytulanek :tak:;-)
Edyta zobacze co pokaze nast.wykres i wtedy pojde do gp.i wymusze wizyte u gina i badanie horm.,ale jeszcze poczekam..:tak:
Martika to wy chcecie starac sie tylko 1 miesiac ?,dobrze zrozumialam:confused: ..dlaczego tylko w kwietniu??
Wiktoria pochwal sie co zrobilas ?,ja lubie ogladac twoja bizu ;-)

reklama
Do góry