reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Nareszcie po wizycie ufffff jaka radość, jaka ulga :-D jest pęcherzyk ciążowy 8mm rozmiar wręcz idealny:-D. Jest też pęcherzyk żółtkowy :-D:-D co nawet zaskoczyło ginka. Wyksztusił z siebie ze zdziwieniem i pełnym uśmiechem "oooo i nawet pęcherzyk żółtkowy już się utworzył". Mówię Wam jaka dumna byłam z mojego 8mm szczęścia :-D:-D:-D:-D.
Dostałam luteinę 2x dziennie ale z wrażenia nie zapytałam jak długo mam aplikować hmmm aż się skończy?
Wiek ciąży 5 tydzień a więc idealnie jak na suwaczku.
Dostałam zwolnienie i następna wizyta za 2 tygodnie a na niej posłucham ślicznie bijącego serduszka.:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Nareszcie po wizycie ufffff jaka radość, jaka ulga :-D jest pęcherzyk ciążowy 8mm rozmiar wręcz idealny:-D. Jest też pęcherzyk żółtkowy :-D:-D co nawet zaskoczyło ginka. Wyksztusił z siebie ze zdziwieniem i pełnym uśmiechem "oooo i nawet pęcherzyk żółtkowy już się utworzył". Mówię Wam jaka dumna byłam z mojego 8mm szczęścia :-D:-D:-D:-D.
Dostałam luteinę 2x dziennie ale z wrażenia nie zapytałam jak długo mam aplikować hmmm aż się skończy?
Dostałam zwolnienie i następna wizyta za 2 tygodnie a na niej posłucham ślicznie bijącego serduszka.:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana Gratuluje,ciesze się razem z Tobą :-)

Ja też już jestem krzyże mnie bolą strasznie.Ale już mam fajnie czyściutko :-) Położę dzieci spać i będę robić kolczyki dla Heksi :_

Wiktoria jak zajmiesz sie robieniem bizuterii to czas szybciej Ci zleci :tak:

Ja czekam na Toma ale nie wiem o ktorej bedzie bo dzwonil powiadomic mnie ze jedzie porobic sobie zdjecia ...ja przez ten czas uskutecznilam pranko i za chwile ide je powiesic :-) a no i mowil ze jutro ma tez wolne a do pracy idzie dopiero w niedziele ,wiec bedziemy dzialac jak trzeba :-D

Syneczki tak bardzo ciesze sie razem z Toba,ostatnio mamy same dobre wiesci i oby tak bylo juz zawsze :-):-)

Heksa to faktycznie moze nie jestem jeszcze taka stara na dzieci tylko jakos takie samopoczucie mam,dookola wszystkie kolezanki w ciazy a u nas nic,smuci mnie to troszke:-(
dziewczyny ja tylko na chwilke bo jedziemy z mezem do kolezanki,ktora urodzila coreczke:)jutro postanowilam testowac bo cos okres mi sie spoznia;-)trzymajcie prosze kciuki.

hej dziewczynki :)
...długo u was nie byłam ale dzis sie wstawiam bardzo pozytywnie :)
Testowałam dzi az 3 razy co prawda mam bardzo słabe kreseczki ale sa ;-)Zobacz załącznik 435199kazdy robiłam w innej porze dnia (rano południe i wieczór)....mam nadzieje ze testy mnie ie klamia :)

Syneczki nasza Ania tez jest w ciazy :-):-)

Lemurka w moim najblizszym otoczeniu tez sie rodza dzieci a jak nie to wszyscy w ciazy sa tylko nie ja :zawstydzona/y: wiem ze przyjdzie i czas na nas ...milego wypoczynku ;-) oczywiscie kciuki trzymamy daj nam znac jak zrobisz test :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Syneczki ciesze sie bardzo...8mm a jak cieszy :-D..cudowne wiesci :happy2:
Aniu tobie tez gratuluje 2 kreseczek !!!:tak:
Lemurka to zaciskam &&&& i daj znac jak zatestujesz ;-)
Edytko na ciebie tez przyjdzie czas i wkleisz nam zdjecie testu a na nim 2 kreseczki :tak:;-)
a ja chyba zaczynam dostawac @,na razie mam jakies plamy brazowe :szok:..nie wiem o co tu chodzi :no::confused:..pomierze tempke jeszcze 2 cykle,a potem do lekarza marsz,jesli z tych moich wykresow bedzie,ze jest cos nie hallo :tak:

Do góry