reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Edyta,Asiczka udanych boboseksow :tak::tak: &&&&&&& aby cosik wyszlo z przytulanek :tak:;-)
Edyta zobacze co pokaze nast.wykres i wtedy pojde do gp.i wymusze wizyte u gina i badanie horm.,ale jeszcze poczekam..:tak:
Martika to wy chcecie starac sie tylko 1 miesiac ?,dobrze zrozumialam:confused: ..dlaczego tylko w kwietniu??
Wiktoria pochwal sie co zrobilas ?,ja lubie ogladac twoja bizu ;-)
Pokaże wam jutro będzie lepsze światło :-):tak:
że też dopiero zobaczyłam wątek,czy mozna się przyłaczyc?;-)
Witamy witamy :-)

reklama
edytka mam teraz 12 dc a ogolnie cykle mam nieregularne ale tak srednio kolo34 dni ale to naprawde sredniiiioooo:tak:wiec nie wiem kiedy zaczynac nie wiem kiedy konczyc boboseksy,od 14 lutego mam brac luteine..

Asiczka z skad masz luteine ? Bo z tego co wiem to w UK jej nie przepisuja //

że też dopiero zobaczyłam wątek,czy mozna się przyłaczyc?;-)

Pewnie ze mozesz,widze ze tak jak ja bedziesz sie starac o czwartego babelka :-)

edyta ja jeszcze na moment tu zagladnelam hihi,kochana luteine dostalam od mojego lekarza gin w Polsce teraz jak w styczniu bylam bo wiem ze tu nie ma szans,sam mi przepisal na uregulowanie cyklu,zobaczymy,mam nadz ze pomoże :)Lece spac dziewczyny dobrej nocki!!!!!!jutro po pracy bede:))papapa

Witam w ten mroźny poranek -30 brrrr. Niedługo idę na zakupy ale jakoś mi się nie chce :no: trochu po sprzątam i będzie :-) Wstawiam obiecane fotki :-) zd 010.jpgzd 009.jpgzd 008.jpgzd 005.jpg

Syneczki gratuluję serdecznie tych 8mm szczęścia!!!

Edytka czekamy na fotkę widoczku z Twojego okna
Ale oczywiście pstryknij jak nie będziesz zajęta mężem :sorry2:

Lemurka
kobitko gdzie Ty za stara na dzieci?????????? :szok:

Nie przejmuj się wiekiem, bo naprawdę 30 latek to jest super wiek i wcale nie za późno!!!!!!!
Powodzenia!!!!!!!!!! :tak:

Madlen
i co, przyszła @?

Asiczka molestuj męża ile się da
Niech z tego będzie dzidzia :tak:
Strasznie spodobało mi się Twoje określenie „bobo sex” :-D

Martika
to wspaniale, że piesio taki grzeczny…

Przypomnij mi jak ona ma na imię?

Ja się zastanawiam jak my naszego dobermana niedługo przewieziemy………

Ja NIE CHCĘ samolotem! :no:
Chcę pojechac z nim autkiem, a wczesniej wszystkie bagaże zabrałoby autko nasze przeprowadzkowe… Żeby w naszym samochodzie były tylko jakies małe bagaże takie potrzebne w podróży…

Mamy kombi i mam z tyłu naprawdę mega duzo miejsca, naszykowałabym tam poslanie dla naszego psiaka…
Nic lepszego nie potrafię wymyślić…

Tylko przeraża mnie te kilkanaście godzin jazdy :szok:

A co do trzeciego lejbika to proszę nic nie marudzić tylko zabrać się w kwietniu do działania i będą efekty, zobaczysz :cool2:

Ewusia witaj!

Też mam syneczka Jasia :tak:

Wiktoria ja nawet już nie spoglądam na te zdjęcia z biżuterią :sorry2:

Udanych zakupków!

reklama
Martika to wy chcecie starac sie tylko 1 miesiac ?,dobrze zrozumialam:confused: ..dlaczego tylko w kwietniu??
bo bardzo bym chciala miec synka, 2 coreczki juz mam, a zawsze marzyl mi sie synek, tylko w kwietniu bo wtedy oboje z mezem bedziemy po 2,5 miesiacu lykania suplemetow, diety itp typowoo na chlopaka, w kwietniu bo wtedy wedlug kalendarza chinskiego, jedynego w ktorym obie dziewczynki mi sie sprawdzily, wychodzi ,ze moze sie udac, w kwietniu bo strasznie nie chce rodzic w grudniu, a u mnei zawsze wszystko na opak ;) jak nie chce to jest :p kusze los ;) no i wtedy w okolicy owulacji mojej bedzie wiecej jonow dodatnij zwiazanych z fazami ksiezyca...;) wiem kompletne wariactwo ;) no ale co tam ;) jak sie nie uda trudno przezyje ten kolejny raz, bo to juz bedzie 6 cykl staran...wiem nie dlugo sie staram o trzecie dziecko... ale to mnie blokuje, bo do wrzesnia jestem w domu z mlodsza corka, a od wrzesnia jak nie zajde w ciaze, moge spokojnie isc do pracy, badz zaczac cos swojego, a wtedy ciaza bylaby nie na reke, bo jak w poprzednich mialam mdlosci to trzymaly cale dnie, skurcze od poczatku i wogole... :/ poplatane to wszystko... poza tym dieta na chlopaka ;) i suplementy na dluzsza mete nie sa za zdrowe, a nie chce sobie organizmu zmasakrowac potasem i sodem... :/ zeby nie bzlo to nie mam obsesji plci... chcialabym syna dlatego robie wiele by tak sie stalo, ale gdybym zaskoczyla w kwietniu, badz zaliczyla pozniej wpadke z dziewczynka nie bylo by tragedii, kochalabym ja jak dwie pozostale...
nei wiele osob to zrozumie ale co tam ;) kazdy ma prawo do marzen :)

jak sie nie uda trudno ;) przezyje, moze kiedys bede miala wnuki ;)

Ewusia witaj :)

wiktoria sliczne dziela :)

heksa Damia sie nazywa... a wasz Doberman nie jezdzil nigdy z wami w dluzsze trasy autem? bo nasz poprzedni pies to od malego w aucie, nawet 12 h potrafil w bagazniku przesiedziec, czesto nawet przy przerwie w drodze nei chcial z auta wyjsc, auto to byla jego buda ;) mam nadzieje, ze z ta tez tak bedzie... a do co trzeciego malca od kiedy jest Damia nie mam juz tkaiego parcia na babla ;) w koncu i tak jest mi dane byc mama 2 wspanialych dziewczynek :)

milego dnia dziewczyny... ja to codziennie min 4 razy po godzinie jestem na dworze, zaniedlugo bede eskimosem ... bo moze na Bawarii nie tak mrozno jak w polsce bo kolo -15 maks, ale za to sniegu pelno ;)

Ostatnia edycja:
Do góry