Martika to wy chcecie starac sie tylko 1 miesiac ?,dobrze zrozumialam
..dlaczego tylko w kwietniu??
bo bardzo bym chciala miec synka, 2 coreczki juz mam, a zawsze marzyl mi sie synek, tylko w kwietniu bo wtedy oboje z mezem bedziemy po 2,5 miesiacu lykania suplemetow, diety itp typowoo na chlopaka, w kwietniu bo wtedy wedlug kalendarza chinskiego, jedynego w ktorym obie dziewczynki mi sie sprawdzily, wychodzi ,ze moze sie udac, w kwietniu bo strasznie nie chce rodzic w grudniu, a u mnei zawsze wszystko na opak
jak nie chce to jest
kusze los
no i wtedy w okolicy owulacji mojej bedzie wiecej jonow dodatnij zwiazanych z fazami ksiezyca...
wiem kompletne wariactwo
no ale co tam
jak sie nie uda trudno przezyje ten kolejny raz, bo to juz bedzie 6 cykl staran...wiem nie dlugo sie staram o trzecie dziecko... ale to mnie blokuje, bo do wrzesnia jestem w domu z mlodsza corka, a od wrzesnia jak nie zajde w ciaze, moge spokojnie isc do pracy, badz zaczac cos swojego, a wtedy ciaza bylaby nie na reke, bo jak w poprzednich mialam mdlosci to trzymaly cale dnie, skurcze od poczatku i wogole... :/ poplatane to wszystko... poza tym dieta na chlopaka
i suplementy na dluzsza mete nie sa za zdrowe, a nie chce sobie organizmu zmasakrowac potasem i sodem... :/ zeby nie bzlo to nie mam obsesji plci... chcialabym syna dlatego robie wiele by tak sie stalo, ale gdybym zaskoczyla w kwietniu, badz zaliczyla pozniej wpadke z dziewczynka nie bylo by tragedii, kochalabym ja jak dwie pozostale...
nei wiele osob to zrozumie ale co tam
kazdy ma prawo do marzen
jak sie nie uda trudno
przezyje, moze kiedys bede miala wnuki
Ewusia witaj
wiktoria sliczne dziela
heksa Damia sie nazywa... a wasz Doberman nie jezdzil nigdy z wami w dluzsze trasy autem? bo nasz poprzedni pies to od malego w aucie, nawet 12 h potrafil w bagazniku przesiedziec, czesto nawet przy przerwie w drodze nei chcial z auta wyjsc, auto to byla jego buda
mam nadzieje, ze z ta tez tak bedzie... a do co trzeciego malca od kiedy jest Damia nie mam juz tkaiego parcia na babla
w koncu i tak jest mi dane byc mama 2 wspanialych dziewczynek
milego dnia dziewczyny... ja to codziennie min 4 razy po godzinie jestem na dworze, zaniedlugo bede eskimosem ... bo moze na Bawarii nie tak mrozno jak w polsce bo kolo -15 maks, ale za to sniegu pelno