reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

wpadam jak po ogien,bo czasu brak
kochane mam do was pyt.czy plamienia zaliczyc juz do nowego cyklu ,czy jak ?..bo jestem w tym temacie zielona :zawstydzona/y:,wczoraj mialam plamki brazowe,a dzisiaj juz bardziej przypominaja krew..ale jeszcze to nie jest taki typowy okres..i juz calkiem sie zakrecilam..
buziam :**

reklama
Czesc dziewczynki :-)

Ja dopiero teraz zagladam bo wczesniej nie mialam czasu ,taki rodzinny dzien mielismy...maly spi wiec mam chwilke wolnego ;-)

Madlen cykl liczy sie od momentu pojawienia sie normalnego krwawienia ,tak wiec plamienia do poczatku cyklu sie nie zaliczaja ...

Wiktoria piekne te rozowe kolczyki zrobilas :-) az mi sie oczy ciesza na ich widok ;-)

A to obiecane widoki z mojego okna,dosc ciezkie jest powietrze i daleko wyglada jakby byla mgla :-p

Ostatnia edycja:
Madlen cykl liczymy od nowego plamienia, ja jeszcze gdzies wyczytalam, ze jezeli plamienie pojawi sie wieczorem np. 1 lutego, to jako pierwszy dzien cyklu zapisujemy 2 luty, tak jakby @ zaczela sie rano... mam nadzieje, ze nie zakrecilam tego i wiecie o co mi chodzi ;)
edyta piekne widoki, musicie wysoko mieszkac :) ja to y okien domy i alpy widze, jak jest pogoda...

Witajcie:)U nas tez zimno ale napewno nie jak w Polandii:)hihi dziewczyny czy ktoras wie moze,jak jest z temperaturka po luteinie?ja ja mam brac od wtorku-14 lutego,ale poki co nie mialam jeszcze owulacji i ciekawa jestem czy jak bede ja brac to tempka sie jakos zmieni?ma lutka wplyw na nia??kurcze nie mam pojecia jak to jest...
Wczoraj bylismy u przyjaciol,maja 3 tygodniowego synka:)No jest przeslodki!!Ponosilam sobie,potulilam:)Ale pierwszy raz mialam doczynienia z dzieckiem ktore ma kolki,kurcze jak on sie napinal caly,biedulek..maz mnie pytal czy mnie to ie zniechecilo ale ja twardo ze NIE hihi,chociaz ja przy moich dzieciach to nie wim co to kolka czy nieprzespana noc:)no zobaczymy jak to bedzie...damy rade:-D

ok ja zmykam do pracy,dzis kociol i duzo roboty,mamy full hotel i to w taka pogode:wściekła/y:do uslyszonka,a wy kochane piszcioe wszystko co wiecie o lutce!!!!

Hej

Ja dzisiaj sama z dziecmi,maz w pracy bedzie dopiero wieczorkiem :-)

Asiczka ja sie nie znam na lautkach itd ale moze zapytaj na innym watku,tam gdzie dziewczyny ja biora...one napewno Ci odpowiedza jak zapytasz...:tak:

Ja dzisiaj mam w planach ukrecic ciacho,i zrobic obiadek ...no i zaserwuje sobie dzien leniucha :-p

Milej niedzieli

Dziewczynki a gdzie sie podziewacie ?/ Myslalam ze jak wroce bede miala troche do czytania a tu nic a nic :szok:

Jest tu kto????????Ale tu ciszaaaaaaa:)))
Dziewczyny,ja dzisiaj zaobserwowalam cos dziwnego ..hmmm..rano jak poszlam do toalety,sluz oczywiscie plodny bo to juz chyba kolo owulacji jestem,i na papierze zauwazylam slady krwi,ale tylko wtedy bo w ciagu dnia juz sie nie pojawila.do tego w pracy tak mnie bolal przez chwile jajnior lewy ze az sie zgielam wpol,tak mnie bardzo zakulo,czy myslicie ze to moze byla wlasnie owulka??tylke ze tempka chyba na to nie wskazywala..hmmm

reklama
Asiczka z tego co sie orientuje to takie niteczki krwi moga wskazywac na owulacje ...a twoim zdaniem co z tempka nie tak ??za niska jak na owulke ??

Do góry