reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Anrad taki wiek ,nas tez to czeka ,na pocieszenie moge powiedziec ze jak moje dzieci beda w wieku Twojego syna to juz u Ciebie bedzie po bolu ;-) A i mialam kiedys napisac sliczne imie Amir :tak:

Madlen moj Alan jest zdecydowany, chce byc informatykiem,ma rozne programy,ksiaki na ten temat a dodatkowo mamy znajomego informatyka ktory uczy go tych roznych ineternetowych sztuczek ;-)

Edyta to fajnie,to macie jeden problem zglowy..moja cora jeszcze nie wie co chce robic..

Na szczescie ma jeszcze czas na zastanowienie sie ;-)

Ja uciekam do sklepu tzn do apteki po mleko dla niunia i po zink dla meza,jak napada fest to wstawie zdjecie i pokaze Wam widoki z mojego okna ,tzn widoki sniegu w Anglii a to niezwykle zadki widok :-D...buzka :**

Edyta u was znowu pada snieg ?? :szok:,u nas nic,ani jednego platka :no::wściekła/y:..ojj jak bym chciala,zeby u nas bylo bialo...

Martika no wreszcie :-D
Ja Cię tutaj już nie jede raz przywoływałam, żebyś się zameldowała :tak:
Napisz proszę, jak podróżowaliście ze szczeniaczkiem, autkiem czy samolotem?
No i czy się już zaaklimatyzował w nowym domku?

Anrad zaręczam Ci, że chodzę do ginekologa najrzadziej ze wszystkich tu na forum… :zawstydzona/y:
Jakoś tak się wybieram do niego i nie mogę wybrać…

A ta znajoma o którą pytałam w sprawie alimentów to w Polsce mieszka

To powiadasz synek za dziewczynami się już ogląda…..
O rany, jak pomyślę, że i mnie to kiedyś czeka :szok:
A też miałam zapytać o imię Twojego najstarszego, bo bardzo oryginalne i ładne jest :tak:

Madlen nie znikaj nam przez ten tydzień ferii, proszę się meldować na bieżąco :happy2:

Edytko wstaw zdjęcie z Twojego okna proszę...
Ja bardzo lubię oglądać fotki :cool2:

A ja wróciłam z zakupów i odebrałam dzieci z przedszkola i szkoły... Za pół godziny mam po męża jechac a tu zakupy nei wypakowane ani obiadu nie ma :szok:
Na szczęście dzisiaj taki szybki obiadke robię ale i tak nie wiem jak zdążę????
A miałam w planach i pranei i prasowanie ale musze to przelożyć na później...
Wieczór pewnie spędzę na randce żelazkiem :baffled:

Będę potem
Pa

U nas popadalo i przestalo ...snieg lezy gdzie niegdzie prawie wszystko sie stopilo,ja niedawno przyczlapalam sie do domku,wiec zdjecia nie zdazylam zrobic,a teraz nie mam czym bo maz musial podjechac do pracy po grafik na jutro,a on aparat zawsze zabiera ze soba...jak wroci to poprosze zeby pstryknal fotke :tak:

A wiec bylam w aptece kupilam cynk dla mezusia,aby dzielnie mogl przygotowac armie do dzialania :-p no i jak to bywa,spotkalam kolezanke i tak sie zagadalysmy ze niedawno do domku wrocilam,oczywiscie zmarznieta,ale juz popijam kawke na rozgrzanie,maly spi dzieci najedzone ogladaja CN a ja popisuje troszke do Was :-)

Dziewczyny moja znajoma z forum zajmuje sie tworzeniem kartek okolicznosciowych,a takze robi albumy ciazowe...Jesli chcialybyscie cos u niej zamowic to podaje jej stronke z ogloszeniem na BB
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...kartki-okolicznosciowe-recznie-robione-56853/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry