reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Martika witaj,szybko nadrobisz zaleglosci ;-)
Anrad ja jestem :tak:
u mnie dzisiaj szybki obiad,to nie musze stac i gotowac :-D
moje smyki dzisiaj ostatni dzien w szkole i maja tydzien wolnego,maz ma urlop,takze kochane,bedzie mnie mniej w najblizszych dniach :tak:

Madlen Ty nam sie tu pokazuj,bo bedziemy wysylac listy goncze sms-ami za za Toba :-D

U mnie tez dzieciaczki beda miec wolne z taka roznica ze u nas to wolne bedzie trwac przez 11dni :-p

ale tu się cichutko zrobiło, mamuśki pewnie obiadki gotują:), ja niestety muszę siedzieć w pracy:(
Ja już ugotowałam teraz wykładzinę piorę :-)
Martika witaj,szybko nadrobisz zaleglosci ;-)
Anrad ja jestem :tak:
u mnie dzisiaj szybki obiad,to nie musze stac i gotowac :-D
moje smyki dzisiaj ostatni dzien w szkole i maja tydzien wolnego,maz ma urlop,takze kochane,bedzie mnie mniej w najblizszych dniach :tak:
Jeszcze mniej oj wracaj wracaj do nas częsciej

kochane,ja bede miala caly tydzien cala moja bonanze w domu..jak dam rade dopchac sie do kompa,to bede klikac..,a jak pogoda dopisze,to raczej w domku siedziewc nie bedziemy..
ale obiecuje zagladac ;-)
Edyta dzieciaki maja tylko 2 dni ferii,ale 3 dni nauczyciele maja szkolenie..i tak sie zlozylo,ze caly tydzien wolny

u mnie całe szczęście już po feriach, więc synkowie chodzą do szkoły i tyle spokoju w domu:-), ale niedługo sielanka się skończy bo najstarszy egzaminy będzie miał, no i szkołę będzie wybierał

Anarad to przed wami teraz goracy okres-wybor szkoly,mnie to czeka na drugi rok,corka teraz jest w przedostatniej klasie szkoly podstawowej i za rok,bedzie dokonywala wyboru..co dalej..az mnie to przeraza..brrrr

Madlen u nas tez Alan bedzie musial wybrac szkole ,z tym ze on jest zdecydowany co chce robic takze wiemy o jakim profilu ta szkola bedzie ,licze na to ze zdanie mu sie nie zmieni :-p

Anrad a o jakim podejsciu mowa ?//:unsure:

Wiktoria a co za zupke dzisiaj serwujesz ?

Ale ladnie u nas bedzie,sniezek sypie az milo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
moja jeszcze nie jest w stanie sie okreslic..za duzo chcialby robic..jednego dnia chce byc lekarzem,drugiego prawnikiem,trzeciego jeszcze cos innego...ale co sie dziwic,ciezko w tym wieku wybrac droge,ktora chce sie dalej pojsc ,za to syn wie,co chce robic..on jak bedzie duzy,to bedzie naprawial samochody ;-)
Edyta zazdroszcze,ze twoj synek juz ma jakis cel

Do góry