reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
A ta bursztynowa ta :-) a wiesz ze mam jeden taki jeszcze koralik a bransoletki będą dobre bo każda ma łańcuszek oprócz jednej ale ona też będzie dobra bo ma 19 cm
Ja szukam jakiejś informacji na temat miesiaczki po odstawieniu tabletek .I na razie nic nie znalazłam.Martwię się trochę bo to już 7 dzień trwania @ co prawda przed braniem tabletek też tak miałam .Nie wiem jak to będzie czy się ustatkuje czy nie :/.
A co najgorsze M przyjedzie 1 a mi @ wypada na 3.Zobaczę co będzie w marcu
Ja szukam jakiejś informacji na temat miesiaczki po odstawieniu tabletek .I na razie nic nie znalazłam.Martwię się trochę bo to już 7 dzień trwania @ co prawda przed braniem tabletek też tak miałam .Nie wiem jak to będzie czy się ustatkuje czy nie :/.
A co najgorsze M przyjedzie 1 a mi @ wypada na 3.Zobaczę co będzie w marcu
Ostatnia edycja:
heksa77
Fanka BB :)
Wiktoria wiesz co........
To ja powiedzmy w następnym miesiącu wyślę Ci tą moja bransoletkę do powiększenia , będzie mi łatwiej ją zapinac bo teraz to tak "na styk", więc prosze zostaw ten koralik
A jak znowu coś zamówię (bo nie wierzę, że nie ) to mi ja przyślesz
A co do okresu to ja pamiętam, że pierwszy okres po odstawieniu tabletek miałam dość długi i obfity...
Potem już w miarę normalny był ale przez 3 miesiące po odstawieniu tabsów był nieregularny........
Musisz dac sobie czas, wszystko się musi unormować....
Tylko czemu tak fatalnie akurat wypadnie ta data kolejnej @ gdy Twój M będzie w domciu......
To ja powiedzmy w następnym miesiącu wyślę Ci tą moja bransoletkę do powiększenia , będzie mi łatwiej ją zapinac bo teraz to tak "na styk", więc prosze zostaw ten koralik
A co do okresu to ja pamiętam, że pierwszy okres po odstawieniu tabletek miałam dość długi i obfity...
Potem już w miarę normalny był ale przez 3 miesiące po odstawieniu tabsów był nieregularny........
Tylko czemu tak fatalnie akurat wypadnie ta data kolejnej @ gdy Twój M będzie w domciu......
Zrób mężowi grafik, kiedy ma przyjeżdżać do domu
Zrób mężowi grafik, kiedy ma przyjeżdżać do domu
wiktoria12
Heksia tylko grafik nie wchodzi w grę cieżko mu zjechać choć na chwilkę ..Ale jak to on mówi dobry koń w błoto pójdzie
Co do bransoletki możemy tak zrobić
Co do bransoletki możemy tak zrobić
jestem,postaram sie was nadrobic ;-)
u mnie byl cykl bezowulacyjny :-(od wczoraj brzusio boli jak na @...chce zeby juz przyszla i odeszla..i w nast.cyklu byla owulka..a jak znowu nie bedzie to czeka mnie wizyta u lekarza i calkowity przeglad...bo to juz nawet nie chodzi o to,ze jak nie ma owu nie bedzie fasolki,ale o moje zdrowie..bo przeciez mam dwojke dzieci,ktore mnie potrzebuja i musze byc zdrowa !!!;-)
u mnie byl cykl bezowulacyjny :-(od wczoraj brzusio boli jak na @...chce zeby juz przyszla i odeszla..i w nast.cyklu byla owulka..a jak znowu nie bedzie to czeka mnie wizyta u lekarza i calkowity przeglad...bo to juz nawet nie chodzi o to,ze jak nie ma owu nie bedzie fasolki,ale o moje zdrowie..bo przeciez mam dwojke dzieci,ktore mnie potrzebuja i musze byc zdrowa !!!;-)
heksa77
Ale jak to on mówi dobry koń w błoto pójdzie
Wiktoria po prostu oplułam monitor kawą..........
Madlen Twój post przywołał mnie do porządku......
Bo ja też miałam iść do lekarza, a jeszcze nie poszłam........... :-(
Co prawda mam wizytę umówioną na 2 marzec ale mialam pójść wcześniej do innego, żeby tak długo nie czekać.........
Masz rację, przeciez nasze zdrowie jest takie ważne... Nie tylko dla nas, ale dla naszych dzieci, żeby mialy zdrowa mamę
Ostatnia edycja:
wiktoria12
Tak kochana masz racje zdrowie ważniejsze ja ostatnio u Gin byłam w Lipcujestem,postaram sie was nadrobic ;-)
Kochana mam nadzieje ze nie uszkodziłaś ekranu tą kawą .
Wiktoria po prostu oplułam monitor kawą..........
Madlen Twój post przywołał mnie do porządku......
Bo ja też miałam iść do lekarza, a jeszcze nie poszłam........... :-(
Co prawda mam wizytę umówioną na 2 marzec ale mialam pójść wcześniej do innego, żeby tak długo nie czekać.........
Masz rację, przeciez nasze zdrowie jest takie ważne... Nie tylko dla nas, ale dla naszych dzieci, żeby mialy zdrowa mamę
Ja już zupkę ugotowałam teraz idę dziecią do pokoju wyprać wykładzinę i łóżka ...
anrad975
witam...widzę ,że nie tylko ja chodzę tak często po lekarzach nie lubię lekarzy zwłaszcza ginekologów, chociaż mój ostatni jest bardzo kochany...ściąga kasę ale jest mądry i mam do niego zaufanie
heksa a gdzie mieszka ta Pani? w Polsce?
heksa a gdzie mieszka ta Pani? w Polsce?
Ostatnia edycja:
ha ha ha no nawet nie probuje nadrabiac bo od 79 do 182 strony, troche duzo czytania widac, ze dawno mnie nie bylo... wypadlam z obiegu no ale u mnie teraz dzieci, dom, szczeniak, kuzyn za praca przyjechal, po prostu szalenstwo...
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czesc dziewczynki:-)
Wiktoria ja bralam pigulki i powiedzialam ze nigdy wiecej to przez nie mam teraz problemy i z tego co pamietam po ich odstawieniu dlugo krwawilam...
Te rozowe kolczyki sa sliczniusie :-)
Madlen pieknie to ujelas,trzeba sie przebadac bo musisz byc zdrowa dla dzieci
Martika babeczko no w koncu do nas wrocilas :-)
Heksa,Anrad Witajcie ...
Wiktoria ja bralam pigulki i powiedzialam ze nigdy wiecej to przez nie mam teraz problemy i z tego co pamietam po ich odstawieniu dlugo krwawilam...
Te rozowe kolczyki sa sliczniusie :-)
Madlen pieknie to ujelas,trzeba sie przebadac bo musisz byc zdrowa dla dzieci
Martika babeczko no w koncu do nas wrocilas :-)
Heksa,Anrad Witajcie ...