reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Tak jeśli jest łańcuszek to bez problemu!
A te bransoletki które mam pasują, tylko jedna jest tak akurat, bo nie ma łańcuszka tylko takie inne fajne sprytne zapięcie :) ale pasuje...
A jak sa zapięcia z lańcuszkiem to no problem :tak:

reklama
A ta bursztynowa ta :-) a wiesz ze mam jeden taki jeszcze koralik :) a bransoletki będą dobre bo każda ma łańcuszek oprócz jednej ale ona też będzie dobra bo ma 19 cm :)

Ja szukam jakiejś informacji na temat miesiaczki po odstawieniu tabletek .I na razie nic nie znalazłam.Martwię się trochę bo to już 7 dzień trwania @ co prawda przed braniem tabletek też tak miałam .Nie wiem jak to będzie czy się ustatkuje czy nie :/.
A co najgorsze M przyjedzie 1 a mi @ wypada na 3.Zobaczę co będzie w marcu

Ostatnia edycja:
Wiktoria wiesz co........
To ja powiedzmy w następnym miesiącu wyślę Ci tą moja bransoletkę do powiększenia :tak:, będzie mi łatwiej ją zapinac bo teraz to tak "na styk", więc prosze zostaw ten koralik :tak:
A jak znowu coś zamówię (bo nie wierzę, że nie :-D) to mi ja przyślesz :tak:

A co do okresu to ja pamiętam, że pierwszy okres po odstawieniu tabletek miałam dość długi i obfity...
Potem już w miarę normalny był ale przez 3 miesiące po odstawieniu tabsów był nieregularny........

Musisz dac sobie czas, wszystko się musi unormować....
Tylko czemu tak fatalnie akurat wypadnie ta data kolejnej @ gdy Twój M będzie w domciu...... :wściekła/y:

Wiktoria wiesz co........
To ja powiedzmy w następnym miesiącu wyślę Ci tą moja bransoletkę do powiększenia :tak:, będzie mi łatwiej ją zapinac bo teraz to tak "na styk", więc prosze zostaw ten koralik :tak:
A jak znowu coś zamówię (bo nie wierzę, że nie :-D) to mi ja przyślesz :tak:

A co do okresu to ja pamiętam, że pierwszy okres po odstawieniu tabletek miałam dość długi i obfity...
Potem już w miarę normalny był ale przez 3 miesiące po odstawieniu tabsów był nieregularny........

Musisz dac sobie czas, wszystko się musi unormować....
Tylko czemu tak fatalnie akurat wypadnie ta data kolejnej @ gdy Twój M będzie w domciu...... :wściekła/y:

Zrób mężowi grafik, kiedy ma przyjeżdżać do domu

jestem,postaram sie was nadrobic ;-)
u mnie byl cykl bezowulacyjny :wściekła/y::-(od wczoraj brzusio boli jak na @...chce zeby juz przyszla i odeszla..i w nast.cyklu byla owulka..a jak znowu nie bedzie to czeka mnie wizyta u lekarza i calkowity przeglad...bo to juz nawet nie chodzi o to,ze jak nie ma owu nie bedzie fasolki,ale o moje zdrowie..bo przeciez mam dwojke dzieci,ktore mnie potrzebuja i musze byc zdrowa !!!;-)

Ale jak to on mówi dobry koń w błoto pójdzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiktoria po prostu oplułam monitor kawą.......... :-D:-D:-D

Madlen Twój post przywołał mnie do porządku......
Bo ja też miałam iść do lekarza, a jeszcze nie poszłam........... :-(
Co prawda mam wizytę umówioną na 2 marzec ale mialam pójść wcześniej do innego, żeby tak długo nie czekać.........
Masz rację, przeciez nasze zdrowie jest takie ważne... Nie tylko dla nas, ale dla naszych dzieci, żeby mialy zdrowa mamę :tak:

Ostatnia edycja:
jestem,postaram sie was nadrobic ;-)
u mnie byl cykl bezowulacyjny :wściekła/y::-(od wczoraj brzusio boli jak na @...chce zeby juz przyszla i odeszla..i w nast.cyklu byla owulka..a jak znowu nie bedzie to czeka mnie wizyta u lekarza i calkowity przeglad...bo to juz nawet nie chodzi o to,ze jak nie ma owu nie bedzie fasolki,ale o moje zdrowie..bo przeciez mam dwojke dzieci,ktore mnie potrzebuja i musze byc zdrowa !!!;-)
Tak kochana masz racje zdrowie ważniejsze ja ostatnio u Gin byłam w Lipcu :szok:

Wiktoria po prostu oplułam monitor kawą.......... :-D:-D:-D

Madlen Twój post przywołał mnie do porządku......
Bo ja też miałam iść do lekarza, a jeszcze nie poszłam........... :-(
Co prawda mam wizytę umówioną na 2 marzec ale mialam pójść wcześniej do innego, żeby tak długo nie czekać.........
Masz rację, przeciez nasze zdrowie jest takie ważne... Nie tylko dla nas, ale dla naszych dzieci, żeby mialy zdrowa mamę :tak:
Kochana mam nadzieje ze nie uszkodziłaś ekranu tą kawą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Ja już zupkę ugotowałam teraz idę dziecią do pokoju wyprać wykładzinę i łóżka ...

witam...widzę ,że nie tylko ja chodzę tak często po lekarzach :) nie lubię lekarzy zwłaszcza ginekologów, chociaż mój ostatni jest bardzo kochany...ściąga kasę ale jest mądry i mam do niego zaufanie
heksa a gdzie mieszka ta Pani? w Polsce?

Ostatnia edycja:
ha ha ha no nawet nie probuje nadrabiac ;) bo od 79 do 182 strony, troche duzo czytania ;) widac, ze dawno mnie nie bylo... wypadlam z obiegu ;) no ale u mnie teraz dzieci, dom, szczeniak, kuzyn za praca przyjechal, po prostu szalenstwo...

reklama
Czesc dziewczynki:-)

Wiktoria ja bralam pigulki i powiedzialam ze nigdy wiecej to przez nie mam teraz problemy :zawstydzona/y:i z tego co pamietam po ich odstawieniu dlugo krwawilam...
Te rozowe kolczyki sa sliczniusie :-)

Madlen pieknie to ujelas,trzeba sie przebadac bo musisz byc zdrowa dla dzieci :tak:

Martika babeczko no w koncu do nas wrocilas :-)

Heksa,Anrad Witajcie ...

Do góry