reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Wiktoria poślij mi prosze na piv dla pewności jakieś takie calosciowe zdjecie tego mojego zamowienia :-D
Bedzie mi latwiej zobaczyc wszystko na jednej fotce niz tak na pojedynczych :rofl2:

Oczywiscie nie rob dzisiaj fotek specjalnie jesli nie masz czasu bo juz jest pozno, moze byc jutro :tak:

Tak kochana ja już wypiłam :-) Teściowa do sklepu się wybiera to przy okazji kupi mi większą kopertę :) żeby się cała biżuteria zmieściła :) I jak kochana robimy drugą parę kolczyków czy nie ?

Dziewczyny czy brała któraś z was tabletki antykoncepcyjne ?

Ostatnia edycja:
Tak robimy!!!!!!!!

To znaczy Ty zrobisz a ja będę nosić :-D

Wiktoria a jeszcze dla pewności zmierzę swoją rękę aby można było sptawdzić, czy bransoletki będą pasować, ok?
Bo ja jestem duża babka i żebym potem nie żałowała, że będę miała za ciasną...

Zaraz podam Ci jaką mam grubiutką rękę :-D

Och a ja sobie do kawy czytam wiadomości..
A tu jedna taka przykra:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/...j-agnieszki-zarzuty-dla-rodzicow,1757919,4499
Jacy ludzie potrafią być bezmyślni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Tak robimy!!!!!!!!

To znaczy Ty zrobisz a ja będę nosić :-D

Wiktoria a jeszcze dla pewności zmierzę swoją rękę aby można było sptawdzić, czy bransoletki będą pasować, ok?
Bo ja jestem duża babka i żebym potem nie żałowała, że będę miała za ciasną...

Zaraz podam Ci jaką mam grubiutką rękę :-D

Och a ja sobie do kawy czytam wiadomości..
A tu jedna taka przykra:
Śmierć małej Agnieszki - zarzuty dla rodziców - Wiadomości - Polska Lokalna w Interia.pl - Wiadomości, informacje lokalne : Warszawa, Kraków, Poznań
Jacy ludzie potrafią być bezmyślni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-:)-:)-(
No ja już chyba wczesniej ci pisałam żebyś sobie zmierzyła :)
a o o dziewczynce czytałam w Fakcie :-( szkoda słów.Ale u nas są tacy co jeszcze ospy nie wyleczą a już dzieci do szkoły przyprowadzają :angry:

u nas są tacy co jeszcze ospy nie wyleczą a już dzieci do szkoły przyprowadzają :angry:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wiktoria zmierzyłam nadgarstek, co prawda taką budowlaną taśmą mierniczą :-D ale nie znalazłam miarki krawickiej......

Wyszło mi 18,5cm tak bez luzu, ale najlepiej jakby bransoletka była około 20cm to wtedy byłaby taka troszkę luźna :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Heksia już mierze bransoletki :-) tylko że do bransoletki ja dodaje łańcuszek więc zawsze możesz zapiąć o oczko dalej.Bo jak ci będzie spadać to nie bedzie ładnie :no: to ja mam 17 :-D:-D:-D No ale ta zielona jest dobra no nie ?

Do góry