reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Hej dziewczyny;-)ale mi szybko zlecial dzionek.
edyta01 moj alan ma na bank alergie bo karmilam go na poczatku mlekiem modyfikowanym to mial straszne kolki i reflux,dalam kupke do badania na test karrego ale zgubili wyniki,tak to jest w tej uk,sama zmienilam mu mleko na takie bez laktozy i objawy same minely a teraz wprowadzilam mleko po 6miesiacu i znowu objawy wrocily,niestety nie znam tutaj zadnego alergologa w uk wiec porobilam badania prywatnie i czekam na wynik,
heksa ja niestety czuje sie staro juz:-Da ty ile masz latek???wszystkie jestescie pewnie duzo mlodsze,

Tak tak tak.......
Oczywiście :tak:
Ja sama chętnie obejrzę, co Wiktoria mi wyczaruje ślicznego na to moje indywidualne zamówienie :sorry2:
....i mam nadzieję, że się nie gniewa, że tak sobie wymyślam i zamawiam to co akurat bym chciała :rofl2:

Ja tez sobie obiecalam, że w następnym cyklu będę polować na męża we wszystkie dni około owu :-D
Będę czekać na niego az wróci z pracy i nie będzie żadnej wymówki
Oj kochana za co miała bym się gniewać już wstawiam fotkę jeśli byś chciała zdjęcie każde osobno to wkleję
page.jpg
Tam na dole na czerwonym tle jest biżuteria którą tak zrobiłam a w tym dużym okienku dzisiejsza biżuteria dla Ciebie jeśli coś pominełam to mi przypomnij i powiedz czy się podoba ?

Ostatnia edycja:
Wszystko jest śliczne!!!!!!

A z tymi dużymi czarnymi kamyczkami to będe miała 2 komplety? Starczy kamyczków?

Ale sie fajnie prezentujesz w tej wannie :rofl2:

Mam nadzieję, że mój M będzie tego samego zdania
:-D

heksa ja niestety czuje sie staro juz :-D a ty ile masz latek??? wszystkie jestescie pewnie duzo mlodsze,

Kochana ja za parę miesięcy skończę 35 latek

Ostatnia edycja:
reklama
Rożowe śliczne ale ja lubię takie dłuuugie ;-)

Natomiast te czerwone.... cud miodek malina!!!!!!!!!!
Proszę dolicz mi ten komplecik do zamówienia a ja zobaczę czy mnie stać :rofl2:

A ta zawieszka to by pasowala do takich zamówionych wcześniej kolczyków??????
Też mają takie przezroczyste kamyczki z czarnymi niteczkami......

Do góry