reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

A co ciekawego zamowilas ? Licze na to ze Wiktoria pokarze nam co zrobila dla Ciebie :-p

Edytko ja poprosiłam Wiktorię, żeby mi zrobiła jeszcze kilka rzeczy....
Chcę je podarować tej mojej znajomej, o której wspominałam, że pomagam jej załatwić alimenty........
Ona teraz żyje naprawdę biednie, dosłownie......
A kiedy wczoraj się z nią spotkałam a ona zobaczyła moje kolczyki, które mam od Wiktorii........
Widziałam w jej oczach, że się w nich po prostu zakochała!!!!!!!!!!!
A jej nie stać, żeby sobie cos kupić z biżuterii...
A przeciez też chce ładnie wyglądać.....

Będę bardzo szczęśliwa, jak będę mogła zrobić jej prezencik :tak:
Choć wiem, że ona nie będzie chciała go przyjąć, ale dam jej go choćby na siłę :-D

A Wiktoria pomaga mi zrealizować mój podarunkowy plan :rofl2:

reklama
Heksa to mile co robisz dla kolezanki,napewno to doceni i jestem pewna ze takze sie ucieszy ,bedzie jej milo ze ktos o niej pomyslal ,masz cudowne serduszko... :tak: tylko wklejcie zdjecia ,abysmy mogly podziwiac cio... ??;-)

Ja tez troszke zazdroszcze Ani tych pieknych kreseczek na tescie,i z calego serca zycze spokojnych 9 miesiecy i nie tylko :-) ja tak bardzo licze na zaciazenie w tym miesiacu ze tylko to mam w glowie my zaczynamy staranka od jutra i tak bedziemy dzialac co 2 dni ,mam nadzieje ze nasze najmlodsze sloneczko bedzie wyrozumiale i zacznie zasypiac troszke wczesniej :-D:-D

Kochana to przeze mnie masz tyle roboty?
Dziękuję Ci, że szykujesz dla mnie wszystko wg moich życzeń...
Jesteś kochana :tak:

Nic nie szkodzi dla mnie to sama przyjemność :-):tak:
A co ciekawego zamowilas ? Licze na to ze Wiktoria pokaze nam co zrobila dla Ciebie :-p
Pokaże pokaże :-)

Aniu ja się tak ucieszyłam na widok Twoich testów, że co chwikę zerkam na to zdjęcie :tak:
Bardzo gratuluję!!!!!!
Z całego serducha!!!!!!!!!!!

........... i troszkę zazdroszczę .................... :sorry2:
Ja też zazdroszczę :sorry2::blink:
Heksa to mile co robisz dla kolezanki,napewno to doceni i jestem pewna ze takze sie ucieszy ,bedzie jej milo ze ktos o niej pomyslal ,masz cudowne serduszko... :tak: tylko wklejcie zdjecia ,abysmy mogly podziwiac cio... ??;-)

Ja tez troszke zazdroszcze Ani tych pieknych kreseczek na tescie,i z calego serca zycze spokojnych 9 miesiecy i nie tylko :-) ja tak bardzo licze na zaciazenie w tym miesiacu ze tylko to mam w glowie my zaczynamy staranka od jutra i tak bedziemy dzialac co 2 dni ,mam nadzieje ze nasze najmlodsze sloneczko bedzie wyrozumiale i zacznie zasypiac troszke wczesniej :-D:-D
Napewno maluszek zrozumie :-) i będzie chodzić wcześniej spac :-)

dziwczyny dziekuje Wam bardzo ze gratulacje :)
...ja sama jeszcze jakos nie dowierzam ze za pierwszystm podejsciem po ponad 6 latach sie udało
:rofl2: Teraz bede za was trzymać kciuki...

tylko wklejcie zdjecia ,abysmy mogly podziwiac cio... ??;-)

Tak tak tak.......
Oczywiście :tak:
Ja sama chętnie obejrzę, co Wiktoria mi wyczaruje ślicznego na to moje indywidualne zamówienie :sorry2:
....i mam nadzieję, że się nie gniewa, że tak sobie wymyślam i zamawiam to co akurat bym chciała :rofl2:

ja tak bardzo licze na zaciazenie w tym miesiacu ze tylko to mam w glowie my zaczynamy staranka od jutra i tak bedziemy dzialac co 2 dni ,mam nadzieje ze nasze najmlodsze sloneczko bedzie wyrozumiale i zacznie zasypiac troszke wczesniej :-D:-D

Ja tez sobie obiecalam, że w następnym cyklu będę polować na męża we wszystkie dni około owu :-D
Będę czekać na niego az wróci z pracy i nie będzie żadnej wymówki

Ania to udalo Wam sie za pierwszym razem ?:szok: Jeja to mezus musi miec bardzo silna armie :-p

Dziewczynki skopiowalam z innego forum Tu jest mowa o CYNKU
"Pierwiastek ten jest niezwykle ważny dla utrzymania męskiej sprawności seksualnej. Zbyt niski poziom tego mikroelementu u panów może być nawet przyczyną niepłodności, ponieważ powoduje obniżenie poziomu testosteronu i zmniejszenie ilości plemników w spermie. Cynk jest również niezbędny dla prawidłowego funkcjonowania prostaty, a przyczyną przerostu tego gruczołu dość często bywa niedobór cynku w diecie.

Ja jutro lece do apteki po zink dla mezusia ,aby mial troszke wiecej plemniczkow
;-)

dziwczyny dziekuje Wam bardzo ze gratulacje :)
...ja sama jeszcze jakos nie dowierzam ze za pierwszystm podejsciem po ponad 6 latach sie udało
:rofl2: Teraz bede za was trzymać kciuki...

Trzymaj kciuki i prosimy wyślij nam troszkę fluidków ~~~~~~~~~~~~ ciążowych :tak:

Edytko a Ty kiedy masz owu?
Ja czekam spokojnie na @ a potem na kolejne płodne dni........... czyli ze 3 tygodnie :wściekła/y:
No trudno, jakoś wytrzymam, trzeba się poświęcić :tak:

Edytko a Ty kiedy masz owu?
Ja czekam spokojnie na @ a potem na kolejne płodne dni........... czyli ze 3 tygodnie :wściekła/y:
No trudno, jakoś wytrzymam, trzeba się poświęcić :tak:

Ja dokladnie nie wiem kiedy bede miala owu bo ostatni cykl mi sie skrocil wiec teraz nie wiem kiedy mam sie jej spodziewac ...dlatego mam zamiar zaczac staranka od jutra i tak co drugi dzien przez ok poltora tygodnia :-)

Oj to czekanie jest najgorsze ,najpierw trzeba czekac na owu a pozniej na testa...och ja to juz bym chciala miec to wszystko za soba :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry