reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

witajcie! ale wy dużo piszecie:tak: u mnie dziś rano było -21 a teraz jest -16:szok: jeśli chodzi o aborcję to jestem całkowicie przeciwna! miałam martwą ciążę w 10 tyg i nie mam ochoty oglądać tego od środka...a co do Magdy z sosnowca to ta sprawa nadal mi śmierdzi...znaleźli jakąś za dużą kurtkę ale gdzie jest ciało???za chwilę w tvp info konferencja rutkowskiego...

reklama
dzięki edyta spróbuję tak zrobić, a tak w ogóle to bardzo proszę o podpowiedzi jak coś bedę żle tutaj robiła, uczę się dopiero

Ja napisalam abys sobie wstawila w sygnaturke i zatwierdzila ,poniewaz nie bedziesz musiala za kazdym razem kopiowac kodu z suwaczka i go recznie wklejac ...:tak:

Jesli bedziesz miala jakies pytania sluzymy pomoca,ja na poczatku tez nie umialam sie tu poruszac ale z biegiem czasu sama sie przekonasz ze jest to proste ;-)

witajcie! ale wy dużo piszecie:tak: u mnie dziś rano było -21 a teraz jest -16:szok: jeśli chodzi o aborcję to jestem całkowicie przeciwna! miałam martwą ciążę w 10 tyg i nie mam ochoty oglądać tego od środka...a co do Magdy z sosnowca to ta sprawa nadal mi śmierdzi...znaleźli jakąś za dużą kurtkę ale gdzie jest ciało???za chwilę w tvp info konferencja rutkowskiego...

Zeberka dla mnie tez jest zastanawiajace co w takim razie stalo sie z cialkiem Madzi ?
Mi sie wydaje ze to o cos innego chodzi ...
Ja ogladam wiadomosci na TVN24 i tez bedzie konferencja,jestem ciekawa co powie Rutkowski :sorry2:

jeśli chodzi o wózek to ja mam stary z tako na pompowanych kołach i nie zamierzam go zmieniać a ciuszki mam po dzieciach wszystkie i po tym małym brzdącu też nie będę się ich pozbywać bo mam je gdzie trzymać a może jeszcze kiedyś coś się nam trafi;-):laugh2: a moja mądra córka przyłożyła sobie dziś język do metalowej rury na tym mrozie :baffled: dobrze że dała radę go odkleić...a ryczała jak bóbr:no: jęzor oczywiście czerwony i szczypi ale dobrze że krew się nie leje:no: czego te moje dzieci jeszcze nie wymyślą???

a moja mądra córka przyłożyła sobie dziś język do metalowej rury na tym mrozie :baffled: dobrze że dała radę go odkleić...a ryczała jak bóbr:no: jęzor oczywiście czerwony i szczypi ale dobrze że krew się nie leje:no: czego te moje dzieci jeszcze nie wymyślą???

Kochana to corka miala pomysl :-D:-D:-D:-D:-D:-D przepraszam ze tak ze smiechem zareagowalam ale przypomnial mi sie jeden film....wybacz...:-D:-D dobrze ze z jezorkiem wszysko ok :tak:

zeberka :szok:,dzieciaki to maja pomysly..ale my bylysmy nie lepsze ;-):-D,dobrze ze dalo rade odkleic jezyk :tak:
to cialo Madzi jeszcze nie znalezli ??? :szok:,ja nie moge ogladac wiadomosci,bo nie mam polskiej tv.jedynie czytam w necie

u nas jest 0st. a jest taka zimnica jakby bylo -10 :szok:

Madlen jeszcze nie znalezli :no: Rutkowski mowi ze jest mozliwosc taka iz cialko Madzi zjadly psy albo lisy ...tylko dziwne bo gdyby tak bylo to kurteczka ktora znalezli bylaby poszarpana :sorry2: no nie wiem czekamy dalej...

Svensonka ja po pierwszym dziecku to nie chcialam slyszec o nastepnym a teraz mam trojeczke i mi malo :-D a z ta realizacja jest ciezko bo czlowiek chce a nie wychodzi :zawstydzona/y:

My chcielibysmy postarac sie o coreczke ale na synka tez sie nie pogniewam,tylko aby sie udalo :tak:

Anrad moj maly tez jest z 2010 r witamy w naszym gronie ,a masz synkow czy coreczki a moze parki ?
Mam synka 7 lat i coreczke, 1,5 roczku.duza roznica dlatego ze synek byl nie planowany à corka Co. Do dnia i godziny ha ha chcialam coreczke i Sie . Takze mam parke

ja nie wiem co to matka kierowalo,jakie emocje,ale choler.a jasna dlaczego nie zadzwonila po pogotowie jak jej dziecko upadlo ??? :angry::angry:,biedne malenstwo,dopiero co zaczelo zyc,a ....nawet nie moge pisac...:-(
napije sie ktoras ze mna kawy ?? ,bo nie lubie pic sama :no:

reklama
Madlen co do kawki to ja chetnie :tak:

Rutkowski powiedzial ze w niedziele kiedy mialo dojsc do konferencjii matak madzi zaproponowala mezowi aby poszli do kina na horror :szok: i przed badaniem na wariografie szukala w necie jak mozna go oszukac..:angry:

Svensonka to Ci sie udalo z parka :tak:

Do góry