reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

witajcie! ale wy dużo piszecie:tak: u mnie dziś rano było -21 a teraz jest -16:szok: jeśli chodzi o aborcję to jestem całkowicie przeciwna! miałam martwą ciążę w 10 tyg i nie mam ochoty oglądać tego od środka...a co do Magdy z sosnowca to ta sprawa nadal mi śmierdzi...znaleźli jakąś za dużą kurtkę ale gdzie jest ciało???za chwilę w tvp info konferencja rutkowskiego...

reklama
dzięki edyta spróbuję tak zrobić, a tak w ogóle to bardzo proszę o podpowiedzi jak coś bedę żle tutaj robiła, uczę się dopiero

Ja napisalam abys sobie wstawila w sygnaturke i zatwierdzila ,poniewaz nie bedziesz musiala za kazdym razem kopiowac kodu z suwaczka i go recznie wklejac ...:tak:

Jesli bedziesz miala jakies pytania sluzymy pomoca,ja na poczatku tez nie umialam sie tu poruszac ale z biegiem czasu sama sie przekonasz ze jest to proste ;-)

witajcie! ale wy dużo piszecie:tak: u mnie dziś rano było -21 a teraz jest -16:szok: jeśli chodzi o aborcję to jestem całkowicie przeciwna! miałam martwą ciążę w 10 tyg i nie mam ochoty oglądać tego od środka...a co do Magdy z sosnowca to ta sprawa nadal mi śmierdzi...znaleźli jakąś za dużą kurtkę ale gdzie jest ciało???za chwilę w tvp info konferencja rutkowskiego...

Zeberka dla mnie tez jest zastanawiajace co w takim razie stalo sie z cialkiem Madzi ?
Mi sie wydaje ze to o cos innego chodzi ...
Ja ogladam wiadomosci na TVN24 i tez bedzie konferencja,jestem ciekawa co powie Rutkowski :sorry2:

jeśli chodzi o wózek to ja mam stary z tako na pompowanych kołach i nie zamierzam go zmieniać a ciuszki mam po dzieciach wszystkie i po tym małym brzdącu też nie będę się ich pozbywać bo mam je gdzie trzymać a może jeszcze kiedyś coś się nam trafi;-):laugh2: a moja mądra córka przyłożyła sobie dziś język do metalowej rury na tym mrozie :baffled: dobrze że dała radę go odkleić...a ryczała jak bóbr:no: jęzor oczywiście czerwony i szczypi ale dobrze że krew się nie leje:no: czego te moje dzieci jeszcze nie wymyślą???

a moja mądra córka przyłożyła sobie dziś język do metalowej rury na tym mrozie :baffled: dobrze że dała radę go odkleić...a ryczała jak bóbr:no: jęzor oczywiście czerwony i szczypi ale dobrze że krew się nie leje:no: czego te moje dzieci jeszcze nie wymyślą???

Kochana to corka miala pomysl :-D:-D:-D:-D:-D:-D przepraszam ze tak ze smiechem zareagowalam ale przypomnial mi sie jeden film....wybacz...:-D:-D dobrze ze z jezorkiem wszysko ok :tak:

zeberka :szok:,dzieciaki to maja pomysly..ale my bylysmy nie lepsze ;-):-D,dobrze ze dalo rade odkleic jezyk :tak:
to cialo Madzi jeszcze nie znalezli ??? :szok:,ja nie moge ogladac wiadomosci,bo nie mam polskiej tv.jedynie czytam w necie

u nas jest 0st. a jest taka zimnica jakby bylo -10 :szok:

Madlen jeszcze nie znalezli :no: Rutkowski mowi ze jest mozliwosc taka iz cialko Madzi zjadly psy albo lisy ...tylko dziwne bo gdyby tak bylo to kurteczka ktora znalezli bylaby poszarpana :sorry2: no nie wiem czekamy dalej...

Svensonka ja po pierwszym dziecku to nie chcialam slyszec o nastepnym a teraz mam trojeczke i mi malo :-D a z ta realizacja jest ciezko bo czlowiek chce a nie wychodzi :zawstydzona/y:

My chcielibysmy postarac sie o coreczke ale na synka tez sie nie pogniewam,tylko aby sie udalo :tak:

Anrad moj maly tez jest z 2010 r witamy w naszym gronie ,a masz synkow czy coreczki a moze parki ?
Mam synka 7 lat i coreczke, 1,5 roczku.duza roznica dlatego ze synek byl nie planowany à corka Co. Do dnia i godziny ha ha chcialam coreczke i Sie . Takze mam parke

ja nie wiem co to matka kierowalo,jakie emocje,ale choler.a jasna dlaczego nie zadzwonila po pogotowie jak jej dziecko upadlo ??? :angry::angry:,biedne malenstwo,dopiero co zaczelo zyc,a ....nawet nie moge pisac...:-(
napije sie ktoras ze mna kawy ?? ,bo nie lubie pic sama :no:

reklama
Madlen co do kawki to ja chetnie :tak:

Rutkowski powiedzial ze w niedziele kiedy mialo dojsc do konferencjii matak madzi zaproponowala mezowi aby poszli do kina na horror :szok: i przed badaniem na wariografie szukala w necie jak mozna go oszukac..:angry:

Svensonka to Ci sie udalo z parka :tak:

Do góry