reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Ja się żegnam na jakiś czas bo musze wyjść z domu i juz od 2 godzin tak "wychodzę" bo ciagle na BB zaglądam co napisałyście :rofl2:

Do potem kochane!

reklama
asiczka zalozyla watek i zniknela,wrocila na swoj stary,widzialam ja ostatnio..tylko nie wiem czemu do nas juz nie zaglada :-:)confused:
heksa gdzie ty na to zimno wychodzisz ??

Moze Asiczka zmienila zdanie co do staranek /

Heksa ja tez mam upatrzony nowy wozeczek i juz mojemu zapowiedzialam ze jak cos to kupie nowy :-p ate wozki na pompowanych kolach sa rewelacyjne ,mialam taki dla Alana i czy snieg czy kamienie nie mialam problemu z przejazdem ,byly na paskach wiec fajnie sie tez bujalo w nim :-D

czy któras z Was dziewczyn ma starsze pociechy? mój syn jeden ma 16 drugi 14 lat i zaczyna sie ciężki okres u nas w domu, okres dorastania...jedyna radość to najmłodsze Słońce 19 miesięcy która rozbraja wszystkich

Edyta jaki masz wozek upatrzony,moze tez mi wpadnie w oko,bo szczerze,to niebardzo podobaja mi sie tutaj wozki..
a asiczka dalej sie stara,tylko juz do nas nie zagalda..:no:

czy któras z Was dziewczyn ma starsze pociechy? mój syn jeden ma 16 drugi 14 lat i zaczyna sie ciężki okres u nas w domu, okres dorastania...jedyna radość to najmłodsze Słońce 19 miesięcy która rozbraja wszystkich
Oj ja nie mam :no:
Edyta jaki masz wozek upatrzony,moze tez mi wpadnie w oko,bo szczerze,to niebardzo podobaja mi sie tutaj wozki..
a asiczka dalej sie stara,tylko juz do nas nie zagalda..:no:
Ja mam wózek jeden taki duży i spacerówkę .Jak będę mieć 3 dzidziusia to nie będe kupować

Jeszcze na chwilkę wpadlam przed wyjściem.......
Nie moglam się powstrzymać......... :rofl2:

Ja mam wózio upatrzony (używany od znajomej jakby co mogę odkupić bo ona już nie potrzebuje i tak go trzyma dla mnie :-D) a jest to Mikrus Sprint X 07.....
Jest jak dla mnie po prostu idealny jako taki "duży" wózek.........
Ma wszystkie koła pompowane, przednie skrętne
Sziedzisko się przekłada przodem lub tyłem
Jest z grubych ciepłych materiałów (budka i pokrowiec na nóżki też) więc na chłodne dni super
I nie jedzie tylko "płynie".........
Więc jakby co to ja mogę go sobie za taniochę odkupić tylko czekam na moją fasoleczkę i sie doczekać nie mogę......

No dobra teraz to już naprawdę muszę iść :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry