reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
No własnie ciekawe czemu jej nie ma ..??
do mnie @ przyszła więc się ciesze ze jednak nic nie zatrzymało jak to czytał ze po tabletkach może nie przyjść
do mnie @ przyszła więc się ciesze ze jednak nic nie zatrzymało jak to czytał ze po tabletkach może nie przyjść
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Moze Asiczka zmienila zdanie co do staranek /
Heksa ja tez mam upatrzony nowy wozeczek i juz mojemu zapowiedzialam ze jak cos to kupie nowy ate wozki na pompowanych kolach sa rewelacyjne ,mialam taki dla Alana i czy snieg czy kamienie nie mialam problemu z przejazdem ,byly na paskach wiec fajnie sie tez bujalo w nim
Heksa ja tez mam upatrzony nowy wozeczek i juz mojemu zapowiedzialam ze jak cos to kupie nowy ate wozki na pompowanych kolach sa rewelacyjne ,mialam taki dla Alana i czy snieg czy kamienie nie mialam problemu z przejazdem ,byly na paskach wiec fajnie sie tez bujalo w nim
anrad975
Fanka BB :)
czy któras z Was dziewczyn ma starsze pociechy? mój syn jeden ma 16 drugi 14 lat i zaczyna sie ciężki okres u nas w domu, okres dorastania...jedyna radość to najmłodsze Słońce 19 miesięcy która rozbraja wszystkich
wiktoria12
Mama i żona :)
Oj ja nie mamczy któras z Was dziewczyn ma starsze pociechy? mój syn jeden ma 16 drugi 14 lat i zaczyna sie ciężki okres u nas w domu, okres dorastania...jedyna radość to najmłodsze Słońce 19 miesięcy która rozbraja wszystkich
Ja mam wózek jeden taki duży i spacerówkę .Jak będę mieć 3 dzidziusia to nie będe kupowaćEdyta jaki masz wozek upatrzony,moze tez mi wpadnie w oko,bo szczerze,to niebardzo podobaja mi sie tutaj wozki..
a asiczka dalej sie stara,tylko juz do nas nie zagalda..
heksa77
Jeszcze na chwilkę wpadlam przed wyjściem.......
Nie moglam się powstrzymać.........
Ja mam wózio upatrzony (używany od znajomej jakby co mogę odkupić bo ona już nie potrzebuje i tak go trzyma dla mnie ) a jest to Mikrus Sprint X 07.....
Jest jak dla mnie po prostu idealny jako taki "duży" wózek.........
Ma wszystkie koła pompowane, przednie skrętne
Sziedzisko się przekłada przodem lub tyłem
Jest z grubych ciepłych materiałów (budka i pokrowiec na nóżki też) więc na chłodne dni super
I nie jedzie tylko "płynie".........
Więc jakby co to ja mogę go sobie za taniochę odkupić tylko czekam na moją fasoleczkę i sie doczekać nie mogę......
No dobra teraz to już naprawdę muszę iść
Nie moglam się powstrzymać.........
Ja mam wózio upatrzony (używany od znajomej jakby co mogę odkupić bo ona już nie potrzebuje i tak go trzyma dla mnie ) a jest to Mikrus Sprint X 07.....
Jest jak dla mnie po prostu idealny jako taki "duży" wózek.........
Ma wszystkie koła pompowane, przednie skrętne
Sziedzisko się przekłada przodem lub tyłem
Jest z grubych ciepłych materiałów (budka i pokrowiec na nóżki też) więc na chłodne dni super
I nie jedzie tylko "płynie".........
Więc jakby co to ja mogę go sobie za taniochę odkupić tylko czekam na moją fasoleczkę i sie doczekać nie mogę......
No dobra teraz to już naprawdę muszę iść
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Anrad moj najstarszy ma 10 lat wiec przed nami okres buntu
Madlen podoba mi sie ten wozeczek bo rozklada sie na plasko a pozniej moze posluzyc jeszce dlugi czas Pliko Pramette - Couture Black - Prams, Pushchairs & Buggies - Mamas & Papas
Ja uciekam bo maz wrocil,kawke mu zrobic i sniadanko ;-)
Moze trzeba napisac do Asiczki i wtedy roci do nas ?///
Madlen podoba mi sie ten wozeczek bo rozklada sie na plasko a pozniej moze posluzyc jeszce dlugi czas Pliko Pramette - Couture Black - Prams, Pushchairs & Buggies - Mamas & Papas
Ja uciekam bo maz wrocil,kawke mu zrobic i sniadanko ;-)
Moze trzeba napisac do Asiczki i wtedy roci do nas ?///
reklama
heksa77
Ja mam wózek jeden taki duży i spacerówkę .Jak będę mieć 3 dzidziusia to nie będe kupować
Proszę napisz jaki albo wklej zdjęcie plis
Ja potem pstrykne fotkę mojego i wkleję
Lecę.........