reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen co do kawki to ja chetnie :tak:

Rutkowski powiedzial ze w niedziele kiedy mialo dojsc do konferencjii matak madzi zaproponowala mezowi aby poszli do kina na horror :szok: i przed badaniem na wariografie szukala w necie jak mozna go oszukac..:angry:

Svensonka to Ci sie udalo z parka :tak:

Niom.jak bedzie kiedys 3 to oby zdrowe nie ma juz znaczenia plec.

Nie mam pl tv tylko czytalam na wp o tej madzi. To rodzice chyba cos kreca. Tak ludzie komentuja.

reklama

Nie mam pl tv tylko czytalam na wp o tej madzi. To rodzice chyba cos kreca. Tak ludzie komentuja.

to tak jak u nas,najwazniejsze to byc w ciazy i oby malenstwo bylo cale i zdrowe..chociaz mi marzy sie druga corcia..te rozowe sukienusie i kokardki we wlosach...achhh..moja Martyna malo nosila sukienki bo miala na nie uczulenie ,a kokardki sciagala zaraz jak zalozylam jej :-D,to moze kolejna corcia bedzie bardziej przypominala dziewczynke niz malego lobuza ;-)

dzis byłam u lekarza i powiedzialam ze mam od miesiaca lekki ból w podbrzuszu i w krzyżu ostatnio tez sie pojawil...w ciąży nie jestem wiec nie wiem co moze być przyczyna.Do @ zostało jeszcze okolo 5-6 dni.

A jak chodzi o zakupy dla dziciaczkow to ja pamietam,że miala fioła na punkcie wuzkow i bucików :)

no właśnie edyta! dlaczego kurtka jest nieposzarpana??? i gdzie reszta ciuszków??? przecież psy ani lisy nie jedzą ubrań! a co do języka córki to też chce mi się śmiać:-D bo tylko chodzi i go suszy:-D

Madlen ,Svensonka jest w necie taka tv nazywa sie ipla.pl czy cos takiego mozna sobie ja sciagna i za darmo ogladac...jest jeszcze jednatv ale nazwy nie pamietam jak sobie przypomne to napisze :tak:

Ania pewnie bylas u GP ?

Ja tez bym chciala corcie ale tak naprawde nie jest to istotne ,wazne aby sie udalo i dziecko bylo zdrowe ,tylko tego pragne :tak:

Ostatnia edycja:

Madlen co do kawki to ja chetnie :tak:

Rutkowski powiedzial ze w niedziele kiedy mialo dojsc do konferencjii matak madzi zaproponowala mezowi aby poszli do kina na horror :szok: i przed badaniem na wariografie szukala w necie jak mozna go oszukac..:angry:

Svensonka to Ci sie udalo z parka :tak:

Co w tej Polsce dzieje codziennie jakies tragedie

zeberka tylko teraz uwazaj zeby corka nie wpadla na pomysl,aby suszyc jezyk w piekarniku:-D,bo z dziecmi to roznie bywa:tak:
a skad te diably czerpia pomysly i energie to ja do dzisiaj nie wiem
moje mialy kiedys pomysl na ciecie poscieli i pizamek,zebym nie zauwazyla ze ubrudzily np.od czekolady :-D

reklama
Do góry