reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

anrad po naszych suwaczkach zobaczysz jakie duze mamy dzieci
u mnie corka zaczyna wchodzic w okres dojrzewania,na razie jest cisz,ale jakis czas temu odzywaly sie u niej hormonki..masakra,ale trzeba to przetrwac ;-)

reklama
no trzeba przetrwać, postaram się:)
jeśli chodzi o wózki to mi ostatnio spodobał się silver Cross sleepover linear i choć po małej mamy wózek to pewnie odstawię go do komisu a jak zaciążymy to kupię nowy
[h=1][/h]

wiktoria ale przeciez sa moderat.,ktorzy pilnuja porzadku na staraczkach,a tobie chodzilo konkretnie o nasz watek ??

Wiktoria a dlaczego nie mozna ? przeciez praktycznie na kazdym watku jest Moderator...:tak:

Anrad sliczne suwaczki,ale proponuje wkleic je w sygnaturke i powinno byc ok ;-)

Dziewczyny napisalam w naszym imieniu do Asiczki ,mam nadzieje ze do nas dolaczy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry