reklama
anrad975
Fanka BB :)
no trzeba przetrwać, postaram się
jeśli chodzi o wózki to mi ostatnio spodobał się silver Cross sleepover linear i choć po małej mamy wózek to pewnie odstawię go do komisu a jak zaciążymy to kupię nowy
[h=1][/h]
jeśli chodzi o wózki to mi ostatnio spodobał się silver Cross sleepover linear i choć po małej mamy wózek to pewnie odstawię go do komisu a jak zaciążymy to kupię nowy
[h=1][/h]
edytka to napisz do niej ;-)
a mi w ostatecznosci ten wozek sie podoba,ale nie czarny,tylko widzialam taki ala fiolet ciemny,tylko teraz nie moge znalezc
Rubix Package - Liquorice - Prams, Pushchairs & Buggies - Mamas & Papas
a mi w ostatecznosci ten wozek sie podoba,ale nie czarny,tylko widzialam taki ala fiolet ciemny,tylko teraz nie moge znalezc
Rubix Package - Liquorice - Prams, Pushchairs & Buggies - Mamas & Papas
wiktoria12
Mama i żona :)
Poszukam jakiejś fotki :-)
Proszę napisz jaki albo wklej zdjęcie plis
Ja potem pstrykne fotkę mojego i wkleję
Lecę.........
Dostałam wiadomość od administratora i niestety nie ma takiej możliwości
anrad975
Ostatnia edycja:
a o co chodzi,bo ja nie w temacie ,jeszcze was nie nadrobilamPoszukam jakiejś fotki :-)
Dostałam wiadomość od administratora i niestety nie ma takiej możliwości
teraz wzielam sie za porzadki,ale pozniej jeszcze zajrze nim pojde po dzieci do szkoly;-)
wiktoria12
Mama i żona :)
madlen bo chciałam żebysmy tutaj porządek miały ale sie nie da
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Wiktoria a dlaczego nie mozna ? przeciez praktycznie na kazdym watku jest Moderator...
Anrad sliczne suwaczki,ale proponuje wkleic je w sygnaturke i powinno byc ok ;-)
Dziewczyny napisalam w naszym imieniu do Asiczki ,mam nadzieje ze do nas dolaczy
Anrad sliczne suwaczki,ale proponuje wkleic je w sygnaturke i powinno byc ok ;-)
Dziewczyny napisalam w naszym imieniu do Asiczki ,mam nadzieje ze do nas dolaczy
Ostatnia edycja:
reklama
anrad975
dzięki edyta spróbuję tak zrobić, a tak w ogóle to bardzo proszę o podpowiedzi jak coś bedę żle tutaj robiła, uczę się dopiero