reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Weszlam na ipla Ale to dziala na terenie pl tak tu pisze. I trzeba jakis program chyba sciagnac

Mojej kolezance dziala w UK ale ona chyba sciagala ja :tak:

A ta druga tv co dalam linka to TVN nadaje teraz to samo co na satelicie czyli leci Wesolowska sprawdzalam :-)

reklama
ja sobie pozniej o tej Madzi poczytam,ale najpierw bede musiala zrobic sobie jakiego drina,bo zaraz sie nerwowa robie :angry:

Anrad tez mam takie przeczucie ale zostaje nam tylko czekac na wiadomosci ...

Sliczne suwaczki

Madlen nie denerwuj sie tak bo Ci prolaktyna skoczy i co bedzie ?:-D:-D

edytka a niech skoczy,bo u mnie chyba jej calkowity brak..:-(,ale maz mnie pociesza,ze bedziemy tak dlugo robic,az zrobimy..:tak:
jakbym dorwala ta matke,to bym jej nogi z doopy powyrywala !!!!

zeberka tylko teraz uwazaj zeby corka nie wpadla na pomysl,aby suszyc jezyk w piekarniku:-D,bo z dziecmi to roznie bywa:tak:
a skad te diably czerpia pomysly i energie to ja do dzisiaj nie wiem
moje mialy kiedys pomysl na ciecie poscieli i pizamek,zebym nie zauwazyla ze ubrudzily np.od czekolady :-D

hehe na piekarniku już się spażyła więc myślę że nie będzie próbować ;-) a co do wycinania dziur we wszystkim to właśnie TO przerabiamy:angry::-D

zeberka dzieci sa niesamowite,czasami lepsze od najlepszej komedii :-D
a obcinanie wlosow tez przerabialiscie ??

reklama
Do góry