reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

przeczytalam artykol o zaginionej Madzi,wlaczylam film ,ktory wrzucila Edyta,ale jak tylko zobaczylam mala raczke,to juz wylaczylam..nie moge ogladac..:no:
na temat Madzi juz nie bede sie wypowiadala,mi tez cos tutaj smierdzialo..co to za matka..:szok:upuscic dziecko,a potem je polozyc pod drzewem i jeszcze wymyslic porwanie !!!:szok::angry:
musze sie uspokoic,bo az mi cisnienie skoczylo :wściekła/y:
a filmiku z aborcji nie obejrze,nie jestem w stanie..:no:,nie dla mnie takie filmy :no:
jak patrze na moje sloneczka,to nie wyobrazam sobie zycia bez nich,chociaz czasami mnie denerwuja,ale sa calym moim swiatem i mam nadzieje,ze jeszcze doczekam sie kolejnego promyczka !!

reklama
A ja tak się przy okazji wyboru moderatora zastanawiam, gdzie nam zniknęła założycielka wątku Asiczka?????? :szok:

A trzymacie dziewczyny w domu rzeczy po swoich pociechach?
Ciuszki, wózeczki i takie tam?

Ja trzymam :-D

I uwielbiam tematy wózeczkowe :tak:
Jakie miałyście albo macie wózeczki dla swoich maluszków?

Ja mam taki stary chicco enjoy 3w1 ale kocham go nad życie i nie oddam nikomu dopóki mnie się jeszcze raz nie przyda

Ja mam graco i jak dla mnie to num jeden,mam tez spacerowke, a mialam haucka i Lune mamas&papas

Ubranka rowniez trzymam ,tak w razie czego :-D

Madlen doczekasz sie sloneczka zobaczysz...wszystkie sie doczekamy :tak:

Ostatnia edycja:

Madlen napisałaś 100% tego co ja bym chciała powiedzieć na temat Madzi i aborcji....

Edytko u mnie się też już w sumie kilka wózków przez dom przewinęło :rofl2:

A ja tak się przy okazji wyboru moderatora zastanawiam, gdzie nam zniknęła założycielka wątku Asiczka?????? :szok:
No własnie dawno jej nie było :no:
przeczytalam artykol o zaginionej Madzi,wlaczylam film ,ktory wrzucila Edyta,ale jak tylko zobaczylam mala raczke,to juz wylaczylam..nie moge ogladac..:no:
na temat Madzi juz nie bede sie wypowiadala,mi tez cos tutaj smierdzialo..co to za matka..:szok:upuscic dziecko,a potem je polozyc pod drzewem i jeszcze wymyslic porwanie !!!:szok::angry:
musze sie uspokoic,bo az mi cisnienie skoczylo :wściekła/y:
a filmiku z aborcji nie obejrze,nie jestem w stanie..:no:,nie dla mnie takie filmy :no:
jak patrze na moje sloneczka,to nie wyobrazam sobie zycia bez nich,chociaz czasami mnie denerwuja,ale sa calym moim swiatem i mam nadzieje,ze jeszcze doczekam sie kolejnego promyczka !!
Dobrze napisałaś podzielam twoje zdanie .

Napisałam do Administratora wiadomość w sprawie modernizatora :) zobaczymy co odpisze

ale w tutaj drogie Panie szybko klikacie, chwila moment i tyle do czytania...
u nas w centrum jeleniej to rano było -18, zimno, a moi młodzi panowie kalesonków założyć nie chcą bo to wiocha.
ja ubranka po swojej małej oddałam, ale w dobre ręce

ale w tutaj drogie Panie szybko klikacie, chwila moment i tyle do czytania...
u nas w centrum jeleniej to rano było -18, zimno, a moi młodzi panowie kalesonków założyć nie chcą bo to wiocha.

Skad ja to znam ,odwieczny problem cieplych kalesonkow :-D:-D:-D

Ja bym tez oddala ubranka ale nie mam komu,tzn mam siostre ktora ma prawie rocznego synka ale nie oplaca mi sie wysylac ich do PL ,wole jej dac kaske niz placic za wysylke,a jak bedziemy jechac do PL to zawioze jej ubranka oczywiscie jesli bede miala coreczke :-)

kurcze ,nie moge was nadrobic,mam dzisiaj jakies zwolnione tempo(tepo)..mam problemy z ortografia:zawstydzona/y:
wyczytalam tylko,czy macie ciuszki po dzieciach..ja mam ale w pl.wiec jak bede w ciazy,bede musiala wszystko kupowac,od podstaw,ale mam tutaj troche kolezanek,ktore maja wieksze dzieci,wiec bede sie do nich ladnie usmiechala :-D,a w lumpikach tez jest sporo takich malych ciuszkow,wiec damy rade.;-)

reklama
Moj to mi powiedzial ze jeszcze jeden wozek kupie to mi nozki z dooopki powyrywa :-D To jedna rzecz nas laczy i sa to wozki

Haha jakbym słyszała mojego M :rofl2:
A ja to bym miala znowu ochotę na jakiś nowy wózeczek jesli będzie trzecie bejbi :tak:
A tak na poważnie to ja lubię mieć dwa wózki, jeden taki na dużych pompowanych kolach, żeby mozna było do lasu albo na spacer po śniegu się wybrać, a drugi taki zgrabny mały do auta :laugh2:

Ale jak to chlopu wytłumaczyć???????????
A przeciez to jest takie oczywiste!

:-D

No i super, będzie radość z kupowania nowych :rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry