reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

To ja Ci Edytko nawet nie napiszę ile u nas było w nocy :-D
Rano jak przeszlam 20 metrów z domku do auta to mi wszystko zamarzło przez ta chwilkę nawet rzęsy :szok:

My palimy węglem - groszkiem, ale kiedy w październiku zamówiliśmy u jakiegoś nowego (nie znanego nam wcześniej) dostawcy, taki lepszy gatunkowo chcieliśmy, no to dostaliśmy super ekstra szajs!!!!! :wściekła/y: Zapłaciliśmy kupę kasy a ten wegiel to chyba z ziemią był wymieszany bo się to szajstwo nie chciało palić :no: Ale cieszę się, że już to badziewie zużyliśmy i teraz mamy wegiel ze sprawdzonego źródła i jets ok :tak:

Ale żeby było cieplutko to wszystkie grzejniki mam odkręcone prawie na maxa..... :szok:
No my nie mamy regulowania grzejników :no: i odkręcone na całość .W piecu pali się nonstop i też cieplutko ale żeby cały dom ogrzać to troche węgla trzeba

Kochana żadna wariatka ja też tak mam a jeszcze jak mi tak brzuszek rosnie to mam takie odczucie jak bym w ciąży była :-)
Na @ czekam ale jeszcze nie mam ciekawe kiedy to będzie :/

reklama
Heksa dawaj zdjecie wozeczka to razem pomarzymy :-D

Jak sie Natan urodzil to normalnie mialam fiola na punkcie kupowania dla niego rzeczy ,kupilak kilka wozkow a pozniej nie wiedzialam co z nimi robic,to pooddawalam :tak: nie moge sobie wyobrazic co to tym razem bedzie jak mi sie uda zaciazyc ,psychiatryk murowany :-D:-D

Kochana żadna wariatka ja też tak mam a jeszcze jak mi tak brzuszek rosnie to mam takie odczucie jak bym w ciąży była :-)

Też tak mam :tak:
I chociaż jestem grubaskiem to się jakoś specjalnei nei zabieram za odchudzanie....
No bo po co............
A może się uda i jeszcze kiedyś mi ciążowy brzuszke urośnie...... :-D
To potem przyjdzie czas na odchudzanie :rofl2:

Też tak mam :tak:
I chociaż jestem grubaskiem to się jakoś specjalnei nei zabieram za odchudzanie....
No bo po co............
A może się uda i jeszcze kiedyś mi ciążowy brzuszke urośnie...... :-D
To potem przyjdzie czas na odchudzanie :rofl2:
Dokładnie :-)

No to jak z tym mediatorem czytam jak się za to zabrać trzeba będzie wybrać 3 osoby i zobaczymy jak zagłosują inni i na kogo.Tak to się chyba robi ?

A trzymacie dziewczyny w domu rzeczy po swoich pociechach?
Ciuszki, wózeczki i takie tam?

Ja trzymam :-D

I uwielbiam tematy wózeczkowe :tak:
Jakie miałyście albo macie wózeczki dla swoich maluszków?

Ja mam taki stary chicco enjoy 3w1 ale kocham go nad życie i nie oddam nikomu dopóki mnie się jeszcze raz nie przyda

Dokładnie :-)

No to jak z tym mediatorem czytam jak się za to zabrać trzeba będzie wybrać 3 osoby i zobaczymy jak zagłosują inni i na kogo.Tak to się chyba robi ?

Mediatorem czy Moderatorem ? :-p:-p

Albo niech kazda da propozycje jednej osoby a zostanie nim osoba z najwieksza liczba glosow ,co o tym myslicie ? dla mnie nie ma zanczenia w jaki sposob sie to odbedzie :-D

Wiktoria ja się zgadzam absolutnie, moja pierwsza propozycja na ta listę to Wiktoria :-D
Jeśli któraś dziewczyna ma chęć i czas żeby się zająć opieką nad forum to bardzo prosimy o kandydatury :tak:

A jeśli można dac dwie kandydatury to ja daję jeszcze Edytkę ;-)

reklama
Do góry