anrad975
Fanka BB :)
kamii ja nie umiem pomóc, przykro mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety nie pomogęwitam , przepraszam ,że wtrącam się na wątek ,ale szukam odpowiedzi na moje pytanie nie chce zakładać nowego wątku ,a też nie moge zaleź odpowiedzi na moje pytanie(zadałam też pytanie w wątku o wspomagaczu staranek ,ale narazie nikt nie odpisał więc spróbuję tu ) , a widzę ,że tu zawsze ktoś coś dopisuje . A więc moje pytanie dotyczy bety hcg(choć na wynikach miałam wpisane total hcg nie wiem czy to jakaś różnica ) tam są normy dopiero od 4-5 tydzień i norma do tego to 1500-2000 ja jestem (zapewne) tak gdzieś w 2-3 a mój wynik to 36,48 - przeraziłam się ,ze taka mała liczba ... na usg którym byłam 2 dni temu nie było nic widać ,ale lekarz mówi ,ze to za szybko miesiączka powinna być za 2 dni jestem obecnie na duphastonie (ta na wszelki wypadek) lekarz twierdzi ,ze to powinno pomóc ciąży , a i ciążę potwierdziłam 4 testami domowymi dodam ,ze znajome które robiły te wyniki i nie były w ciąży miałe zawsze poniżej 2 więc 36,48 to dużo w porównaniu do nich ).z góry dziękuję .
Ja też tak myślę wole myśleć w to niż w to że nie żyjęwidzę że losy Madzi śledzą wszyscy, nawet tutaj.... to dobrze
może się mylę ale myślę że ona żyje, matka Madzi pewnie ją sprzedała to wszystko jest straszne
Niestety człowiek już nic nie usłyszy dobrego wpadnij do nas później przytulam mocno na poprawienie humorkuOch wczoraj skończyłam dzień tak smutno bo włączyłam sobie głupia tego linka o aborcji........
A teraz zaczęłam kolejny dzień przeczytaniem informacji o małej Madzi...........
No nie....
Idę się troszkę wyżyć na żelazku przy prasowaniu może jakoś wyładuję te złe emocje :-(
Wrócę potem do Was na kawkę......
A my dzisiaj mieliśmy problem w wyjściem z domu......
Bo....... zamarzły nam zamki
Nawet od wewnętrznej strony domu na zamkach był lód....
Grzaliśmy je suszarką do włosów
A co kochana robi twój MHeksa wracaj do nas szybko...u nas -8 kurcze w zeszlym roku nie bylo az tak zimno
Krolewicz jeszcze spi,maz mial miec dzisiaj wolne ale dostal rano wezwanie i musial pojechac,ale wroci do domku ok 10tej :-)
Heksa wracaj do nas szybko...u nas -8 kurcze w zeszlym roku nie bylo az tak zimno
Heksia pytałaś czym palimy w piecu palimy drewnem i węglem