reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
witam , przepraszam ,że wtrącam się na wątek ,ale szukam odpowiedzi na moje pytanie nie chce zakładać nowego wątku ,a też nie moge zaleź odpowiedzi na moje pytanie(zadałam też pytanie w wątku o wspomagaczu staranek ,ale narazie nikt nie odpisał więc spróbuję tu :) ) , a widzę ,że tu zawsze ktoś coś dopisuje :) . A więc moje pytanie dotyczy bety hcg(choć na wynikach miałam wpisane total hcg nie wiem czy to jakaś różnica ) tam są normy dopiero od 4-5 tydzień i norma do tego to 1500-2000 ja jestem (zapewne) tak gdzieś w 2-3 a mój wynik to 36,48 - przeraziłam się ,ze taka mała liczba ... na usg którym byłam 2 dni temu nie było nic widać ,ale lekarz mówi ,ze to za szybko miesiączka powinna być za 2 dni jestem obecnie na duphastonie (ta na wszelki wypadek) lekarz twierdzi ,ze to powinno pomóc ciąży , a i ciążę potwierdziłam 4 testami domowymi :) dodam ,ze znajome które robiły te wyniki i nie były w ciąży miałe zawsze poniżej 2 więc 36,48 to dużo w porównaniu do nich :)).z góry dziękuję .
Ja niestety nie pomogę :no:
widzę że losy Madzi śledzą wszyscy, nawet tutaj.... to dobrze
może się mylę ale myślę że ona żyje, matka Madzi pewnie ją sprzedała:( to wszystko jest straszne
Ja też tak myślę wole myśleć w to niż w to że nie żyję

Och wczoraj skończyłam dzień tak smutno bo włączyłam sobie głupia tego linka o aborcji........

A teraz zaczęłam kolejny dzień przeczytaniem informacji o małej Madzi...........

No nie....
Idę się troszkę wyżyć na żelazku przy prasowaniu może jakoś wyładuję te złe emocje :-(

Wrócę potem do Was na kawkę......

A my dzisiaj mieliśmy problem w wyjściem z domu......
Bo....... zamarzły nam zamki :szok:
Nawet od wewnętrznej strony domu na zamkach był lód....
Grzaliśmy je suszarką do włosów :)

Ostatnia edycja:
Och wczoraj skończyłam dzień tak smutno bo włączyłam sobie głupia tego linka o aborcji........

A teraz zaczęłam kolejny dzień przeczytaniem informacji o małej Madzi...........

No nie....
Idę się troszkę wyżyć na żelazku przy prasowaniu może jakoś wyładuję te złe emocje :-(

Wrócę potem do Was na kawkę......

A my dzisiaj mieliśmy problem w wyjściem z domu......
Bo....... zamarzły nam zamki :szok:
Nawet od wewnętrznej strony domu na zamkach był lód....
Grzaliśmy je suszarką do włosów :)

Niestety człowiek już nic nie usłyszy dobrego :no: wpadnij do nas później przytulam mocno na poprawienie humorku :)

Heksa wracaj do nas szybko...u nas -8 :szok: kurcze w zeszlym roku nie bylo az tak zimno :sorry2:

Krolewicz jeszcze spi,maz mial miec dzisiaj wolne ale dostal rano wezwanie i musial pojechac,ale wroci do domku ok 10tej :-)

Madlen jak humorek ? ;-)

Ostatnia edycja:
Wktoria moj M jest zawodowym kierowca :-) to on nauczyl mnie jezdzic i jak zdawalam prawko to nie mialam ani jednego bledu ,tak mnie wyszkolil :-D

Heksa wracaj do nas szybko...u nas -8 :szok: kurcze w zeszlym roku nie bylo az tak zimno :sorry2:

To ja Ci Edytko nawet nie napiszę ile u nas było w nocy :-D
Rano jak przeszlam 20 metrów z domku do auta to mi wszystko zamarzło przez ta chwilkę nawet rzęsy :szok:

Heksia pytałaś czym palimy w piecu :) palimy drewnem i węglem

My palimy węglem - groszkiem, ale kiedy w październiku zamówiliśmy u jakiegoś nowego (nie znanego nam wcześniej) dostawcy, taki lepszy gatunkowo chcieliśmy, no to dostaliśmy super ekstra szajs!!!!! :wściekła/y: Zapłaciliśmy kupę kasy a ten wegiel to chyba z ziemią był wymieszany bo się to szajstwo nie chciało palić :no: Ale cieszę się, że już to badziewie zużyliśmy i teraz mamy wegiel ze sprawdzonego źródła i jets ok :tak:

Ale żeby było cieplutko to wszystkie grzejniki mam odkręcone prawie na maxa..... :szok:

reklama
Oj dziewczyny ale mnie dziś naszło......
Sprzątam chałupkę i wyjęłam sobie ze strychu wózeczek taki stary ale jary :-D który czeka na ewentualną dzidzię...
ale czy się doczeka?

I tak sobie teraz siedzę obok tego wózeczka i na niego patrzę.......
Nawet sprawdziłam czy mam jeszcze jakieś kocyki dla dzidziusia :)

No jakbyś mnie ktoś zobaczył to pomyśli, że wariatka..........

Do góry