reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

heksa ten twoj roz,to az razi w oczy :-D,normalnie pink lady z ciebie ;-)
ja tez do gotowania mam 2lewe i nie lubie gotowac :zawstydzona/y:,ale musze bo maz i dzieci sa ,ale gdyby nie oni,to zywilabym sie salata i jogurtem :tak:

reklama
Zrobiłam duży błąd......
Włączylam ten link.......
Po kilku sekundach szybko wyłączyłam...........
Ale to co zobaczylam już mi nie pozwoli spać.......
:no:
Do jutra babeczki idę się przytulić do moich małych skarbeńków......

dobranoc heksa ;-)
ja tez uciekam,bo M.chce kompa,a ja ide polezec sobie w cieplej wodzie :tak:
kolorowych wszystkim ;-)

otworzyłam ten filmik ale niestety po kilku sekundach musialam wyłączyc...nie da sie tego oglądać.
Uważam ,że tego typu nagranie powinna zobaczyc kazda kobieta decydujaca sie na aborcje (jeszcze zanim wejdzie do gabinetu)

otworzyłam ten filmik ale niestety po kilku sekundach musialam wyłączyc...nie da sie tego oglądać.
Uważam ,że tego typu nagranie powinna zobaczyc kazda kobieta decydujaca sie na aborcje (jeszcze zanim wejdzie do gabinetu)

Ja mam takie samo zdanie,duzo kobiet nie wie jak taka aborcja wyglada i to jest smutne :-(

Heksa dla mnie nie tylko matki decydujace sie na aborcje sa okropne, ale tez lekarze wykonujacy te zabiegii...dla mnie lekarz powinien ratowac zycie a nie zabijac...:wściekła/y:

Dziewczyny wiedzialam ze porwanie Madzi to dziwna sprawa byla przeczytajcie to smutne :-(http://wiadomosci.onet.pl/regionaln...znalazl-cialo,1,5016225,region-wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
Asia dla mnie to zbrodnia,i nie ma znaczenia wielkosc dziecka ,czy duze czy male ... jest to dziecko /// Jak znajde jeden filmik to wrzuce i Wam pokarze ale uwaga film jest drastyczny,i powinna obejrzec to osoba ktora decyduje sie na aborcje ...The Grantham Collection - Abortion Instruments and photos of abortion instruments to ten filmik jest naprawde straszny ja przy nim plakalam...
To straszne proszę nie wstawiajmy takich linków ja zobaczyłam początek tego filmu i mam obrzydzenie do matek które to robią.Ludzie są czasem gorsi od zwierząt bo suka nie zabije swojego szczenięcia a ludzie swoje malutkie jeszcze nie narodzone dzieci zabijają to straszne

Co do małej Madzi ciała jeszcze nie odnaleziono :no: nie wiem strasznie mi przykro :-(
[*] światełko dla niej.

Witami ja :-) ale chyba pierwsza jestem :tak:

witam , przepraszam ,że wtrącam się na wątek ,ale szukam odpowiedzi na moje pytanie nie chce zakładać nowego wątku ,a też nie moge zaleź odpowiedzi na moje pytanie(zadałam też pytanie w wątku o wspomagaczu staranek ,ale narazie nikt nie odpisał więc spróbuję tu :) ) , a widzę ,że tu zawsze ktoś coś dopisuje :) . A więc moje pytanie dotyczy bety hcg(choć na wynikach miałam wpisane total hcg nie wiem czy to jakaś różnica ) tam są normy dopiero od 4-5 tydzień i norma do tego to 1500-2000 ja jestem (zapewne) tak gdzieś w 2-3 a mój wynik to 36,48 - przeraziłam się ,ze taka mała liczba ... na usg którym byłam 2 dni temu nie było nic widać ,ale lekarz mówi ,ze to za szybko miesiączka powinna być za 2 dni jestem obecnie na duphastonie (ta na wszelki wypadek) lekarz twierdzi ,ze to powinno pomóc ciąży , a i ciążę potwierdziłam 4 testami domowymi :) dodam ,ze znajome które robiły te wyniki i nie były w ciąży miałe zawsze poniżej 2 więc 36,48 to dużo w porównaniu do nich :)).z góry dziękuję .

reklama
widzę że losy Madzi śledzą wszyscy, nawet tutaj.... to dobrze
może się mylę ale myślę że ona żyje, matka Madzi pewnie ją sprzedała:( to wszystko jest straszne

Do góry