reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

dziewczyny o krupniokach pisała już heksa że to kaszanka-takie coś w strzewie z kaszą gryczaną a żymlok to to samo tylko zamiast kaszy ma w środku bułkę pokrojoną:tak: to są takie swojskie wyroby ze świniobicia ale w sklepach też to idziie kupić w dziale wędlin-tylko to trzeba lubić a nie każdy jest zainteresowany bo z wyglądu nic specjalnego:eek: czuję się w miarę dobrze trochę boli kręgosłup i puchną na wieczór łydki ale da się wytrzymać:tak: a walentynki...razem jesteśmy już 10 lat!!!!...hmmm zawsze był szampan i sex a w tym roku jedno i drugie odpada....będzie buziak i dobranoc :-D

reklama
Kuchennych rewolucji nie mam teraz za bardzo jak obejrzeć, ale prosze napisz co z tym czosnkiem?
(ja go dośc sporo używam :tak:)

Kochanie czosnek to przenosnia :-D:-D

A w tym odcinku bohaterem jest chinczyk i wyjdzie na jaw ze zle traktuje swoja siostrzenice ona az spazmow dostanie tak sie go boi :zawstydzona/y: i dlatego czosnek :-D

Zeberka i prawidlowo :tak:

Wiktoria do jutra milych i spokojnych ...

probuje was nadrobic,sporo tutaj naprodukowalyscie :szok:
my walentynki..hmmm,kolacji romantycznej nie bedzie,no chyba ze z dziecmi,kapieli wspolnej tez nie,bo sie do wanny razem nie zmiescimy :zawstydzona/y::-D,a planow zadnych nie ma.dzieciaczki w tym czasie maja wolne od szkoly,maz ma urlop to cos sie wymysli.kwiaty i prezenty dostaje od niego czesto,a w walentynki jak co roku pewnie kupi mi kartke,rozyczki i czekoladowe serce ;-)ogolnie to my nie swietujemy walentynek,bo wychodzimy z zalozenia,ze kochac sie i szanowac trzeba kazdego dnia !!!:tak:
a w marcu bedziemy swietowac 10ta rocznice slubu ;-)
cora wypocila zdania,ale zamiast 13 jest 9,dobre i to ;-),a jutro ma jakas wycieczke ,ale gdzie to nie pamietam :zawstydzona/y:,cos o tytanicu,chyba muzeum..pamiec mam dobra,ale krotka :zawstydzona/y::-D

Ostatnia edycja:
:tak: a walentynki...razem jesteśmy już 10 lat!!!!...hmmm zawsze był szampan i sex a w tym roku jedno i drugie odpada....będzie buziak i dobranoc :-D

To tak jak u nas już 10 latek :-D
Na szczęście ten szampan i sex u nas nie odpada........ :cool2:

Kochanie czosnek to przenosnia :-D:-D

No to się popisalam :)
Skoro była mowa o kuchni to ja ten czosnek sobie tak na serio wzięłam

ogolnie to my nie swietujemy walentynek,bo wychodzimy z zalozenia,ze kochac sie i szanowac trzeba kazdego dnia !!!:tak:

Pięknie napisane................

Ostatnia edycja:
asia ja na razie tego nie czytam,nie mam sily ..ale spojrze ,innym razem ;-)
heksa zapomnialam ci napisac..jaka ladna swinka pigi z ciebie :-D,avatarek super !!!;-)

Heksa widac ze kuchnie traktujesz powaznie :-D:-D

Juz wrzucilam filmik do poprzedniego posta jak chcecie to sobie obejrzyjcie...aborcja jest ochydna wrrrr

Edyta ja sobie ten film jutro zobacze,bo na noc wole nie ogladac :no:
jak znikne,to znaczy ze maz mnie zkompa wygonil,ale jutro jak odstawie dzieci do szkoly to wpadne z kawka ;-)

reklama

Madlen ja już dzisiaj tyle komplementów zebrałam za tą moją piękną nową blond fryzurę, że aż się zarumieniłam (czyt. zaróżowiłam) co widać na avatarku :-D

Edytko kuchnia to chyba moje ulubione pomieszczenie w domu :tak:

Żebym tylko potrafiła lepiej gotować to bym się cieszyła.......
Nie jestem zbyt dobrą kucharką......
Ale staram się naprawdę :sorry:

........Co od tego filmiku............
To ja chyba coś o nim kiedyś czytałam...........
Ale sama nie mam po prostu odwagi go obejrzeć...........
Mam zbyt wrażliwe oczy jeśli chodzi o takie tematy........
No nie obejrzę, nie mam odwagi nawet go załączyć i zobaczyć co to jest.........

Do góry