reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

zdania byle jakie :-D,byle mialy sens,ten wyraz ktory ma podany i byly dlugie :szok:
jak ma latwe wyrazy,to idzie jej to szybko,ale czasami sie glowi i nic jej nie ida..:no:,bedzie siedziala i robila,a jak nie wymysli to nic sie nie stanie,zawsze lekcje ma odrobione to raz moze nie zrobic ;-)

reklama
Edytko ja sama tej kaszanki nie robię…..
Oj nie nie…
Nawet nie wnikam w szczegóły jak jest wykonywana bo wolę nie wiedzieć… :cool2:

Co do obrażania się na męża..........
To nawet jak się na niego BARDZO wkurzę...........
To nie potrafię się długo gniewać, choćbym chciała.........
On chodzi za mną i robi słodkie minki, więc ja po prostu udaję jakiś czas, że jestem obrażona (lubię jak mnie przeprasza ):rofl2: ale szybko mi przechodzi........

Wiktoria a jaki macie piec, czym palicie, węglem?
A te sztyfty co zamówiłaś.......
To uprzedzam, nie pokazuj mi jak je już zrobisz........
Bo uduszę....... :-D

wrocilam a dolek wystawilam za drzwi
I prawidłowo!!!!!!!!!!!!
Głowa do góry, cyc do przodu i uśmiech na buzię!
Będzie dobrze :tak:

Zeberka jak się czujecie Ty i Brzusio????????
P.S. A ja znowu żymloków nie jadam :sorry:

mlody moczy sie w wannie a cora poci sie nad lekcjami,musi napisac 13 zdan,a ma takie wyrazy,ze nie idzie jej..
…..jak ja się cieszę, że mamy teraz ferie i nie trzeba siedzieć nad lekcjami z dzieckiem…… :happy:
Mam nadzieję, że córcia poradziła sobie z zadaniem…

kobietki a co robicie na walentynki

Asiu
ja jakoś walentynek szczególnie nie obchodzę.........

Ale za tydzień mam z moim M 10 latek jak jesteśmy razem.........
Mamma mia…… ale to przeleciało!!!!!!!!!!! :szok:

A jak długo Wy babeczki jesteście ze swoimi chłopeczkami?

Edytko ja to pięknie zabrzmiało..................

Zazdroszczę :sorry:

Kochana moj to na co dzien mnie rozpieszcza az czasami mam wyrzuty ze to za czesto...chociaz ja dluzna nie jestem :-p a czulosci to sa na kazdym kroku , nie bede skromna i powiem ze jest czego zazdroscic :-p:-p;-)

Asia moze przygotuj cos ,co Twoj maz lubi najbardziej do tego swiece i moze wspolna kapiel ?:tak:

Dziewczynki teraz leci na TVN powtorka Kuchennych Rewolucjii jak mozecie to obejrzyjcie sobie ...powiem krotko czosnek :crazy:

A bym zapomniala Heksa ladnie Ci w tym blondzie :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki teraz leci na TVN powtorka Kuchennych Rewolucjii jak mozecie to obejrzyjcie sobie ...powiem krotko czosnek :crazy:

A bym zapomniala Heksa ladnie Ci w tym blondzie :-D

Ach dziękuję za komplement

Kuchennych rewolucji nie mam teraz za bardzo jak obejrzeć, ale prosze napisz co z tym czosnkiem?
(ja go dośc sporo używam :tak:)

reklama
Edytko ja sama tej kaszanki nie robię…..
Oj nie nie…
Nawet nie wnikam w szczegóły jak jest wykonywana bo wolę nie wiedzieć… :cool2:

Co do obrażania się na męża..........
To nawet jak się na niego BARDZO wkurzę...........
To nie potrafię się długo gniewać, choćbym chciała.........
On chodzi za mną i robi słodkie minki, więc ja po prostu udaję jakiś czas, że jestem obrażona (lubię jak mnie przeprasza ):rofl2: ale szybko mi przechodzi........

Wiktoria a jaki macie piec, czym palicie, węglem?
A te sztyfty co zamówiłaś.......
To uprzedzam, nie pokazuj mi jak je już zrobisz........
Bo uduszę....... :-D

I prawidłowo!!!!!!!!!!!!
Głowa do góry, cyc do przodu i uśmiech na buzię!
Będzie dobrze :tak:

Zeberka jak się czujecie Ty i Brzusio????????
P.S. A ja znowu żymloków nie jadam :sorry:

…..jak ja się cieszę, że mamy teraz ferie i nie trzeba siedzieć nad lekcjami z dzieckiem…… :happy:
Mam nadzieję, że córcia poradziła sobie z zadaniem…

Asiu
ja jakoś walentynek szczególnie nie obchodzę.........

Ale za tydzień mam z moim M 10 latek jak jesteśmy razem.........
Mamma mia…… ale to przeleciało!!!!!!!!!!! :szok:

A jak długo Wy babeczki jesteście ze swoimi chłopeczkami?
Tak zamówiłam i jeszcze jedne takie fajne :-) ale skoro nie chcesz widzieć :eek::-D żyć muszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
My znamy się od 10 lat a jako mąż i zona od 6 lat

Dobranoc kobitki stawie sie rano z kawusią :tak:

Do góry