reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

wrocilam a dolek wystawilam za drzwi :-D
za duzo sie u mnie nazbieralo rzeczy,ktore calkowiecie mnie zdolowaly..ale pogadalam z nasza Edytka,wywalilam wszystko z siebie i jest OK ;-)
na razie was nienadrobie,ale obiecuje byc nabierzaca,a wszystko poczytam innym razem :tak:
sciskam wszystkie razem i kazda z osobna ;-)

reklama

No tak myślałam, że ktoś zapyta :-D
Tylko jak to się nazywa poza Śląskiem?
Chyba kaszanka........ :rofl2:
mmmm ale smakowity temat- krupnioki mój mąż uwielbia a ja wolę żymloki :-D i na śniadanie dzisiaj jedliśmy :-D dziewczyny syneczki się udało :-) a kiedy wy będziecie wklejać swoje teściory? oj już nie mogę się doczekać:-)&&&&

Ostatnia edycja:
Madlen Kochana ciesze sie ze rozmowie czujesz sie lepiej,i dobrze zrobilas za drzwi je i juz :-)

Zeberka sliczne suwaczki ,a co to sa zymloki ?:szok:

Wiktoria a to na duza przesylke czekasz ?

Edytka dziekuje :***
Zeberka na moj tescior to sobie jeszcze poczekasz,ale postaram sie w miare szybko,abys do tego czasu nie osiwiala ;-):-D
co to sa te krupnioki i zymolki ??
ja was musze szybko nadrobic,bo widze ze tutaj sie sporo dzialo :tak:

Edyta nie ma wiekszej gaduly ode mnie :no::zawstydzona/y::-D,ja to bym zagadala czlowieka na smierc :zawstydzona/y:
tylko szkoda,ze za to gadanie nikt mi nie placi :-p
czekam na M,zaraz bedzie z pracy,mlody moczy sie w wannie a cora poci sie nad lekcjami,musi napisac 13 zdan,a ma takie wyrazy,ze nie idzie jej..:no:

Oj tak zagadalabys :-D:-D ale to dobrze ja lubie jak inni maja cos do powiedzenia bo ja tez lubie gadac :-p

A co to za zdania ? jakies szczegolne czy byle jakie ?:-D:-D

reklama
A jak przyjda to pochwalisz sie nam ?:-p
Pochwale się ale głównie to będą rurki ozdobne zapięcia zamówiłam też 3 zestawy różyczek i sztyfty będę próbować no i tam jeszcze takie metalki parę koralików i tyle.I niby nic a się uzbierało
2066609449

Ostatnia edycja:
Do góry