reklama
heksa77
Fanka BB :)
Asiu co to jest pare dni :-) ja tam 3 miesiące muszę czekać :-shocked2: ale rozumem ze będziesz tęsknić to normalne :-( ale jaki powrót będzie
Asia....
Wyśpij się, bo nie będzie chrapania
Żebyś była wypoczęta na przywitanie mężusia
Wiktoria ja jestem pełna podziwu, jak Ty wytrzymujesz tak długo bez męża?
Gdzie on wyjeżdża do pracy jeśli mozna spytać?
Ostatnia edycja:
as-asia1989
no wiesz ja poprostu mam straszna traume do rostań jak urodziłąm amelkie to musieliśmy leżeć 9 dni w szpitalu i wtedy to się zaczeło dostawałąm leki uspokajające bo poprostu tak się bałąm być w szpitalu mąż siedzał całe dnie u mnie od 8 rano do 22 codziennie pużniej jak wruciłam do domu to przez pół roku miałam koszmary ze znowu jestem sama teraz już mi przeszło ale jeszce jest ta trauma we mnie że sama zostaje
as-asia1989
zagraj to zupa muzyczna jak twierdzi moja mama a to jest ziemiaczanka bardzo tania i pyeszna zupa z kluseczkami i kiełbaską
heksa77
koniecznie poproszę o przepis
No toś mi wytłumaczyła
zagraj to zupa muzyczna
No toś mi wytłumaczyła
as-asia1989
tu jest przepis nawet wideo tylko ja nie daje cebuli i zamiast boczku daje kełbaskie Video przepis na zupe Zagraj [Video-Kuchnia.pl] - YouTube
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Widze ze tutaj wesolutko jest :-)
Ja jadam kaszenke ale bez krwi aczkolwiek nie przepadam za nia a Ty sama ja robisz ?
Asia ja tez nie lubie jak moj maz musi nocowac poza domem cale szczescie nie zdarza sie to czesto a jak bedziesz czula sie samotna to ja do pozna nie spie wiec bedziesz miala z kim popisac...oczywiscie jest to tylko propozycja
Wiktoria jak tam bizuteria ,zakrecilas cos nowego ?
Ja jadam kaszenke ale bez krwi aczkolwiek nie przepadam za nia a Ty sama ja robisz ?
Asia ja tez nie lubie jak moj maz musi nocowac poza domem cale szczescie nie zdarza sie to czesto a jak bedziesz czula sie samotna to ja do pozna nie spie wiec bedziesz miala z kim popisac...oczywiscie jest to tylko propozycja
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ja nie umiem sie gniewac na mojego,bo zawsze cos zrobi lub powie co mnie rozsmiesza i gniew od razu mi przechodzi :-)
Jestem ciekawa jak dlugo bedziesz obrazona
reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Nie dzisiaj robiłam z wodą i nie miałam czasu nic zrobić czekam też na kurera bo ma mi przywieź potrzebne rzeczy żeby biżuterie robić :-)Widze ze tutaj wesolutko jest :-)
Oj to mamy tak samo bo ja się też nie potrafię na mojego m gniewaćJa nie umiem sie gniewac na mojego,bo zawsze cos zrobi lub powie co mnie rozsmiesza i gniew od razu mi przechodzi :-)
Jestem ciekawa jak dlugo bedziesz obrazona
Ja robiłam naleśniki a teraz ide w piecu napalić