reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

@Gosik880 kazda z nas z przezyciami ma czarne mysli. Nie jestes sama i o tym pamietaj. Gdzies tam z tylu glowy zawsze siedzi chochlik i podpowiada 'a co gdyby...' ale na drugim ramieniu masz swojego aniola stroza i on czuwa nad Wami:) zobacz jak daleko juz zaszliscie i z kazdym dniem ryzyko maleje bo dzieciaczek sie rozwija :-)

Nie da sie teraz w ciazy tez chodzic na terapie jesli tego potrzebujesz?

reklama
Ja duzego brzuszka nie mam;) moze dlatego że to moha pierwsza ciaża a przed ciazą zawsze mialam mega plaski brzuch... może za dwa tyg sie cos bardziej uwidoczni;) choć mój mąż twierdzi że on widzi zmiane;p

Kurczaki widzę, ze niestety coraz mniej osób tutaj pisze. A bywały dni co nie dało się Was dogonic z czytaniem. Co to za test AFP? Mój brzuchol jest już duzych rozmiarów A dziś 15t3d :D Ale chyba dlatego, ze to druga ciaza I w sumie mało czasu minęło od poprzedniej.

Kurczaki widzę, ze niestety coraz mniej osób tutaj pisze. A bywały dni co nie dało się Was dogonic z czytaniem. Co to za test AFP? Mój brzuchol jest już duzych rozmiarów A dziś 15t3d :D Ale chyba dlatego, ze to druga ciaza I w sumie mało czasu minęło od poprzedniej.
Też się zastanawiam co tutaj tak cichutko od wczoraj [emoji2368]

reklama
Badanie nieinwazyjne białka płodowego. Ja mam dzisiaj 15 tc i 2 dc I też spory brzuch :). A co do ciszy...to ja też zauważyłam :(

Do góry